• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    LinaNordstrom skrev 2013-10-15 20:29:32 följande:
    Jag har fått min klänning från Landybridal nu. Den är helt underbart fin! Jag missuppfattade nog när jag beställde trodde det skulle vara snörning men det var dragkedja. Fast det gör absolut inget det är lika fint och den passade helt perfekt! Beställde custom made och leveransen tog ca 5 veckor. Rekommenderar verkligen Landybridal!
    Vad roligt att du är nöjd och att den passade! Har du bilder på den? Lite utav ett bildtvång i den här tråden ;) haha
  • daniiel
    Caledonia skrev 2013-10-29 10:05:24 följande:
    Är så spänd, min klänning är nu färdigsydd och på väg hit! Enligt sajten ska det ta 6-15 dagar, är imponerad av att det ändå gått så fort då den beställdes för två veckor sedan
    Oj, vad spännande! :D Så roligt. Hoppas du får den snabbt, att den inte fastnar i tullen och att den är helt underbar när du får hem den :)

    Men, det var DHgate du beställt via va? Har du fått ett meddelande av säljaren om att den är skickad? Eller är det bara statusen som ändrats?
  • daniiel

    För ibland får man ett trackingnummer som inte stämmer (kan vara ett gammal), för att DHgate har en viss tidsram då säljaren måste släppa varan. Det kan alltså betyda att klänningen inte är klar alls, men säljaren var tvungen att uppdatera statusen för att "affären" ska ligga kvar och vara giltig så att säga. Det har hänt mig och jag vet att det hänt andra också. Jag tror att det brukar vara efter två veckor.

    Vilket företag dom skickar med har ingen betydelse för om man får tulla eller inte. Ingen av klänningarna hamnade i tullen, men en underkjol jag beställde via DH gjorde dock det. Fastnade nere i Malmö :P


  • daniiel
    xMariax skrev 2013-10-29 16:02:56 följande:
    Men herregud!! Fick svar på mitt meddelande nu.. Inte alls till någon hjälp. Jag skrev och frågade om de kunde sy in en underkjol i klänningen eftersom att det inte fanns någon underkjol i min storlek och fick som svar att de har kjolar för folk med midjemått på 60-100 cm och att de väntar på att höra av mig igen? Hade jag haft ett midjemått mellan de måtten så hade jag väl bara beställt klänningen och en underkjol till det!?

    Ja jag överreagerar just nu.. Har en dålig dag.. Kräks 
    24 Maj 2014
    Men.. behöver du en underkjol? Och kan du inte köpa en och förlänga midjan så att säga? Det brukar gå att bara sy på lite band/kardborre. Om jag var du, och hade tid på mig, så skulle jag först köpa klänningen och sedan när jag prövat den avgöra om det behövs en underkjol och isåfall hur den ska vara. Känner du någon som kan hantera nål och tråd? Då är det ganska enkelt att tråckla dit lite tyll om det inte är maaassor som behövs.

    Har du redan beställt klänningen? Vad tar dom för den? Kan du sy upp den hos tex Dino istället? Dom gör insydda underkjolar, jag hade det i min.
  • daniiel
    Caledonia skrev 2013-10-29 16:11:36 följande:
    Nu har jag även fått bekräftelse direkt från säljaren att den skickades idag och att jag kan spåra paketet from imorgon Måste verkligen säga att denna säljaren varit super när det gäller kommunikation. Jag har mailat flera gånger och fått snabba och korrekta svar
    Härligt! :D Så roligt och spännande :) Ibland är dom ju supersnabba. Hann beställa och få hem en klänning från Dino på 3 veckor, så det är inte alltid man får vänta flera månader :P
  • daniiel
    Caledonia skrev 2013-11-04 20:07:43 följande:
    Min klänning kom idag! Fick inte betala tull heller klänningen är jag väldigt nöjd med! Behöver ett par små ändringar, men inget stort. Bilder kommer strax!
    Åh, så roligt! :D
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!