• Caledonia

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Nu har jag beställt min klänning, från DHgate (säljare Cybridalgown)



    Har beställt den utan släp och "floor-length". Det blev lite drygt 1550 kr inkl frakt, med förväntad leverans om ca en månad! Längtar! Samma klänning kostar i bröllopsbutiken i stan 8700 kr, så kommer jag undan med en som liknar denna relativt mycket så är jag nöjd!

  • Caledonia
    daniiel skrev 2013-10-14 22:36:52 följande:
    Jättefin klänning, hoppas resultatet blir bra :) Glöm inte att visa upp det ;)
    Det ska jag definitivt komma ihåg
    Jag trodde aldrig jag skulle beställa från DHgate, men dels var det bara den säljaren där som gör denna klänningen, dels hade säljaren 100 % nöjda kunder och goda recensioner. Har jag tur slipper jag tullen också!
  • Caledonia

    Mycket möjligt, men tar hellre en som vet precis hur den ska vara. Det är tex ingen underkjol i den. Jag hade säkert inte kunnat förklara det helt de jag köper den av använder samma namn som originalet, så de borde ha koll. Men nu i efterhand så hade jag faktiskt valt DHgate över de andra, trodde bara att jag skulle välja ett av de stora företagen. Jag gillar att Dhgate inte skickar vidare pengarna förrän man godkänt varan. Har beställt mycket dekorationer och annat därifrån nu och är nöjd med allt.

  • Caledonia

    Sant, men det lär ju inte de andra heller ha gjort. Tror att alla kinaklänningar man beställer är en chansning. Men så länge den är någorlunda lik klänningen på bilden så är jag nöjd med att spara 7000 kr. Annars får jag helt enkelt sälja vidare och prova en annan design.

  • Caledonia

    Är så spänd, min klänning är nu färdigsydd och på väg hit! Enligt sajten ska det ta 6-15 dagar, är imponerad av att det ändå gått så fort då den beställdes för två veckor sedan

  • Caledonia

    Ja Dhgate, jag har bara fått info från sajten, med ett tracking number. Ja jag hoppas jag slipper tull! Fick du betala tull på dina dhgate-klänningar? Denna säljaren skickar genom EMS, minns du om någon av dina gjorde det?

  • Caledonia

    Säljaren hade 35 dagar på sig som räknades ner en efter en. Det var 10 dagar kvar på den nedräkningen när klänningen nu blev klar (eller ja, så skriver de ;).

  • Caledonia

    Superfin Maria! Hade också valt nåt sådant om jag inte skulle gifta mig utomhus och sen ha festen i ett trångt växthus

  • Caledonia
    daniiel skrev 2013-10-29 10:07:59 följande:
    Oj, vad spännande! :D Så roligt. Hoppas du får den snabbt, att den inte fastnar i tullen och att den är helt underbar när du får hem den :)

    Men, det var DHgate du beställt via va? Har du fått ett meddelande av säljaren om att den är skickad? Eller är det bara statusen som ändrats?
    Nu har jag även fått bekräftelse direkt från säljaren att den skickades idag och att jag kan spåra paketet from imorgon Måste verkligen säga att denna säljaren varit super när det gäller kommunikation. Jag har mailat flera gånger och fått snabba och korrekta svar
    xMariax skrev 2013-10-29 16:02:56 följande:
    Men herregud!! Fick svar på mitt meddelande nu.. Inte alls till någon hjälp. Jag skrev och frågade om de kunde sy in en underkjol i klänningen eftersom att det inte fanns någon underkjol i min storlek och fick som svar att de har kjolar för folk med midjemått på 60-100 cm och att de väntar på att höra av mig igen? Hade jag haft ett midjemått mellan de måtten så hade jag väl bara beställt klänningen och en underkjol till det!?

    Ja jag överreagerar just nu.. Har en dålig dag.. Kräks 
    24 Maj 2014
    Meh vad störigt. Du kanske hittar en underkjol i dina mått på en annan sida istället? DHGate har ju många olika säljare, och oftast fri frakt så kolla runt där
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!