• Juli2013

    BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut

    Vi köpte också hjärtan i naturen, tycker de var jättefina! :)

  • Juli2013

    Jag tycker rullarna är jättefina, det kommer garanterat blir uppskattat då det ser väldigt välarbetat ut! Sen vet jag inte hur svårt det är att få tag i rullar och hur mycket det kostar att posta dem.. :) kanske andra som har erfarenhet av det. Jag tycker bandet du knyter runt ska vara så tidsenligt som möjligt, eftersom det är gammal stil på rullen så att säga :) så av dina band det ljusa, eller något ännu rustikare band! När gifter ni er? Våra inbjudningskort är nu äntligen klara och levereras förhoppningsvis idag, weee! Postade i söndags kväll, vigsel 27/7 :)

  • Juli2013

    Äsch, jag lyckas bara ladda upp en bild i taget (vet inte varför??)


    Men så här blev våra inbjudningskort till slut. Detta är framsidan, jag köpte grå A4 som vi vek och på den överskjutande fliken har jag limmat spets, och stängt det med dubbelhäftande tejp


  • Juli2013

    Så här ser det ut inuti, ett tunnare papper som jag har stansat hörnen på, och satt fast med dubbelhäftande tejp.


  • Juli2013

    På baksidan har jag målat ett monogram med guldfärg, gjorde en mall som jag skar ut i hårdplast och har sedan duttat guldfärg med en svamp, testade olika tekniker för att få lite "antikt" intryck, lite klumpar och hack gjorde liksom inget, och tyckte den här metoden blev bäst.


  • Juli2013

    Kul om man kan inspirera! Jag gillar enkla, stilrena saker, dock hade jag en gräns för hur mycket jag ville lägga ner i pengar, samt hur mycket tid jag ville lägga ner :) sedan gillar jag att skicka något där man känner att vi har lagt ner tid och kärlek och gjort något själva!

  • Juli2013

    Era kort var väldigt stilrena! Enkelt och stilrent = classy, tycker jag Glad


     


    PimPim83 skrev 2013-02-06 19:23:18 följande:
    Då verkar det som vi tänker rätt så lika. Glad Jag har lagt ut en bild på våra inbjudningskort här i tråden, men sedan dess är vissa formuleringar i texten ändrade.
Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut