• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    GuteCarra skrev 2012-01-16 15:55:01 följande:
    Jag tyckte bilden blev toppen. Men har ju inget att gemföra med heller såklart ;) Om du vill kan du gärna få maila över orginalet till mig om den är bättre :). carra_83_@hotmail.com .
    Okej, jag skickar ett mejl :)
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-01-12 14:26:48 följande:


    Min första klänning har kommit från My love Bridal. Jag är mycket nöjd :)


    Pluppe skrev 2012-01-16 10:00:16 följande:
    Lovade ju lägga in en bild på klänningen på :)



    Min klänning är i ivory, bilder i länkarna nedan

    augustibrud.bloggplatsen.se/2011/08/16/6045398-bilder-fran-var-vigsel/
    augustibrud.bloggplatsen.se/2011/08/18/6055863-bilder-fran-vart-brollop/
  • daniiel
    Josefin521 skrev 2012-01-16 16:15:40 följande:

    Jesus va grym du är! Kan man anlita dig...hehe. Har också dragit mig en del för att beställa med tanke på ändringar jag vill göra, har därför försökt hitta någon helt i min smak men det verkar som om det alltid är ngt man vill ändra. Jaja, verkar ju inte supersvårt, gäller bara att sätta igång.


    Har en fråga här med tanke på vad du skrev om vitt. Har alltid tänkt mig vitt men om det blir överdrivet så vill jag ju inte det.... är det någon som beställt vitt och någon som beställt ivory som har lust att lägga ut en bild så att man kan jämföra? Vore supersnällt.


    Haha ja, jag vet hur det är. Alltid vill man ändra något. Den perfekta klänningen existerar nog inte :P

    Jag citerade Pluppe ovan, hennes klänning är vit, kritvit. Länkade till bilder på min klänning under, den är i ivory. Även ivory är vitt, men en varmare och i mitt tycke trevligare färg.
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-01-16 21:11:55 följande:
    Fast grått-silveraktigt blir det inte. Som du skrev innan min är Vit, men den är Vit också. Kanske inte ser så ut på bilderna, men det är ju att ljuset inte blir perfekt. Så silveraktigt är den icke Flört

    Jag är jätte nöjd över färgen på klänningen och rekommenderar den! :) Och jag skriver som FelizLane, till mitt mörka hår blev det suuuper snyggt!
    Jag menar att i vissa ljus kan vissa tyger i vitt-vitt uppfattas som lite.. gråaktiga. Precis som med ivory som i vissa ljus kan uppfattas lite gulaktigt. Inte att klänningen är i silver.
  • daniiel
    LL 2010 skrev 2012-01-16 21:02:29 följande:

    Jag tror jag har hittat vad jag vill ha for klanning, men hej vad svart det ar att fa ihop en bra bild sa att de forstar - ar det nagon som har rad och tips? Ni ar ju experter och manga verkar ha bestall en (eller fler) klanningar redan...Hjalp...


     Jag vill ha denna klanningen MEN med overdel fran bild nummer tva:
    www.mylove-bridal.com/the-newest-column-brida...


    Bild tva: www.b-ayliy.co.uk/goods-4507-Medieval+Wedding...


     Hur gor man bast for att de ska forsta? hur har ni lyckats klistra ihop bilder snyggt? Borjar fa lite smatt panik da brollopet narmar sig rasande fort...


    Du kan inte tänka dig en liknande klänning, som ser mer ut som de två tillsammans?
    Tex dessa
    www.mylove-bridal.com/the-classical-column-wedding-dress-pwd0007_p1618.html
    www.mylove-bridal.com/the-newest-column-bridal-gown-cwd0073_p1707.html
    www.mylove-bridal.com/the-newest-column-bridal-gown-cwd0059_p1708.html
    www.mylove-bridal.com/the-newest-column-bridal-gown-cwd0224_p1747.html
    www.mylove-bridal.com/the-newest-column-bridal-gown-cwd0336_p1814.html
    www.mylove-bridal.com/the-newest-column-bridal-gown-cwd0363_p1820.html

    Det är ju alltid enklare om man kan utgå från en bild och bara förklara att man inte vill ha släp eller liknande. Självklart kan man pussla ihop två bilder också :)
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-01-16 21:25:17 följande:
    Som med alla färger så ser dem olika ut i olika vinklar och olika belysning. Så det är sant som du säger. Jag vet inte vad det var för färg jag valde på klänningen från Milly, kan tänka mig att den faktiskt blev i ivory, blir spännande att se imorgon Glad
    Jamen precis :) Och är man osäker på vilken av de två man ska köpa, så skulle jag rekommendera ivory av den enkla anledning att de flesta passar bra i det, medan det är färre som passar bra i kritvitt. Det är ju inte så att ingen passar i det :P

    Oh, kommer fluff imorgon?! :D Vad roligt, hoppas den är jättefin! Spännande...
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-01-16 22:39:03 följande:
    Fluff kommer imorgon :D Jag vill att den ska komma direkt på morgonen så jag slipper gå på tårna här hemma utav nervositet, men den kommer säkert på eftermiddagen bara för det :P Tänk att en klänning kan göra en så pirrig Solig
    Haha jag förstår det. Jag kommer ihåg hur det var, fjärilar i magen och man är definitivt alldeles pirrig och nervös :) Usch.. nu blev jag sugen på att beställa en klänning till...

    Jag hoppas att den ska komma tidigt iaf, så du slipper sitta och vänta. Hoppas också att den är fin såklart :D
  • daniiel
    GuteCarra skrev 2012-01-17 07:03:44 följande:
    Jag har fått för mig att ivory ser "smutsig" ut i färgen alltså lite dassig?! Men jag kanske tänker på nån annan färg?
    Själv är jag en blekfis, en sån som aldrig blir brun på sommaren utan bara röd :(
    Borde jag kanske satsa på VIT då??
    Nån som kan tipsa.
    Vi har tyvärr ingen bröllopsbutik på Gotland, och att åka till fastlandet bara för att kolla upp detta val känns lite dyrt ;) 
    Jag har aldrig sett en ivory som sett smutsig ut, bara sådana som sett vita ut, men som sagt i en lite varmare nyans. Ivory är den vanligaste färgen på brudklänningar och går du tillbaka här i tråden och kikar på bilder, så är nog majoriteten av klänningarna i ivory.

    Det är ju dock en smaksak. Själv tycker jag att ivory är en lättare färg än krivitt, men det är ju väldigt svårt att veta om man inte prövat, vad man passar bättre i. Ingen av färgerna är rätt och ingen av dom är fel. Båda kommer upplevas som vita när man har på sig dom.

    Man ska välja det man själv tror kommer bli bäst :)

    Ivory (tv), vit (th).


     


    Min klänning i ivory



  • daniiel
    GuteCarra skrev 2012-01-17 09:24:29 följande:
    Supertack för dom bra gemförelse bilderna. Ska till en sömmerska och ta mina mått så de blir klokt när jag ska beställa min klänning. Kom på att jag ju kan kolla med henne om hon har dom båda tygerna så jag kan få se live :)
    Ja, det är ju jättesmart att fråga henne :) Hon borde ju ha det. Det är ju alltid betydligt mkt lättare om man får se skillnaden i verkligheten!

    Det kan ju dock skilja något ändå, för olika tyger i ivory/vitt kan ju ändå ha lite olika nyanser.
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-01-17 16:25:07 följande:
    Efter strul med DHL-killen jag pratade med igår kom aldrig min klänning hit! Ringde förkrossad till DHL när jag hade fått mejl att jag var tvungen att säga till om en ny dag då jag ville ha den. Fick veta att klänning fanns i Norrköping på terminalen där, så ja.. jag åkte 4,5 mil och hämta min klänning Solig
    Än sålänge har jag inte fått på mig den, sambon måste dra och snöra ihop mig, men jag har tagit kort på den när den hänger och den ser suuuper fin ut! Är dock lite tveksam till att jag valde ett lilaband i midjan, det blev väldigt markant, men det kan nog bli snyggt när den väl är på, vi får se..
    Här är en bild iaf, fler kommer ikväll :)


    Tror jag kommer behöva köpa en underkjol för att få till "Fluff" ordentligt, men det återstår att se också!
    Vad fin! :D Ska bli spännande att se fler bilder senare när du har på dig den :) Och jag tycker det lila bandet ser fint ut faktiskt.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!