• PimPim83
    jenniferochaugust skrev 2013-02-09 09:27:06 följande:

    Jag gillar att man får se foton på klänningen innan de skickar den! Då skulle jag ju se på en gång om det såg galet ut..


    Jag har beställt min klänning från Landy och den är på väg från Kina just nu. Jag blev också lovat att de skulle skicka ett foto på den färdiga klänningen innan de skickade den, men de gjorde de aldrig. När jag frågade efter fotot fick jag till svar att de inte hunnit ta något. Bara så att du har med det i beräkningarna.

    I övrigt har jag bara bra saker att säga om Landy. De har varit mycket hjälpsamma och svarat snabbt på mejl. Min klänning blev även klar en månad före första beräkningen då de först sa att den skulle bli klar i början av mars. Vi får se vad jag säger om företaget efter att klänningen har kommit. Flört
  • PimPim83




    Nu har min klänning från Landy kommit! Den är jättefin och välsydd. Vet redan nu att jag kommer att bli tvungen att ta den till en sömmerska eftersom den är lite lång, men det hade jag räknat med.

    Tyvärr får ni inte se någon bild när jag har på mig klänningen eftersom jag ska föda barn om ca 6 veckor och har en stor gravidmage i vägen. Haha!
  • PimPim83
    Larssonmaria86: Ja jag är jättenöjd. Jag har fått jättebra service och de svarar snabbt på mail. Klänningen blev klar en månad före första beräknade datumet och tog bara 4 dagar att skicka från Kina trots att jag inte betalat för expressfrakt. Klänningen är riktigt välsydd.

    Jag beställde först en klänning från danska Lily men skickade tillbaka den eftersom modellen inte var rätt för mig, och jag kan inte se någon skillnad alls i kvaliteten på Lily-klänningen och Kinaklänningen. Jag rekomenderar helt klart Landy! Skrattande
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!