• Lommila1

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2012-01-11 21:36:29 följande:
    Har inte skrivit på några dagar o kommer säkert inte ihåg allt jag skulle kommentera:

    Feliz: vad fin din klänning blev. Jag gillar den med skärpet virat i midjan, blir en skön kombo av skir skönhet och tuff bohemchic.

    Lillzan: jättefin modell du har hittat. Jag tror du skulle kunna ha den hela tiden. Jag hade min klänning från kl 10-03, den hade lite släp. Men om du har utrymme i budgeten, så beställ en kort "back-up" klänning. Alternativt vänta tills du fått hem klänningen och prova den, då får du nog en känsla för om du kommer vilja ha en enklare på festen.
    Ang Milanoo, om du är osäker på dem som leverantör kan du ta bilden och skicka till ett av de mer positivt rejtade firmorna (med det menar jag Milly, Landy och My love bridal). Du kommer nog få ett något högre pris, men säkerligen också betydligt bättre sömnadsarbete och kvalitet. (jag beställde en byxdress till min mamma från Milanoo och den var under all kritik = gick inte att använda över huvud taget)

    Lomilla: Jag tycker ju att spetsjackan är helt bedårande, men tycker nog ändå att klänningen kommer mer till sin rätt utan. Har funderat på varför och tror att det är ärmarnas längd mitt öga irriterar sig på, tycker nog att de är för långa. Sen tycker jag också att bandet i midjan är vackert och att det kommer lite i skymundan när du har boleron på...

     
    Tror du ärmarn askullle göra sig bätter som kortare eller som längre?
    Till saken hör att jag har långa ap-armar (skarvar i alla jackor 5 cm:S) så den är väl sydd efter någon mer normal... ( ja så kanske modellen kunde stå lite rakare också för bästa bild...)
    såhär ser orginalet ut: svårt att bedömma längden d


    är:
  • Lommila1
    FelizLane skrev 2012-01-11 21:52:53 följande:
    du kan ju ha jackan på dig på vigseln? :) Sen ta av den! Tycker nog bäst om utan !
    på den 5 minuters borgeliga vigseln i rådhuset då;)
    Jazzily skrev 2012-01-11 22:07:25 följande:
    Båda är superfina! Den högst upp är dock mer originell och den undre mer klassisk. 

    Får jag fråga vilken färg du har beställt? Är det vit-vit eller ivory?
    det är ivory
    Darling Daisy skrev 2012-01-11 22:09:38 följande:
    Svårt att säga...Tror att jag skulle gilla dem kortare. Det är ju i alla fall lättare för dig att testa att dra upp dem lite än att förlänga... om du inte vill sy några timmar till!
    Iofs kan jag ju pröva det:p problem 1 här hemma är att vi int har ngn spegel så jag slipper och se hur det ser ut själv utan det måste fotas... Så här glömmer vi det att M"B inte får se en:P
     Sys skall det i vilket fall som helst..men det är ju enklare att korta än förlänga.. sprättade lös en miljon pärlor o paljetter så det står trådar så in i helvette, å drar man lossnar spetsen XD
  • Lommila1
    Safl1291 skrev 2012-01-11 22:58:43 följande:
    Lommila1 : har inte följt tråden särskilt väl men undrar vart du beställt klänningen ifrån. Den är verkligen jätte väl sydd med spets o allt. Väldigt lik originalet! Jag personligen älskar ärmar på brudklänningar. Särskilt om det är spets. Sen är det alltid praktiskt att kunna ta av den. Meb jag tror man kan få väldigt fina bilder m jackan på ;)
    Tack! jag beställde härifårn daphnebridals.com
  • Lommila1
    pulmonate skrev 2012-01-12 12:23:27 följande:
    Sa, nu har jag provat klanningen!!!!! 
    Det blev jatte daliga foton. Jag kollade inte dem innan jag tog av mig klanningen. Jag hade 3 vanner som fottade och jag har fatt bilderna ifran 2 av dem, och alla var suddiga  
    Men jag ar ganska nojd med klanningen. Det finns lite saker jag maste andra, och efter det ar gjort tror jag att det kan bli en super klanning! Den ar ganska stor runt hofterna, men det visste jag redan att den skulle vara eftersom de anvande fel matt. - lite kortare (eller hogre klackar...pa fotot ar jag barfota) - annan spetts framtill. Spettsen ar stram och inte skon, sa det maste helt enkelt bytas
    Ryggen ar jag super super nojd med, likasa klanningen i sig. Jag borjade grata av lycka nar jag fick pa mig den Maten har de gjort exakt som jag har angett (forutom felet med hofterna, men det var delvis mitt fel som aven gav dem mattet over gumpen). Materialet pa klanningen ar tjockt och fint. Fargen (ivory) ar jag super nojd med!
    Jag tror att sa fort jag gjort lite andringar sa blir den super!! 
    Vantar med att fa sista tjejens bilder och hoppas att dom ar lite battre, men har kommer 2 foton sa l
    Jätte tjusig! å den verkar ju passa dig pöörfökt!
    Längden tycker jag verkar ok, förutsatt du inte vill ha ballerinas, tror inte du skall ta in så mycke på höfterna, du skall ju kunna sitta också!
  • Lommila1
    blonda häxan skrev 2012-01-12 14:19:25 följande:

     


    Denna kommer från Dresselyme, jättenöjd! Pärlbroderier och korsettsnörning har jag sytt dit själv men nu är det min drömklänning....
    det var så den såg ut i helfigur! Najs!!
  • Lommila1
    Pluppe skrev 2012-01-12 14:26:48 följande:

     


    Min första klänning har kommit från My love Bridal. Jag är mycket nöjd :)


    den var också fin! den är väl vitvit? eller är det blixten som ljuger? hur sitter den på?
  • Lommila1
    pulmonate skrev 2012-01-12 15:50:01 följande:
    Junibrud12 skrev 2012-01-12 14:09:37 följande:
    Pulmonate: Bara ääälskar skärningen i ryggen på din klänning!
    Josefin521 skrev 2012-01-12 14:33:06 följande:

    Verkligen jättefin klänning! Jag vill också ha en liknande urringning där bak men undrar så hur man gör med BH? Är det en insydd BH? Bad du i sådana fall om det?


    TACK ska ni ha!! GladSolig

    Jag ar sjukt nojd med ryggen! Det tyckte jag de gjorde riktigt bra. Nastan lite snyggare an bilden och skissen som jag skickade till dem. Jag har ju sjalv designat den och gjorde sedan ett ihopklipp pa photoshop med nagra olika klanningar for att visa vad jag menade. 
    Ja det ar insydd bH i den. Jag tyckte att det kandes bra. Allt satt bra pa plats. Det hjalper ju aven att den inte ar en tubtopp utan faktiskt gar over axlarna, sa det lyfter ju ocksa upp. Har man jatte stora brost kanske det heller inte funkar? Men jag tycker att det funkar bra och kommer nog inte ha nagon annan bH pa mig. 

    Solrosen: hahaha, ja det dar med att sitta var inte sa latt!!!! hahaha. Min kompis foreslog att vi sitter pa barstolar under middagen och det var inte sa dumt som det later! Nagon som har erfarenhet med Mermaid klanningar om hur man gor? Lyfter jag upp den lite over hofterna sa att tyget sitter pa midjan istallet funkar det... Oskyldig
    jag har haft en mermaid klänning och den har jag spräckt i sidsömmen, så nån mer rutinerad får ge goda råd:P
    Jga funderar också på detdär med inbyggd BH, den jag fundeerar på att beställa har också öppen rygg, och jag har en ganska ordentlig hylla framtill ( typ 75F) å det är ju inte direkt som med silikonpattar så dom står av sig själva så att säga utan det hänger snarare til naveln... (hee usch  vad smikrande de låter, kanske bäst att gifta sig direkt så länge M2B ännu vill ha en..)
    Nå men till saken, tror du sånt kan funka? eller gör jag klokast i att designa om ryggen? Kan du fota hur det der ut in i klänningen? Vi är säkert fler här som undrar
  • Lommila1
    bridetobe2013 skrev 2012-01-13 10:40:48 följande:
    Nu var det bestämt! Blir den 1/6 i år istället så nu måste jag beställa klänning. Måste ta mig iväg och prova modell först så jag vet om jag ska lägga ner planerna på en axelbandslös nu när jag inte kommer hinna gå ner så mkt i vikt. Eller så chansar jag.... Eller...
    1/6 2013
    Grattis! Skönt att höra att ni kom fram till en kompromiss:)
  • Lommila1
    UngBrud2012 skrev 2012-01-13 19:20:08 följande:
    Det är just att högerklicka på bilden som inte går.
    Kan du?

    www.millybridal.com/a-line-sweetheart-necklin...

    Tänkte fråga er vad ni tror, blir den här fin utan släp också eller vad är finast?
    jisses vad millys sida är trög...
    Personligen föredrar jag klänningar utan släp eftersom jag anser att släpet endast är snyggt då man går in domkyrkan och på foton, resten av tiden är det ett förtret.
    Men på just dendär klänningen är jag lite skeptisk till att ta bort släpet eftersom "fluffet" följer släpet såbra och det inte är ngt fluff på framsidan-kan vara den börjar se avklppt ut utan?
  • Lommila1
    mrs pitt skrev 2012-01-14 14:40:25 följande:
    här kommer den

     


    Jag tycker den ser fin ut för att vara en kinaklänning och jag tycker nog de två liknar varandra! 100% likhet kan man aldrig få om man kommer upp till 80 % skall man nog vara nöjd

    Håll tummarna och hoppas:) Klänningen ser nog ganska vit-vit ut på bilden men bilder kan ljuga så overhört så jag tar itne ställning!
    Vi hoppas på det bästa! Återkom då du har fått den!
    bridetobe2013 skrev 2012-01-14 11:29:14 följande:

    www.dailymoda.com/Wedding-Shop-aline-sweethea...


    tror ni den här skulle vara fin utan släp? Älskar släpet men känns lite för mycket för rådhuset.


    1/6 2013
    Jag tror nog den blir bra utan släp också! No train är rätt, om du vill förtydliga kan du ju dra streck över ännu
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!