• Aylas

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Det är alltid lika kul att dimpa ner i soffan och läsa igen dagens skörd av inlägg
    Gött att se att det är fler som läser sig fyrkantiga på vetenskapliga artikler. Ang. förebyggande och fränjande arbete för djur tycker jag att det låter som en underbar idé.

    @Skumboll; hoppas att ni får svar på era frågor snart och att ni får det stöd ni behöver! Annars finns det gott om det här inne!

    Kul att se alla klänningar! Jag har fått köpstopp efter att ha berättat om vd som försigår i den här tråden. Han sa något att om jag skulle köpa någon mer klänning (förutom min korta då...) så får jag sälja den andra innan...

  • Aylas

    Hihi, jag vet. Men det är svårt att dölja en bröllopsklänning i lägenheten

    Såg årets första tussilago idag, blev så lycklig att jag nu köpt en hel kryddträdgård. Missade tomaten men den kommer Timjan, citrontimjan, mynta, rosmarin, basilika, persilja, gräslök och chili står nu i köksförnstret!

  • Aylas
    Ocean Bride skrev 2011-04-04 21:09:58 följande:
    Underbart! Jag ska göra inköp av kryddor och frön nästa vecka Glad och massa mer..
    Blomsterlandet här hade tre krýddväxter för 100 - de var riktiigt fina Men inga blomsterlådesblommor fanns det än... Men snart har man en prunkande balkong!
  • Aylas

    1700-tal; jag får ta med dig ut på några träningspass i östgötaskogarna när jag är där så ska vi nog få i dej i klänningen


     


    Hur väljer ni bland alla klänningar sen? Jag har ju ångest varje dag när jag ha mer än två outfit´s att välja mellan. Hur ska ni kunna välja på dagen med D sen?

  • Aylas

    min kära är nog mer praktisk när det gäller klänningar och mamma mer ekonomisk. Systrarna mer åt "klänning har man bara när man måste"-hållet och tärnan på mannens sida. Hur ska man kunna konspirera med såna?

  • Aylas

    Jag får ta tomaten när jag har bilen nästa gång - det är jobbigt att cykla de 5 km med den Men jag köpte en zink-hink att ha krukan i.

    Det mesta odlas från frö, håller med om att lycka är att se dem cäxa lite dag för dag. men rosmarin och timjan lyckas jag inte med - de blir bara långa och skrangliga. Jag slipper lampa i badrummet, lägenheten är så ljus så de gror och växer fint ståendes på matsalsbordet

  • Aylas
    Skumboll skrev 2011-04-04 21:46:48 följande:
    Ingen kompis som kan ställa upp?
    jag får lobba lite. men jag är faktiskt fårtfarande mest kär i min cymberline, har inte hittat nån annan. Skulle vara den rosa drömmen - men jag skulle se ut som en fyrkantig pygmé i den
  • Aylas

    Ska tvinga kärleken att sluta jobba och mysa framför en film

    Bilder på min klänning kommer (förhoppningsvis) imorgon när Bella har skickat testbilderna.

  • Aylas

    Go eftermiddá

    Dax för lite rolig läsning till skillnad från alla artiklar

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!