• Hipo1

    Öviksbrudar 2012

    jag var på guldfynd igår och tittade på ring. hon sa ingenting om 25% rabatt! har varit dit för säkert två månader sen också och då skulle de kolla upp pris på en annan ring. jag har ff inte fått prisuppgift på den. tyckte det var dåligt bemötande båda ggr jag var dit. igår ville jag visa min blivande ringen jag hittat på guldfynd i birsta. där nere var de MYCKET trevligare kan jag tillägga..


    Köpte västar till våra pojkar igår. på bazaar. hade hittat på nätet, tror det var ellos el halens som hade från name it. kom på att name it kläder finns på bazaar så vi åkte dit och hurra! det fanns storlekar till alla tre :) ville gärna att de skulle ha lika, men har inte lyckats hitta någonstans.


    är på jakt efter underkjol till klänningen. sen det som fattas är skor och kläder till blivande. har börjat kolla tårtpriser.

  • Hipo1

    lilja: som millan skriver måste du såklart känna efter själv, men jag skulle inte vilja flytta min förlovningsring plus att jag inte är någon blingbling-tjej och gillar nr 1 bättre än nr 2..

  • Hipo1

    annli: tack för tips om fotograf :) har kontaktat henne efter att ha läst här. verkar super!


    i övrigt pågår tillverkning av servettringar. letar skor som en tok. skullle vilja ha ett par gröna. helst limegröna. verkar omöjligt att få tag på.


    har varit och kollat på ring igen också.


    ja, just ja. vi var ju och tittade på lokalen också. billstagården. hade ju fått prisuppgift 500kr för fredag-söndag och porslin och glas skulle finnas där. nu var det en ny kontaktperson. hon tyckte inte det var så kul att överta jobbet då han som jag först pratat med hade gett fel uppgifter. det kostar 2000 plus 500 om vi vill använda "finporslinet". snacka om höjning! men får väl vara glad att vi får behålla lokalen iaf för han hade tydligen dubbelbokat också.


     

  • Hipo1

    det blir nog bra. de skulle slipa och lacka om golvet plus måla om väggarna så det blir ju fräscht. men en anledning till att vi bokade där var ju just priset, men men..

  • Hipo1

    tänkte sminka mig själv. ska köpa lite nytt smink bara, nån fin ögonskugga, kanske nåt till läpparna. är ingen läppstiftsmänniska, men kanske nåt glans?

  • Hipo1

    AnnLi: ja, vi ska nog träffa henne framöver. har du erfarenhet av henne sen tidigare? 28e juli är vår dag

  • Hipo1

    Vi kommer mest troligt att åka en gammal fin pv :) om m2b ryms in.. hihi.. det är min pappas gamla klasskompis som ska skjutsa oss.

  • Hipo1

    känner mig lite stressad över festprogrammet. vad tusan ska man ha med i det?

  • Hipo1

    Ok, tack för lite tips. tar gärna emot fler.


    vi gifter oss i själevads kyrka. fick hem godkännande av hindersprövning idag.. wiii

Svar på tråden Öviksbrudar 2012