• Hipo1

    Öviksbrudar 2012

    Väterbottenspaj hade jag förreten också tänkt ha med.

  • Hipo1

    Funderar om vi ska berätta för våra föräldrar till jul. De enda som vet nu är värdparet, min svägerska som ska vara tärna och min blivande mans bästa kompis som ska vara bestman. Vet att ett par kompisar gav ett fint kort i julklapp till sina föräldrar där de berättade den roliga nyheten.
    Har inte bestmt nåt om inbjudan än, men som du skriver låter ju vettigt.

  • Hipo1

    hjgs: låter gott!

    lilja: Albrekts guld, är det inne i sundsvall el ute i birsta? Vet ett kompispar som köpte ringar i sundsvall då de hade 30% rabatt el liknande. Det blev rätt bra med pengar för de köpte nya förlovningringar plus vigselring samtidigt.
    Vad långt ni kommit! Här har vi fullt upp med husrenovering. Men jag har ju planerat lite dukning och så i huvudet Tungan uteFlört
    Hur har ni utformat bingon? Visst skulle ni också ha buffé? vad ska ni ha för mat?

  • Hipo1

    Hjgs: Ser ut som schalins stjärnfall vega? Jag hade i princip bestämt mig för den. Har de halva priset på den på guldfynd nu? Förvånad Måste genast kolla upp det!

    Vi har som jag tidigare skrivit inte alls kommit så långt. Bokat lokal, köpt klänning, näbbklänningar, såpbubblor, en korg till det (hittade igår på jysk . Vit flätad med handtag nästan som på en väska), tärnklänning beställd, gästlistan i princip klar, älgkött till buffén har vi också köpt.

  • Hipo1

    hjgs: det är nog den ringen jag tittat på. föll också handlöst för den. jag har 7mm bred vigselring. också lite mer rundad än den med stenar. det går att beställa stjärnfall i samma. greens här i stan skulle ha 9700 ca. hebergs guld några hundringar mindre. jag avvaktar och hoppas på samma tur som du!

    Var och köpte en stämpel (sån man gör hål med) i helgen, lite papper och band. Ska försöka pyssla ihop kort till våra föräldrar till jul då de ska få veta vad som väntar nästa sommar Glad

    Även fått hem ev tärnklänning. beställde från halens. hittade en kod så jag fick halva priset. 250 kr med frakt.
    http://www.halens.se/mode-kvinna-överdelar-klänningar-70/klänning-069789/base-color$230/price$39-480/sorting$score,Descending/paging$1,30?phrase=a2zDpG5uaW5n&variantId=978007&oc=007

    beställde champagne, men tycker den var lite mörkare än det, men jättefin! Skulle vilja sätta en blomma med något band som hänger ner i sidan på bandet i midjan. får se om jag hittar något och vad tärnan säger om det..

  • Hipo1

    Oj, då gck visst inte så bra heller. kan man ta bort inlägget på nåt vis?
    Den var iaf jättefin i verkligheten. Såg elegant ut, men tyvärr var den lite liten över bysten för min tärna. Vi får ta en dag på stan framöver och kolla lite istället Glad

Svar på tråden Öviksbrudar 2012