Inlägg från: Albertina83 |Visa alla inlägg
  • Albertina83

    Imorgn ska jag fråga!

    Det är inte konstigt att göra på det sättet, lycka till! 
    Jag och min älskling förlovade oss för snart 1 år sen men ingen har friat än. Vi bestämde gemensamt att vi ville förlova oss och sen var vi och valde ringar, vi förlovade oss vid en sjö i skogen. Gifta oss tänker vi göra när nån av oss fria, fråga vill du gifta dig med mig. Men jag vet att min fästman vill gifta sig för han pratar mer om bröllop än jag, han har ritat en bild på hur han önskar att jag ska se ut som brud. Jag funderar på att fria till han om det tar för långt tid innan han fria. Men det kommer nog dröja nåt år för vi har inte råd att gifta oss än, pengarna kommer gå åt till vårt hus som vi flyttar till i sommar.

  • Albertina83

    Jag och min fästman förlovade oss för att vi vill gifta oss, för vi ville ge varandra det löftet. Men jag tycker man få göra som man vill. Jag känner ett par som varit förlovade i en massa år men alldrig gift sig.
    Min mamma har sagt att hon skulle kunna tänka sig att förlova sig med sin sambo men vill inte gifta sig. Mamma var gift i 20 år med min pappa. Hon blev änka för 13 år sen när pappa dog i cancer. Hon tycker det räcker med att ha varit gift en gång och hennes sambo har oxå varit gift innan.

Svar på tråden Imorgn ska jag fråga!