• Cindy01

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Någon som har erfarenheter av Dinobridal? Tror ni dom sku fixa detta... Har hittat 2 favorit klänningar och skulle vilja slå ihop dom :) Den här (fick inte in bild) www.dinobridals.com/discount-store-sell-well-mermaid-strapless-sash-tiered-tafftea-court-train-wedding-dress-mwd113-p-1818.html Men med snörning i ryggen samt att övre livet skulle vara som på följande klänning... Hjärformat och med spets. Och även som den har nertill, spets som syns! www.dinobridals.com/discount-store-cheap-taffeta-sweetheart-ruching-lace-mermaid-wedding-dress-p-257167.html Va tror ni? Och sen hoppas jag det är spets i midjan på första känningen och inte paljetter eller nått sånt!!!

  • Cindy01

    Daniiel: förlåt kanske blev lite krångligt. Det är hjärtformat liv på andra klänningen med spets och det skulle jag vilja ha på den första klänningen. Sen skulle jag vilja ha nedre delen från den andra klänningen. Men tyget, färgen och midjan från första klänningen! Förstod du nu ;) Hur i friden ska jag förklara detta för dom????

  • Cindy01

    Man kan igentligen säga att jag vill ha andra klänningen med i tyget som den första och det där midjebandet av spets och ett sidband. Tror ni det kan bli fint???

  • Cindy01

    Vet inte igentligen ;) men taft känns tungt tyg för sommarbröllop?? Tycker du klänning två är finare än första klänningen?

  • Cindy01

    Oj TACK!!!!!! Nu vart jag helt förälska i tvåan ;) Kanske ett champagne band i midjan sku va pricken på i:et?

  • Cindy01

    Så man ska inte ha skor på sig när man mäter? Jag kommer troligtvis ha skor utan klack. Ska jag då ta mått helt kallt utan skor eller ska jag tilloch med räkna bort någon cm????

  • Cindy01

    Nu ser jag att det finns coralbridal och corabridal!!! Eller är det samma? Är ju lite dyrare klänningar :/

  • Cindy01

    Nu bombarderar jag tråden ;) Men är riktigt hit och dit känner jag nu med klänningar. Den jag trodde mig va säker på att jag ville ha börjar blekna i mina ögon :/ Nu tror jag att jag har en vacker klänning som är så JAG. Och som jag tror skulle passa min figur bäst. Men nu undrar jag.... Klänningen skulle vara en kombination av två klänningar. Tror ni detta är möjligt? Har någon beställt så? Blev ni nöjda? När jag beställer klänningen isåfall, vilken av dom beställer jag? "Toppklänningen" eller "nedredelsklänningen"? Och var skickar man vilka förändringar man vill ha med klänningen?

  • Cindy01

    Ello: ja du har nog rätt. Måste nog och testa. Finns dock inte bröllopsbutik här där jag bor så får ta en road trip :)

  • Cindy01

    Beställde just min klänning från Dinobridal :) Men fick lite panik då rutan där man skall kunna skriva ändringar i (som ni pratat om) aldrig kom :/ Jag skickade sen hastigt ett mail till dom med mitt ordernumber och ändringarna jag vill ha! Tror ni nu dom kan göra det? Är rädd att jag inte får den som jag vill ha den nu :(

  • Cindy01

    Ändringarna jag gjorde va snörning i ryggen. Inte pärlor, paljetter eller diamanter i spetsen. Samt låg rygg. Dom svarade mig i morse att det inte var problem, att dom fixa det.... Pust! Så nu känns det bättre! Dock är man ju orolig för hur skapelsen blir. Men helt klart värt ett försök :) Återkommer då jag fått hem den!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!