• Hipo1

    Öviksbrudar 2012

    Tänkte på själevadsskolans matsal.  Ingen aning om hur den ser  ut el m man får hyra, men värt att kolla kanske

  • Hipo1

    Fru Nordström: Kan du inte få byta om i församlingshemmet bredvid då?

  • Hipo1

    Wohooo! Har äntligen bokat festlokal idag. Blev inte matsalen i själevad då hon jag pratade med frågade m vi verkligen ville ha bröllopsfest där det luktar gröt och korvmacka hahaha. Så det blir billstagården. Om inte något annat dyker upp. Men känns skönt att ha nåt bokat. Går ju att avboka om vi hittar nåt annat. Det enda som är felet är att det känns som lite väl långt dit, men.. Fin lokal där allt finns och billigt dessutom. Beror lite på hur många vi blir. Upp till 35 pers 500 kr. Mer än 35= 1000kr. Då är det för fredag-söndag! Jättetrevlig man jag pratade med och han sa att han är ju inte jättenoga på exakt antal så jag skulle tro att vi hamnar på 500 kr för hela helgen, vilket känns helt fantastiskt!

    Lilja: Vet ingen som beställt från usa. Ringen var rätt annorlunda. Fin, men jag tycker det blev lite väl svart i mitten. Går inte att få varannan sten svart? Fast som millan skrev,; det är ju du som ska ha ringen hela livet. Jag tror jag skulle kunna bli less på den, men då är jag ingen som har smycken överhuvudtaget nästan..
    Ang bordsplaceringen: kan du inte sätta fast en skylt  dina hjärtan och skriva namn på de? Så blir hjärtat som foten.. Vore jättehäftigt med en metallskylt med stansat namn.. fast mmycket jobb kanske? Men då skulle du ju ha favour i ett, inget jag tänkt ha, men kul tanke.. Hjärta som fot, en metallpinne upp, metallhänge med namn och en ögla som sitter på pinnen så kan gästerna ta loss själva skylten och ha i halsband el på ett armband el vad de vill :) Männen kan ju ge sina skyltar till sna respektive :)

  • Hipo1

    Lilja: Var väl lite så jag tänkte om så mycket svarta stenar också.. Man ska ju vilja ha ringen hela livet :) Blir bara jag som får en till ring här med. :P
    Kan tänka mig att namntaggen blir en uppskattad present.

    Millan: Låter ju bra. Jag trodde matsalen i självad var i den nybyggda delen, men så var det inte. Kan tänka mig att den är rätt sunkig. Känn mysigare med billstagården iaf. Vi gifter oss i slutet av juli.

  • Hipo1

    Millan: Var av ungefär sån anledning vi inte ville vara i hembygdsgården i själevad. våra kompisar höll till där i somras och jag hjälpte till med en del av dekorationerna. Känns som deras lokal plus svårt att tänka annorlunda, eller kunna få det bättre än det var då.

  • Hipo1

    Skoleken?
    Hembygdsgården där är ju rätt stor och vi hade verkligen fått till det fint. Jag sågade ut deras monogram i spånskiva som jag målade och den hängdes upp i taket med belysning. svårt att beskriva men det gjorde verkligen jättemycket för lokalen.

  • Hipo1

    jaha, haha,,
    Nja, känns som att det var deras grej. jag har inte hunnit tänka riktigt så långt än. har ju inte ens tittat på lokalen. serverade där på ett bröllop för ca 6 år sen, men det är enda gången jag varit där och min samb har aldrg varit där.

  • Hipo1

    Beror kanske lite på om ni ska använda scenen till nåt? Skulle ni ha buffé? I så fall är det väl på ett vis bra att ha yta fri mot köket så blir det lättare att fylla på och tömma bufféborden. Å andra sidan är det kanske roligare att titta mot scenen än mot köket. Å ska ni ha dans framför scenen så är det väl också bättre så.
    Jag minns billstagården som rätt stor och vi blir inte så många så det kommer nog att bli super.

  • Hipo1

    Låter som en bra idé Tungan ute

    Vi kommer att bjuda Ca 30. Vi kommer att bjuda de allra närmaste, såna vi umgås med. Vi vill ha det ganska personligt och ser ingen anledning att bjuda "släkt bara för att de är släkt", som man inte umgås med annars. Vi har inte tänkt lägga ut en massa pengar heller. Vi håller på att renovera en massa hemma och lägger hellre pengar dit. Har fått köpa älgkött av men kusin nu som vi kommer att spara några bitar av att ha på buffén. Har även kollat med min andra kusin som fiskar en del om att få tag i fisk av han närmare sommaren. Funderar på "norrländsk" buffé. Har köpt trattkantareller av min jobbarkompis som jag har torkat och hoppas kunna göra soppa på till förrätt. Hittade ett recept på soppa med västerbottensflarn till. (Riva västerbottensost på smörpapper och in i ugn en stund). Lät gott. Sen tårta hoppas jag få hjälp av min kompis som utgör ena delen av värdparet. Har köpt en hjärtformad springform som jag tänkte göra bottnar i. Gör flera tårtor och arrangerar lite snyggt, ev i olik höjder tänkte jag. Vill ha vit marsipan och dekorationer i grönt, då det är vår temafärg. Nån som har tips på nåt till den "norrländska" buffén?

    När kommer ni att skicka inbjudan?

Svar på tråden Öviksbrudar 2012