Inlägg från: Solrosen1982 |Visa alla inlägg
  • Solrosen1982

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!



    Här e min klänning som jag fyndade i en internet butik  Den e dock lite kort. Ska gifta mig barfota på en strand, men sen vill jag kunna ha en sko med lite klack. Har ni nåt förslag på vad jag kan göra för att "förlänga" den?
  • Solrosen1982
    Lommila1 skrev 2011-12-09 08:12:26 följande:
    Hmm? kanske skulle du köpa en bit spets o sy fast nertill, och sen så snackade du ju om en underkjol
    Ja, jag funderade på det alternativet själv. Det borde ju vara enkelt att nåla fast det först och se om det funkar. Sen kan jag ju kolla om det behövs en underkjol också. När jag provade den vid köpet så var det så trångt vid spegeln att jag inte såg att den var lite kort. Lite störande faktiskt..men annars gillar jag den.
  • Solrosen1982
    Fästmön skrev 2011-12-09 17:29:15 följande:
    Jättefin klänning! Jag tycker att det är OK att den är lite kort. Så kan du ha ett par riktigt häftiga skor under =) Varifrån har du köpt den?
    Tackar :) Jag köpte den på www.briarrose.se Tjejen som har webbutiken har haft en vanlig butik och hon löste så jag fick komma och prova den hos hennes sömmerska. Jag tycker den e jättefin, så synd att den e lite kort. Men jag e så lång(1.84), så jag kan nog aldrig hitta en färdigsydd som är nog lång med lite klack.
  • Solrosen1982
    daniiel skrev 2011-12-11 08:24:25 följande:
    Jättefin klänning :) Men om du ska gifta dig barfota på en strand... behöver verkligen klänningen vara längre då? Tycker det är fint att man kan se att du är barfota :) Om du sedan väljer en sko i en fin färg, så gör det ju definitivt inget om den syns :)
    Tack så mycket! Ja det är ju sant... Ska testa att prova den med skor också och se hur det ser ut. På stranden kan man ju "borra ner" fötterna i sanden Var iaf och köpte tyll som jag ska nåla fast och se hur det ser ut.
  • Solrosen1982
    Lommila1 skrev 2011-12-09 13:13:06 följande:
    jeklar vad snygga spetsar dom hade! Jag tror nog dt funkar, trots allt ser ju ingen ner på fötterna.....Ta den spets som ligger närmast i tyget o pröva!
    Ja, de hade fina spetsar. Köpte tyll igår som jag ska börja med och se hur det ser ut. Om det ser bra ut så beställer jag spetsen också.
  • Solrosen1982
    pulmonate skrev 2011-12-09 14:23:32 följande:
    Men till just spettsklänning, kan man inte förlänga på ett annat ställe utom just längst ner. Alltså om man sätter in ett extra tyg under bysten eller nåt? Vet inte om det funkar till just denna klänningen..för jag ser inget naturligt ställe man skulle kunna göra det på... hmm. Man får nog fråga en sömmerska om råd helt enkelt!
    Jag funderade också på det, men det blir så fel på den här klänningen när den är så figursydd. Det hade ju varit snyggast helt klart...
  • Solrosen1982
    Sara1291 skrev 2011-12-10 14:05:30 följande:
    vart köpte du den ? jättefin!
    Jag köpte den på www.briarrose.se den ligger under fliken "i lager". Bilden på hemsidan stämmer inte så bra med verkligheten. Det är synd att det inte finns mer info om klänningen på hemsidan. 
  • Solrosen1982

    Junibrud: Vilket sammanträffande! Jag trodde aldrig att jag skulle trivas i den typen av klänning, men det gjorde jag Hur ser klänningen ut som du har beställt nu?


    daniiel skrev 2011-12-12 11:31:14 följande:
    Okej, ja det är ju bara att pröva sig fram och se vad man gillar bäst :) Om det är enkelt att sy fast lite extra och du tycker det blir finast, så är ju det bra :) Oavsett, så har du en väldigt vacker klänning! :)
    Jag ska testa och så lägger jag in en bild sen så får jag höra vad ni tycker. Jag litar mest på alla andra nygifta eller blivande brudar. Nära och kära tänker inte på samma sätt
  • Solrosen1982
    Junibrud12 skrev 2011-12-12 14:37:53 följande:
    En kompis till mig har photoshoppat ihop två klänningar till den här:


    Den ser jättefin ut! Älskar när spetsen går ner på kjoldelen och att den är i tyll
  • Solrosen1982
    Junibrud12 skrev 2011-12-13 14:33:54 följande:
    Solrosen och Italia: Ja visst är den fin! Hoppas den blir bra i verkligheten också, och att den passar på mig som har lite mer former än den stackars anorektiska modellen... :)Jag har bett Lily om bilder men fick till svar att jag inte kunde få det förrän den var klar.

    Styrka: Håller tummarna och väntar med spänning på bilder! Jag är ju lite svag för hockeyfrilleklänningar...
    Det är ju en modell som kommer att vara jättefin på med mer former än vad modellen har Ska bli spännande att se den sen!
    Styrka skrev 2011-12-13 20:43:57 följande:
    Här kommer bilderna:



    Och här är orginalbilden jag skickade in:


    Nu är min klänning lite tilltufsad och skrynklig efter frakten, men tycker ändå den blev precis så som jag hade önskat mig! Sen att man inte ser ut som modellen, nåja. Jag är inte snyggast i stan, men jag är fan inte fulast heller!
    Va cool klänning du har! Jättefin! och den ser väldigt välsydd ut, de har ju lyckas väldigt bra med att få den som du önskat.
  • Solrosen1982

    Styrka: Va kul att du känner så för klänningen! De kommer att bli jätteglada av ditt mail

  • Solrosen1982

    knyttan: Åh va spännande! Vilken blev det?

    God Jul till alla!

  • Solrosen1982
    jepe2b skrev 2012-01-06 21:42:15 följande:
    Kanske underlättar om jag bifogar klänningen oxå


    Den klänningen är sååå fin!! Jag hittade orginalet på deras hemsida och mailade dem. De verkade jättetrevliga :) Men jag visste inte att den fanns att beställa på kinasidor. :) Nu har jag ju redan en klänning, men gud så sugen jag blev att beställa den! och va billig den är!
  • Solrosen1982

    Pulmonate: Jag tycker att den ser jättefin ut såhär på håll. Tror du att man tänker på det där med spetsen om man står en meter ifrån dig? Det är väl ingen som kommer att granska dig så nära att de ser slarv i spetsen? eller? :)

  • Solrosen1982

    Feliz Lane: Jättefin klänning!! Den ser väldigt bekväm ut också.

  • Solrosen1982

    Pulmonate: Din klänning är jättefin!! Den kommer att bli perfekt när du syr in den vid höfterna. Älskar ryggen på den. Är det insydd bh på den?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!