• xMariax

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag har precis mejlat jenjenhouse och frågat om de kan sy in underkjol till denna klänning.. När de svarar kommer jag beställa den och hålla alla tummar och tår att jag får storleken rätt (hör ju ibland om vissa som får katastrofkläningar därifrån..) och att den är fin och passar mig..



     
    24 Maj 2014
  • xMariax
    daniiel skrev 2013-10-29 10:53:17 följande:
    Underbart vacker klänning, helt i min smak :D Ska du ha rosetten i midjan?
    Japp, fast i samma färg som klänningen. Antagligen Ivory
    24 Maj 2014
  • xMariax

    Men herregud!! Fick svar på mitt meddelande nu.. Inte alls till någon hjälp. Jag skrev och frågade om de kunde sy in en underkjol i klänningen eftersom att det inte fanns någon underkjol i min storlek och fick som svar att de har kjolar för folk med midjemått på 60-100 cm och att de väntar på att höra av mig igen? Hade jag haft ett midjemått mellan de måtten så hade jag väl bara beställt klänningen och en underkjol till det!?

    Ja jag överreagerar just nu.. Har en dålig dag.. Kräks 


    24 Maj 2014
  • xMariax
    daniiel skrev 2013-10-29 20:28:13 följande:
    Men.. behöver du en underkjol? Och kan du inte köpa en och förlänga midjan så att säga? Det brukar gå att bara sy på lite band/kardborre. Om jag var du, och hade tid på mig, så skulle jag först köpa klänningen och sedan när jag prövat den avgöra om det behövs en underkjol och isåfall hur den ska vara. Känner du någon som kan hantera nål och tråd? Då är det ganska enkelt att tråckla dit lite tyll om det inte är maaassor som behövs.

    Har du redan beställt klänningen? Vad tar dom för den? Kan du sy upp den hos tex Dino istället? Dom gör insydda underkjolar, jag hade det i min.
    Jag vet inte, jag kan INGENTING om klänningar och underkjolar och sånt.. Skäms Bara antog det för att de allra flesta har det i sina.
    Gott om tid har jag och jag känner folk som kan sy.
    Jag tänkte vänta till imorgon eller så med att beställa, den kommer kosta strax under 1500:- (och sen kommer ju frakt och tull) 
    24 Maj 2014
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!