Inlägg från: Hanna och Petter |Visa alla inlägg
  • Hanna och Petter

    50 bästa sätten att fria! Fyll på.

    Min blivande friade förra sommaren under en resa i Tukiet. Under hela veckan hade vi tittat på folk som körde skydiving ner för berget. Han tyckte att vi borde prova men jag höjdrädd som jag är blånekade jag.

    Till saken hör att vi pratade om giftemål å framtiden under veckan och han påstod att han tyckte att vi skulle vänta (hade vart tillsammans knappt ett och ett halv år så de va ju förståligt).

    Efter att ha sittut på balkongen till vårt hotellrum och tittat på många, många som flög runt i luften började han lyckas med att övertala mig att prova, jag var dock mycket skeptisk.

    Innan vi åkte upp köpte vi skumpa för at kunna fira när vi kom ner igen, typ att vi gade överlevt tänkte jag men han hade andra planer. Han hade tänkt at fria när vi var  säkehet nere på marken igen men när vi var typ 2000 meter upp i luften frågade hans "chafför" honom om jag var hans flickvän eller fru (vi hade bett att få åka nära varandra) och han svarar "hon är min flickvän men jag funderar på att fria", chaffören undrar då om han vill göra det i luften, tyldigen har de tom vigt folk i luften..

    Min kille ville dock vara säker på att jag inte var alldeles vettskrämd och att jag skulle fatta vad han ropade och kunna svara ordntligt så han började med att ropa och fråga om jag mådde bra, jag svarade med tummen upp. Då ropade han att jag måste skrika så han hör (han ville ju inte riskera att missa mitt svar).

    Sen ropade han att det var något han ville fråga mig. Jag hörde klart och tyldigt vad han sa, men i min förvåning ropade jag bara VA?!!!! Vad säger du??? och då friade han i luften...

    Riktigt oväntat (han hade ju lurat bort mina idéer å aningar genom att påstå att det var fr tidigt tidigare under veckan) och alldeles, alldeles underbart. Lite jobbigt dock att det tog drygt en halvtimme innan vi var nere på marken och kunde kramas och pussas... 

    Långt efter jag hade landat kändes det som om jag fortfarande svävade långt up i de blå, översvallande lycka över att vi skulle gifta oss blandat med adrenalinet av att ha vågat göra något jag ALDRIG i mitt liv hade trott att jag skulle våga. 

Svar på tråden 50 bästa sätten att fria! Fyll på.