Inlägg från: a ring on my finger |Visa alla inlägg
  • a ring on my finger

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    tr3apor skrev 2013-01-22 09:09:47 följande:Hej alla brudar!Jag hoppar in här! Lade upp en egen tråd men det var ju dumt när denna redan fanns!   Jag funderar på att beställa klänning från Aliexpress.com, finns det någon som har erfarenhet från dem? Väldigt billiga klänningar, så man undrar ju om det verkligen är på riktigt!!?Aliexpress är typ som Tradera eller ebay. Massa olika företag som lägger ut saker. Alltså inte en hemsida som landy osv.Jag har köpa massor av fina saker på Aliexpress men inga bröllopsklänningar dock  

  • a ring on my finger

    Kaffegrus skrev 2013-01-30 09:24:50 följande:Hurra! Min klänning kom i måndag Den är jättevacker och väldigt lik bilden. Jag ska ta en bild på den när jag får tid. Kan i alla fall rekomendera dinobridal Jag beställde egna mått, då jag är lite mindre än 36, men inte så liten som 34. Klänningen är dock liiite stor, så den är nog en vanlig 36:a häller. Detta är ju ganska lätt att fixa hos en skreddare, så inget problem. Dock är den lite kort. Jag är 169 lång, men kommer ju ha klackar :-/ Den är bra i längden när jag är barfota, men kanske blir lite kort med skor.. Blir det kanske bäst att sälja den jag har och beställa ny? Vilken fantastiskt klänning! Får man fråga vad du fick betala?

  • a ring on my finger

    Jag håller med dig om midjebandet, det har jag svårt för på alla klänningar. Men annars är den hur fin som helst och du ser inte alls ut som en dvärg. Och jag älskar släpet

  • a ring on my finger
    jenniferochaugust skrev 2013-03-28 12:55:41 följande:

    Klänning nr 2 är jättefin men alldels för crazy i både färg och utförande haha. Det är ju inte Dinobridals fel!
    Färgen är inte alls tydlig på bilden men jag beställde "sage green" och fick hem piggelin-grön skulle jag nog påstå. Tyllen är påsydd lite konstigt upptill tycker jag men annars är jag otroligt imponerad över Dinobridals hantverk, alla klänningar är så genomarbetade och varenda söm är perfekt! Alla klänningar har även en inbyygd bh. Vet itne riktigt vad jag ska göra med den här klänningen, vi får se :)



    Svårt att se hur färgen är men modellen sitter perfekt på dig iaf!
  • a ring on my finger

    Vad kul att se flera superfina Kina-klänningar här. Jag är inne på spets men är lite orolig att det ska se billigt ut, men här är ju flera riktigt fina exempel.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!