• teres77

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Caledonia skrev 2013-12-29 17:45:42 följande:
    Här är min nya klänning Jag ska ju banta ner mig en hel del (definitivt få bort de breda höfterna - blev iaf väldigt motiverad nu hahaha), och eftersom den redan nu är lite för stor så ska jag till en sömmerska med den senare. Men jag är grymt nöjd, den är superfin! Total kostnad: 1250 kr.

     


    Jättefin!! Skönt att det var bra kvalité... Det är ju alltid en chansning. Ska man ha underkjol till en sån klänning? En sån med fluff längst ner bara så det blir lite lättare att gå... 
  • teres77
    PimPim83 skrev 2014-01-27 14:14:48 följande:
    Jag kan verkligen rekomendera Landy! Jag tyckte att hantverket kändes bra. De var faktiskt mer välgjorda än jag vågat hoppas på. Den första klänningen tog 1 månad att få hem och de andra klänningen tog 2 månader (högsäsong). Med den första klänningen behövde jag inte betala något extra. Den andra klänningen skickades med DHL och då fick jag en faktura på moms och administrativa avgifter (ca 160 kr). Jag behövde inte betala tull, men då hade visserligen Landy skrivit ner värdet på paketet utan att jag bett dom om det (tullfritt under en viss summa).
    Högsäsong... När är den? Tänkte beställa därifrån. Men om jag beställer i slutet på mars så får jag den i värsta fall i slutet på maj. Obestämd Då hinner min sömmerska ändra den om det skulle behövas innan juli då den ska användas... det måste väl räcka?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!