• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:16:19 följande:
    Daniiel: Ja jag har inte heller sålt ngn tar emot eller jag har varit slö oxå.. vart sålde du ? Jag borde kanske sälja men samtidigt har jag plats för dem och då kan de lika gärna hänga :)
    Jag la ut mina på Blocket och det var väldigt många som hörde av sig och ville att jag skulle skicka klänningarna, men jag vägrade. Tror det var lite "om de måste komma hit och pröva, så kanske de inte vill ha den och jag får behålla klänningen" :P Nu var det dock en tjej som kom och prövade klänningen med långt släp och.. ja, den satt som en smäck på henne! Det såg ut som att klänningen var måttsydd efter hennes mått och hon riktigt lyste upp när hon hade på sig klänningen. Var aningen lättare att släppa iväg den då :)

    Jag har ingen plats alls för klänningarna, vi bor i lägenhet utan klädkammare. Vi har dock rätt stort sovum, så de hänger på rad där än så länge :P
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:18:37 följande:
    Men det lät ju snyggt, jag vågar nog inte tapetsera där folk är så bra är jag inte,,ännu :) Får öva i andra rum först kanske ska fixa min garderob ? Hmm nui blev jag lite sugen
    Den gjorde sig riktigt bra som fondvägg i köket, speciellt nu när vi bytt till barbord i trä :)


    Vi kunde inte heller tapetsera, men för ca 4 lägenheter sedan bet vi i det sura äpplet och insåg att det var mycket enklare än vi hade trott, så nu målar och tapetserar vi ofta om :P
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 21:17:35 följande:

    Fast tycker nog du döljt det ganska bra. Men kommer ihåg att du skrev nånstans för att tag sen att du fått 2 st med dragkedja istället för snörningen. Då tänkte jag "vad lustigt, det var ju precis som pinki!" Och så tänkte jag att de där mylovebridal kan man ju verkligen inte lita på om man vill ha snörning! Men inte en tanke att det faktiskt var du! Trots att vi såg att du avreggat dig... Kan fortf inte fatta att jag inte kopplade!


     


    Men det är ju det vi sagt rätt länge - vi borde starta butik!


    Jag har det? Vad bra, då lyckades jag ju :) Fast det är inte från Mylove de klänningarna kommer ifrån, som jag inte fick snörning på, utan de är från två olika säljare på DHgate. Klänningarna från Mylove har blivit precis rätt och med snörning båda två :)

    Butik, en klockren idé! Tänk att få jobba med brudklänningar.. vilken dröm :D
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 21:24:03 följande:

    Har nämligen tapetserat med dessa från rusta i min nya lght. Övervägde tidningstapeten jag oxå...



    Vilka snygga :) Lite för moderna för vår lägenhet annars hade jag nog nappat på den med alla städerna namn.. har sneglat lite på den i butik faktiskt :)
  • daniiel
    bridetobe2013 skrev 2012-01-03 21:18:18 följande:
    Visst hade du köpt silverringar... Letade febrilt efter kort på dom när jag tillslut insåg att pinkgrape inte fanns kvar. Är lite nyfiken på dom då jag köpt titanringar och är fruktansvärt besviken och inte har hur mkt som helst att lägga på nya. Så om du vill visa dom är jag väldigt intresserad...
    1/6 2013
    Jamenvisst, vi köpte tre silverringar från indonordic.se :) Två släta med gravyr och en helallians, med stenar runt om alltså. Är supernöjd med dom, även om jag knappt använder dom, men det handlar om mig och inte ringarna :P Tar bara på mig dom när jag ska ut hehe

    Makens ring, 6mm bred


     


    Min släta, 4mm bred



     


    Min andra, 2mm bred




     


    Nu är vi ju dock helknasiga, så vi använde faktiskt två andra ringar, bild nedan, under själva vigseln, men det är silverringarna vi använt nu efteråt som vigselringar haha


  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 21:29:05 följande:
    Gör´t! Övning ger färdighet... Och tapetsera är roligt!
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:31:14 följande:
    Daniiel: Ursnyggt! Ni verkar vara riktigt duktiga, jag får helt enkelt öva har ju ett väldigt dåligt tålamod :/ Men blir lite inspirerad här, både klänningar och tapeter perfekt!
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:32:36 följande:
    Men är det roligt? Nja när det var klart var det roligt men innan så pillrigt och det ska mätas och det ska limmas ... Men nsyggt när det e klart:)
    Tack :) Och jag håller med, det ÄR roligt :D Kan tillägga att vi mäter inget alls och kör mest på känsla bara :P haha Blir ju dock bra ändå :)

    Vi har en rustatapet i sovrummet också :) Har en hel kartong med olika tapeter i källaren och en i sänglådan hehe

  • daniiel
    1700tal skrev 2012-01-03 21:35:35 följande:

    Gaaah, vad irriterande att min dator inte kan citera fler än ett inlägg i samma!! Anyway..


    Daniiel - jättesnyggt! Och håller med, tapetsera är inte alls så svårt när man väl fått kläm på det. Jag tapetserade hela den nya lyan helt själv och det gick det med. Och bra betyg att du tycker de är för moderna, det var tanken. Totalrenoverande ju rubbet och allt är supermodernt, högblankt, krom, svart/vitt/grått eftersom den ska säljas snart igen. Inte alls min stil men nu när det är klart blev det faktiskt helt ok.


    Jamen du, så bra, då har du iaf lyckats hitta rätt känsla på tapeterna iaf :) Jag tycker det kan vara riktigt snyggt med svart, vitt och sådär väldigt modernt, men hos andra :P Jag föredrar ärvda möbler, loppis- och auktionsfynd och färg :) Smart drag dock om man ska sälja, definitivt, för det är ju sådant de flesta köpare är intresserade utav :)
  • daniiel
    bridetobe2013 skrev 2012-01-03 21:40:22 följande:
    Jätte fina. Hur "tjocka" är dom? Titanringarna är 2mm och tycker det är snudd på mkt.. Hade helt klart kunna tänkt mig lika som dina men har nickelallergi... Funkar kanske inte då... Men jätte fint i vilket fall. Ska kika lite på den sidan.
    1/6 2013
    Jag vet inte hur tjocka de är, men de är i tjockase laget tycker jag. Hade nog föredragit en tunnare ring egentligen. Hm. Nej, det funkar nog inte så bra med silver om man har nickelallergi som jag förstått det. Varför tycker du inte om titanringarna ni har då?

    Tack 1700tal, jag tycker väldigt mycket om alla mina tre ringar :)
  • daniiel

    Haha måste kanske erkänna att min pappa jobbat väldigt länge, och gör på ett hörn fortfarande, i Färghandel och inom mattläggarbranschen och liknande, så jag är uppvuxen med att det ständigt görs om hemma och fick tidigt titta på och lära mig knep och sådant. Kanske därför det gick så bra när det var dags att göra det själv :)

  • daniiel
    Tiniz - Jag förstår om du är besviken, men, klänningen är väldigt, väldigt fin :) Du hade väl som sagt en vän som var duktig på att sy? Kanske du skulle prata ihop dig med henne och se hur ni kan lösa det hela? Det borde ju gå att ordna på något sätt.

    Och angående släpet så fullkomligt älskar jag långa släp, så jag tycker ju att det var väldigt fint :D Jag blev en aning besviken över att min klänning som jag gifte mig i inte hade längre släp :P Men jag förstår ju att alla kanske inte delar den åsikten.
  • daniiel
    bridetobe2013 skrev 2012-01-03 21:47:30 följande:
    Hihi. Välkommen till vardagsrum Har samma
    1/6 2013
    Haha jasså? Jag tyckte den lila/rosa färgen i den tapeten var så härlig och sedan att det svarta inte riktigt är svart, utan mer mörkgrått.. och silvret och strukturen.. ja, det är så mkt liv i den tapeten :) Plus att jag tycker den funkar rätt bra med väggfärgen i övrigt, för jag fick inte maken att gå med på att måla om allt. Vi hade tidigare sängen mot den väggen och hade då en väggmålning, men jag blev less på den och ville möblera om.. då var inte väggmålningen så snygg längre.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!