• Galathea

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej fd och blivande brudar :) Jag har följt den här tråden i flera veckor men inte skrivit något innan. Jag tror jag just hittade THE dress! Problemet är att vi inte bestämt något datum än, och det är antagligen minst ett år kvar eftersom min blivandes syster är i USA fram tills oktober och vi gärna vill ha henne med.
    Hur säker kan man vara på att klänningen finns kvar? Hur långt innan bör man beställa egentligen?



     Här är klänningen iaf, jag älskar den <3
    Har alltid varit förtjust i "kortare fram-längre bak"- stilen :) 
  • Galathea

    Jag hade nog tänkt beställa från Mylove eftersom den kommer från deras sortiment, så de borde ju veta hur man syr den även om den går ur det officiella sortimentet :P ja, det är nog lite tidigt att beställa än, fast man kan ju beställa flera som sagt... hmm, får diskutera saken med m2b tror jag :P han kommer tycka jag är knäpp som ens överväger att beställa klänningen redan, haha :P

  • Galathea
    knyttan skrev 2012-05-20 13:01:25 följande:
    Ja, jag tror nästan det får bli så!! Hoppas jag får båda de andra sålda nu då! Det blir ju ändå lite förlust på dem så det blir en dyyyyyr bolero i slutändan... eller ska jag kanske öppna en bolerobutik? Om det är någon som behöver, så hojta till Skrattande
    kan du lägga upp en bild på den? vilken storlek är det? pris?
    (jag kanske är intresserad, om det inte framkom ;)) 
  • Galathea

    om du skickar bilderna till någon av de mest välkända sidorna så kan de sy upp den åt dig. 

  • Galathea

    Jag håller på att bygga en klänning ^^ fattar man hur jag menar? jag har ingen aning om vad det borde vara för tyg, den vänsta står det chiffong, den högra satin/organza. men jag vet inte vad det ska vara till den kombinerade. Hjälp?! vad mer behöver de veta förutom mått?
    Och så ska man väl skriva vilken färg man vill ha, så då måste jag bestämma mig för om jag vill ha ivory eller inte... har lekt med tanken på en blå klänning eftersom det är mer "jag", men inte bestämt mig än.


  • Galathea

    Åh hjälp, jag skickade just in en beställning :O
    Nervigt som fasen ju! Hoppas hoppas hoppas det blir bra nu :) 

  • Galathea

    Är det någon som vet hur man betalar med Western Union? Det verkar vara det enda sättet att betala till dinobridal för tillfället :/

  • Galathea

    Sofia82: Jag läste igenom hela tråden när det var ca 1400 sidor... det gör jag inte om :P Men jag var hemma med influensa :P 

  • Galathea

    Nu är min klänning här :) Jag gillar den, även om jag inte är 100% nöjd. undertyget (något blankt satinliknande)  tittar fram litegrann mellan vissa volanger, främst kring vänster höft och de hade missat att jag skrev att jag ville ha snörning men i övrigt är jag nöjd :)



  • Galathea
    Daria skrev 2012-12-03 12:47:28 följande:
    @Galathea ... hur gick det med att få hem den? frakten och hur lång tid tog det? hade de packat ner den bra!?
    jag fick hem den efter typ 3 veckor. en budkille ringde på dörren en dag, jag var helt oförberedd, trodde det skulle ta mycket längre tid :P den var ut och in, nedpackad i 2 mjuka plastförpackningar. Inga problem alls. typ som när man beställer från Ellos om jag minns rätt :P .
  • Galathea
    daniiel skrev 2012-12-03 13:17:48 följande:
    Jag tycker klänningen ser jättefin ut :) Svårt dock att se allt på bild som syns i verkligheten. Färgen är väldigt snygg!
    den är jättefin :) färgen är precis som jag hade tänkt mig ^^  jag tror den kommer bli jättebra med rätt underkläder då bhn jag provade den med först stack fram litegrann. så jag ska skaffa mig en som inte syns tänkte jag. Längden är perfekt! Kommer bli precis lagom med typ 3cm klack, vilket är vad jag hade planerat.
  • Galathea
    Colin skrev 2012-12-03 23:45:46 följande:
    Galathea, jäffefin klänning på dig! fin modell och jag ser inga av de "felen" du skrev :)
    du sa att de missat att du ville ha snörning, fick du dragkedja istället? Satt den bra direkt då med de måtten du angav? sa du större mått som många gör eller exakta?
    Ja, jag fick dragkedja istället. Som tur var satt den bra i alla fall :) Jag angav exakta mått, och det blev bra. Lyckas jag gå ner något kilo tills dess så blir det nog bara ännu bättre då den sitter rätt tight om magen när jag sitter ner :P
  • Galathea

    130810: Jag fick inget meddelande, helt plötsligt ringde det på dörren och där stod en budkille med min klänning :)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!