• Alvstina

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej!

    Jag har blivit helt såld på denna klänning, men är tveksam till att beställa den i taft (som på bilden). Jag har frågat om de kan göra den i chiffong, och det gick bra, men vad tror ni? Bättre med satin?



  • Alvstina
    daniiel skrev 2013-01-18 21:06:47 följande:
    Jag förstår att du är helt såld, den är underbar! Men då är jag enormt förtjust i Mori Lee överlag ;P Jag tror att den skulle bli väldigt fin i satin med ett lager chiffong över, likt den här.

     


    Tack för tipset! Nu har jag beställt klänningen, fast i satin och chiffong i stället för taft... Får hoppas att allt löper på som det ska, nu är det bara att vänta.
  • Alvstina
     
    jenniecopter skrev 2013-01-24 09:46:52 följande:
    Igår fick jag hem min klänning som jag beställt från milanoo.com

    Är jättenöjd! Fint sydd och bra kvalitet. Smidigt kontakt och det gick snabbt att få den.

    Var så nyfiken igår så jag fick inte till snörningen själv riktigt. Så med snygg snörning och underkjol så kommer de bli perfekt :)

     


    Den ser jättefin ut! Är så spänd på min klänning som jag beställde i söndags. När jag kontaktade Dino i måndags med en fråga om ändring av en detalj i ryggen meddelade de att klänningen redan var sydd och att man inte kunde ändra. DET gick fort! 
  • Alvstina
    130810 skrev 2013-01-28 16:28:21 följande:
    Ni som har beställt från Dino: står det något under er status när ni kollar ert konto på Dinos hemsida? Det har stått pending-processing sedan jag beställde min klänning och enligt dem så ska det stå delivered när de skickar den. Det var 16 dagar sen jag beställde den och vill ha den nuuu! Haha är extremt otålig men vill bara se den snart!Hoppas att de hinner få iväg den innan deras ledighet bara.  
    Beställde 20/1 och det står pending/processing på min också. Jag var i kontakt med dem för en vecka sedan och då hade de börjat på klänningen skrev de. Har inte hört något sedan. Du kan ju maila och fråga. Jag har fått snabba svar av dem hittills.
  • Alvstina
    Flodamamma80: Jag beställde min klänning 20/1 och gifter mig 24/8. Jag höll på att bli tokig av att kika på klänningar hela tiden, så jag behövde bestämma mig :) och dessutom vill jag ha gott om tid för eventuella ändringar. Dock har den inte kommit än. Väntar spänt..
  • Alvstina

    Oh, nu är jag spänd, står på Dinos hemsida att min klänning är levererad! Pirrigt, och himla nervöst... La beställningen 20/1.

  • Alvstina
    MochS skrev 2013-02-06 19:53:15 följande:

     


    Med underkjol med en metallring längst ner, tror detta blir bäst!


    Så vacker klänning! Vilken underkjol var det du köpte till??
  • Alvstina

    Tack! Har beställt en klänning som är ganska slät i kjolen, så tror att denna kan passa!

  • Alvstina

    Idag var min klänning här och vände.. -ingen hemma. Jag får vänta till på tisdag då de gör ett nytt försök och då får de lämna den utanför dörren om vi skulle vara iväg båda två...

    suck. 

  • Alvstina

    Nä.. jag får nog aldrig min klänning. Nå har det varit vid dörren och vänt 3 (!) gånger. Första gången ( i fredags) var ingen hemma, men idag har banne mig min blivande man varit hemma under de 2 (?) tillfällen som jetpak hävdar att de varit här och ringt på. Herrejesus! Det gick ju snabbare att få hit paketet från Kina än att lyckas leverera det inom Helsingborg! 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!