• Soderek

    Ska ni gifta er under 2012 och har en blogg? Kom in hit och dela med er!

    HjärtaSka ni gifta er under 2012 och bloggar om allt inför er stora dag? Kom hit och dela med er!
    Har ni skrivit fler inlägg så får ni även uppdatera om det här inne så vi vet vad som händer och vad vi kan se fram emot!

    Jag har också en blogg om allt inför våran dag som ni mer än gärna får kika in på. Här skriver jag om allt inför bröllopet och tar gärna emot tips och råd inför vår stora dag! Släng gärna in en kommentar eller läs bara. Följer ni mig så följer jag mer än gärna er!

    mittunderbarabrollop.blogg.se/

    Hoppas ni alla har en underbar dag att se fram emot! Hjärta
  • Svar på tråden Ska ni gifta er under 2012 och har en blogg? Kom in hit och dela med er!
  • SaraJohanna

    Skulle vara roligt om ännu fler la til sina bloggar, så alla ni som är här inne för att hitta inspiration, dela med er av era bloggar också! : )


     


    inodochlust.blogg.se

  • pulmonate
    SaraJohanna skrev 2012-01-26 20:32:01 följande:

    Skulle vara roligt om ännu fler la til sina bloggar, så alla ni som är här inne för att hitta inspiration, dela med er av era bloggar också! : )


     


    inodochlust.blogg.se


    Tittade in på din blogg nu. Det finns flera saker jag har haft med på min blogg med. Ser att vi gifter oss relativt nära inpå (eller förstod det när du sa att ni har 199 dagar kvar, vi har nämnligen 208). Lycka till med bröllopsplanerna!
     
  • MySweetShadow

    Jag skriver om det mesta som har med vårat bröllop att göra. Tipsar om olika "fynd" (oftast från E-bay), pysslar o pratar klänningar Flört Vi gifter oss 14/7, o har färgtemat mörklila/svart! Hoppas någon kikar in Solighttp://mittlilabrollop.blogg.se

    ... o snart ska inbjudningarna skickas! Nervöst!!

  • annamopp

    Åh, hade inte sett den här tråden innan!

    Bloggar om vårt bröllop den 23 juni (midsommardagen) 2012 här - http://annamopp.spotlife.se (kategori bröllop, såklart!)

    Vi gifter oss i en liten by mitt ute i skogen. Det är mysigt där uppe och relativt billigt men mycket att tänka på, tex att byn varken har frisör eller blomsteraffär...

Svar på tråden Ska ni gifta er under 2012 och har en blogg? Kom in hit och dela med er!