• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Pluppe skrev 2012-01-03 22:58:01 följande:
    Någon som vet vart man kan få tag på en Plommon Lila / mörk Lila Cravat? Har beställt 2 gånger från ebay, verkligen superfina och för en billig peng, men dem är inte Lila, dem är rosa :(
    Har du prövat googla på tex plastrong? Det kanske finns webshoppar i sverige som säljer.
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 22:59:02 följande:

    Malta är väl mest för att det är varmt och soligt men engelska som modersmål. Blivanden har inriktat plugget på internationell avtalsrätt ända från start med tanke på att vi ska flytta förr eller senare. Måste va eu, måste va ett engelskspråkigt land och jag vill ha sol. Sen åker mina föräldrar dit större delen av vintrarna. Wales är ju rätt nära tycker jag... Närmre iaf. Har ju redan bott i skottland ett antal år så jag tänkte att det blir nästan som hemma. Fast skolan betalar det mesta så det ska nog gå bra.


     


    Men det är väl inte för sent att plugga till florist?! Eller nåt annat...


    Jaha, men då förstår jag ert val :) Usch, jag skulle aldrig våga flytta utomlands :P Ni är modiga ni :D Haha ja, nära och nära.. allt är ju relativt såklart. Roligt att få åka iväg ändå :)

    Nja, läser upp betyg på komvux nu, men är rätt less på att plugga och vara utan inkomst, så blir nog att försöka hitta ett jobb när jag är klar i juni. Då kan vi spara till ett hus ett par år, så dottern hinner med att bo i hus innan hon går gymnasiet :P
    1700tal skrev 2012-01-03 23:05:09 följande:

    Daniiel - jo, det var nog deras (o)förtjänst att den unghunden var så oregerlig. Det är väl en ganska "stark" ras? Ledarna var ganska bekymrade minns jag (det var ju ett tag sen) och ägarna var ett tonårspar utan erfarenhet alls. Det är nog enda straffen jag träffat tror jag, fina är de iaf.


    Det är en väldigt förarsvag ras, så egentligen borde det inte varit några problem kan jag tycka. De är lite clowniga och slamsiga av sig ibland, pga de är full av sprudlande positiv energi. Det är ju dock trots allt en, som du säger, ganska envis ras och man ska ha tålamod och en fast, men snäll hand. I mitt tycke helt underbara hundar. Aldrig träffat på någon annan ras som är så glada och kärleksfulla faktiskt och jag anser att de är perfekta familkehundar :) Sedan anser jag att man alltid, oavsett vilken ras man har, ska läsa på om den så man kan göra sitt bästa för att hjälpa hunden att bli den bästa version han/hon kan bli :) Och de är vackra tycker jag :)
  • daniiel
    bridetobe2013 skrev 2012-01-04 10:10:55 följande:


    eller
    1/6 2013
    Vilka fina klänningar :) Denna är nog dock min favorit :)

    Jag ville inte ha axelabandslöst, men det finns ju fler klänningar att välja på om man tar det, så jag hade en spetsbolero på mig också. Det är ju ett alternativ, en bolero till alltså. Det finns ju många olika modeller.
    bridetobe2013 skrev 2012-01-04 10:08:13 följande:
    Kanske den här....


    eller.....
    1/6 2013
    Denna var väldigt fin också, alla var ju fina, men denna kommer nog på plats nr.2 för min del :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-01-04 10:59:58 följande:
    Men bara en fråga - vart hamnar pengarna man får tillbaka????
    Vad skönt att du får tillbaka pengarna :) Mina hamnade på mitt konto som jag gjorde betalningen ifrån, väldigt smidigt :)

    Vart beställer du den klänningen på din bild ifrån då? :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-01-04 11:05:55 följande:
    Beställer den faktiskt från en annan säljare på dhgate......
    Nederdelen kommer se ut så här....

    Wow, vilken klänning! Och vad modigt att göra det :) Jag gjorde samma sak och klänningen blev inte rätt ändå. Vågade inte beställa mer från DH efter det :P
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-01-04 11:16:45 följande:
    Har verkligen kollat omdömen osv noggrant denna gång och har för mig att hon har 99,3% positiva omdömen...
    Tror den kan bli häftig om de får till den rätt. Färgen blir ivory med mörklila rosor

    Kommer kosta $ 220
    Darling Daisy skrev 2012-01-04 11:21:26 följande:
    Vilken klänning var det du är nöjd med, Minuz? Det är ju så många vackra klänningar som visas upp att mitt minne inte räcker till!
    Jag håller alla tummar för att klänningen ska bli bra :) Det ska bli väldigt spännande att få se slutresultatet senare :) Håller med DD, vilken klänning är det du är nöjd med? :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-01-04 11:28:51 följande:
    Denna klänning, fast självklart med en "stor" underkjol till.....
    Den minns jag också och den är ju jättefin :) Skönt, då har du ändå en klänning du gillar, så det blir ingen katastrof om den du ska beställa också, mot all förmodan, inte skulle bli så bra.
  • daniiel
    Minuz - Känner igen det där och trots att mitt bröllop redan är över, så kliar det i fingrarna. Vill beställa en brudklänning i veckan :P Klart du ska passa på att beställa en till om du har pengar och tid till det :)

    På tal om inget alls, fasiken vilken snöstorm det blev ute! Vi som har liten valp som ska ut stup i kvarten, varken hon eller jag är speciellt sugen kan jag tala om. Huua. Mysigt när man sitter dock och ser hur snön yr utanför fönstren :) Såna här dagar ångrar jag extra mycket att vi inte sköt upp bröllopet...
  • daniiel
    Darling Daisy skrev 2012-01-04 12:10:31 följande:
    Vi fick, tack o lov, inte fulla stormen den här gången! Men nog har det blåst rejält ändå, usch vad illa jag tycker om stormar! Vi bor ju på landet och har en del skog, det är alltid nervöst när det blåser och man undrar hur mycket som kommer ramla...
    Stormen innan jul bröt sönder en bit av stalltakets nock, så vi har för tillfället lite väl bra ventilering i stallet! Imorse hade nocken (en ca 4 m lång snortung plåtkonstruktion som låg på marken bredvid vägen) blåst ut på vägen... helt knasigt vilka krafter det är i vinden!
    Jag är tacksam ändå att vi här uppe inte har såna stormar som ni i söder har/har haft nu i vinter. Det vi har här duger gott. Låter inte alls trevligt och kan tänka mig att man blir lite extra nervös när man bor så också, inte kul om en massa träd blåser omkull. Ja, inte heller när man får delar av hus bortblåsta :P Här brukar det blåsa ner någon kruka från en balkong eller så åker fotbollen över till grannen :P Det är mer lagom :) hehe
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!