• Redaktör Kristin

    Placeringskort - idébomba här och visa bilder!

    Ett enkelt vikt papper på tallriken? Ett hjärta eller ett blad på vinglasets kant? Det finns lika många placeringskort som det finns bröllop.

    Lägg in en bild på de placeringskort ni ska ha på bröllopet! Eller visa andra kort du tycker är fina eller extra kreativa.

    Placeringskort - idébomba här och visa bilder!

  • Svar på tråden Placeringskort - idébomba här och visa bilder!
  • MrsCoverdale
    Noli skrev 2013-06-03 10:35:04 följande:
    Vilken rolig och genomtänkt idé! Jag blir inspirerad att göra något liknande själv då vi delar ett stort filmintresse. Har ni laminerat själva? Framgick det tydligt någonstans att de var tänkta att följa med hem eller förstod gästerna det ändå?
    Jag laminerade själv. Jag råder dock till att inte göra så komplicerad form på dem.. en rektangel med avklippta hörn hade jag nöjt mig med nu såhär i efterhand.. Klippandet hörde väl inte till den roligaste av aktiviteter. 
    Vi hittade endast ett fåtal kvarglömda varav några har efterfrågats nu, så jag är glad att vi tog hand om dem =)
  • kj79

    Hittar inga inspirationsbilder på det men vi kommer ha gröna hjärformade klubbor som "bröllopsgodis" och kom nu på att man skulle kunna göra placeringskort av dom. :)

  • mirran2

    Någon som har målat på vinglasen (alltså namnet på den som ska sitta där i stället för placeringskort?) och typ något mönster?

    Fick bara den idén i helgen, så nu ska kolla om jag kan hitta bilder

    Tips mottages tacksamt

     

  • FruForsmark


    Kanske inte syns så bra, men jag köpte små klädnypor i trä med hjärtan på så klistrade jag på ett syntetiskt björklöv på varje (då vi gifte oss i björkarnas stad; Umeå) och skrev personliga namnskyltar på lite mer gammaldags papper. Dessa sattes sedan på vinklasen vilket blev kanon, för då kom de upp från bordet. Nöjd :)
  • PimPim83


    Vi har gjort det väldigt enkelt för oss själva. Vi har helt enkelt köpt färdiga placeringskort på en pappershandel och sedan skrivit namnen med en smal tuschpenna. Det syns lite dåligt på bilden, men pappret är pärlemorskimrande. Vi använde papper från samma serie till våra inbjudningskort.
  • 20 juli 2013


    Vi använde dessa oscar statyetter till vår bordsplacering. De stod uppställda på 2 bord utomhus under minglet så att folk i lugn och ro kunde hitta sin stayett (individuellt graverade med för+efternamn+Winner: typ "best dressed wedding guest". Under statyetten fanns en klisterlapp med bordsnumret och väl inne vid bordet hittade det sin plats på det tryckta menyerna som låg brevid tallriken.


    Statyetterna blev en riktigt snackis, en uppskattad favour och inte en en enda lämnades kvar. Det såg även mycket effektfyllt ut!

  • 20 juli 2013

    sorry för alla stavfel...


    20 juli 2013 skrev 2013-08-19 18:46:43 följande:


    Om någon är intresserad så kostade dessa (inklusive individuell gravyr och frakt) 20kr styck.


Svar på tråden Placeringskort - idébomba här och visa bilder!