• Lommila1

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    daniiel skrev 2011-12-02 09:46:02 följande:
    Det spelar ingen roll vart man beställer ifrån, tull kan man behöva betala ändå, likaväl som man kan slippa undan det. Finns ingen garanti för varken eller. Jag har själv beställt 4 brudklänningar, 2 tärnklänningar och 1 underkjol och bara underkjolen hamnade i tullen. Den kostade ju dock under 1400kr, så behövde bara betala moms och administrationsavgift.
    jag är på samma linje, jag har beställt två klänningar från två olika firmor och har hamnat och tulla båda. Men många andra har ju nog haft mer flyt än mig:P
  • Lommila1
    Pluppe skrev 2011-12-02 10:50:10 följande:
    Fast är det inte så att ifall dem skriver "GIFT" på paketet så slipper man... Tänkte mer ifall det var något sådant som gjorde skillnad mellan leverantörerna.
    Alla skriver väl gift!? men ibland e de ju lite mer genomskiligt än annars att det inte är en present...
  • Lommila1
    Tinzi skrev 2011-12-02 10:42:37 följande:
    Nu är min kläning hos Milly färdig!!! Så borde väl komma om nån vecka eller två? nån som vet hur lång tid det kan ta?
    bror på men inte borde det ta mer än en vecka!?!? Vi vill ha bilder osv sen när du fått den!!
  • Lommila1
    Jane skrev 2011-12-02 10:48:22 följande:
    Hej tjejer!

    Jag funderar på när jag ska beställa min klänning, för det första behöver jagha den hos mig i juli senast.
    Då har jag hört att nu runt januari-februari firar kineserna några högtider och det blir stora förseningar på beställningar. Stämmer det?
    jag säger som så; om du vet vilken klänning du skall ha varför vänta? det kan komma en massa oväntat strul på vägen som gör allt mycket mer komplicerat
  • Lommila1
    Pluppe skrev 2011-12-02 11:41:59 följande:
    Nej det tror jag inte alla gör.. Inte vad jag har haft erfarenhet när jag har beställt andra saker från t.ex. ebay.. Fast en bröllopsklänning kan man ju få i present också Flört
    iofs.. jag shoppar mycket på nätet-måste ärligt sagt säga att jag inte brukar kolla...fastnar de i tullen så är det inte så mycket att göra åt det..  men jag vet att jag fått baket med en tejpremasa tejpad på där det står gift ect. det är Väldigt genomskinligt. iaf tycker jag det. så har ju andra haft gift skrivet på följesedeln där man skall skriva värdet på paketet. såna paket har fastnat för mig Min senaste klänning hade ett värde skrivet på följesedeln men detta var betydligt lägre än vad klänningen var värt-dvs på gränsen till om jag behövde tulla elelr inte. Men jag hamnade att visa upp kvitto för att få ut det å sen blev den tullad på summan som stod på kvittot... att sånt

    tror nog det mest beror på vilket humör dom är på i tullen, om de orkar göra stickprov eller ej. de glider säkert enklare igenom på freda än på månda:P
  • Lommila1
    Jane skrev 2011-12-05 15:19:54 följande:
    Hej tjejer,

    Jag velar fram och tilbaka i tankarna om hur, när, varifrån och vilken brudklänning jag ska beställa, samtidigt ska jag ju gå ner minst 5 kg också Glad Så klänningen får vänta...Men jag har varit inne på LightInTheBox's sida i 3 timmar nu och jag har hittat skitsnygga skor, smycken, handväskor, hårsmycken, "Mother of the bride"-klänningar osv som jag antagligen kommer beställa därifrån.

    När jag kollade runt bland allt dom har att erbjuda så hittade jag dessa SKITBILLIGA sminkborstar som man bara måste köpa fort som f*n. Samtidigt vill jag beställa dem för att se hur det funkar att beställa från en Kinasida. Men jag är feeeg! Skäms Vilket är det säkraste betalningsalternativet? PayPal? Och hur mycket brukar frakten kosta?

    www.lightinthebox.com/Professional-Makeup-Bru...
    3.81 us dollar var den billigaste frakten de föreslog för mig på borstarna...jag har betalt med både paypal o direkt med VISA.. ingen dera har jag tyckt har känts osäkert
  • Lommila1
    vilebus skrev 2011-12-04 21:54:59 följande:

    hej, fick i veckan hem den ena av mina beställda klänningar, denna var en extra som jag hittade billigt på dhgate, efter att jag fått för mig att min första som jag beställt från landly var för tråkig... klänningen är lik orinalet, men jag fattar inte nu vad jag fastade för när jag såg den... har redan lagt ut den för försäljning, därmot är min klänning från landly på väg hem nu... hoppas jätte mycket på den, hoppas den kommer i veckan!


    tusan får inte upp bilderna, det står bara upload failed... nån som kan ge nått tips?


    e bilden för stor kanske?
  • Lommila1
    Jazzily skrev 2011-12-08 18:08:14 följande:
    Hej,

    Ikväll har jag tänkt lägga min beställning på DressilyMe och jag har gjort alla mått enligt deras beskrivning.

    Behöver dock lite råd från er andra som beställt tidigare. Hur ska jag mäta bysten? Med eller utan BH?
    De säger ju utan, men har läst på ett amerikanskt forum att man ska mäta med... blir osäker.
    Har ju inte den största bysten så det vore trevligt om de fyllde ut lite haha.. ;P

    Hur mätte ni? 
    ja skulle ta med bh
  • Lommila1
    Solrosen1982 skrev 2011-12-08 22:29:40 följande:

     


     


    Här e min klänning som jag fyndade i en internet butik  Den e dock lite kort. Ska gifta mig barfota på en strand, men sen vill jag kunna ha en sko med lite klack. Har ni nåt förslag på vad jag kan göra för att "förlänga" den?
    Hmm? kanske skulle du köpa en bit spets o sy fast nertill, och sen så snackade du ju om en underkjol
  • Lommila1
    Solrosen1982 skrev 2011-12-09 10:51:21 följande:
    Ja spets var ju inte det bästa tyget att förlänga, men kanske en tyllkant kan funka? Hittade denna spetskant www.modetyger.nu/spetsar/2313cOldWhite.jpg som jag skulle kunna prova med.
    jeklar vad snygga spetsar dom hade! Jag tror nog dt funkar, trots allt ser ju ingen ner på fötterna.....Ta den spets som ligger närmast i tyget o pröva!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!