• Hipo1

    Skriv bara klänning i sökrutan. sen ställer du in filtret på beige så kommer den upp. den är inte på rea, men du kan googla på rabattkod halens så kan du få den billigare :)

  • Hipo1

    kolla storleksguiden med mått innan du beställer. jag hade tagit iaf en storlek större än vad min tärna har i vanliga fall, men den var som sagt för liten ändå och det skulle den också vara enligt storleksguiden, men jag chansade och trodde det skulle gå.

    Vi står också stilla. Har gjort ett prov på korten vi ska ge våra föräldrar i jul. i övrigt händer inget. jag kollar efter ringe emellanåt för att se om den finns på erbjudande.

  • Hipo1

    Jag har schalins förlovningsring. Den är slät och 7mm bred, som på bilden fast rött guld. Vill ha vigselring med stenar ur samma serie. Vigselringen är i original rakare än förlovningsringen,men de kan göra den i samma, lite rundare skena som min förlovningsring. Har fått prisuppgift här i stan på 9700 så kunde man hitta den på kampanj vore det ju trevligt.




     

  • Hipo1

    Millan: Nu då jag verkar ha kommit på hur man lägger upp bilder så gör jag ett försök med klänningen du verkade intresserad av också.
    Första bilden är den som syns i resultatlistan då du söker på klänningen.



  • Hipo1

    Vi firar jul hemma hos oss. Mina föräldrar, min svärmor, svägerska och hennes dotter kommer hit. 
    I helgen var vi till svärfar och hans sambo. Hade gjort en lten korg med havrekex, två chokladtomtar och ett kort där vi rimmat om att vi ska gifta oss. De tyckte det var kul. På julafton ska även miina föräldrar och svärmor få ett kort. Måste fixa det i veckan. Sen blir det väl att fixa och skicka inbjudan till övriga lite längre fram. Ser även fram emot att far och titta på lokalen då min blivande aldrig varit där och det var ett tag sen jag var dit. Lättare att göra inköp till dukning och dekoration då. Återstår gör också kavaj till hnom. Köpt byxa, skjorta, slips, men kavaj fanns inte i storlek på dressman. De försökt beställa, men kunde inte ordna fram storlek som passar. inte i nån prisklass som jag fattade det. mycket märkligt. men blir nog en tur till häggströms för att kolla där.

  • Hipo1

    Gott nytt 2012!
    Vi var på ikea i fredags. Köpte panelgardiner som vi ska ha som löpare på borden, vaser och ljuslyktor.



    Flyn lill panelgardin 19 kr. 


    Pålitlig vas 9kr.


    Florera fin ljus i glas 9 kr.

    Vi har köpt lite grejer eftersom och försöker att hitta lösningar som inte kostar skjortan. Min blivande jobbar extra emellanåt och får in lite på så sätt. Tyvärr har jag inte möjlighet till det. I julklapp fick jag både pengar och presentkort på fotvård. Kommer nog önska mig liknande då jag fyller år. Skulle vilja "göra naglar" till den stora dagen.

     

Svar på tråden Öviksbrudar 2012