• 140712

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Det här är tråden för mig tror jag. Igår beställde jag min fjärde klänning. Väntar nu på 3 st från Landy och en från LITB, nämligen dessa:



     




    Håller nu tummarna för att klänningarna hinner komma i tid (14 juli är det dags) och att åtminstone någon av dom passar.
  • 140712
    daniiel skrev 2012-05-20 09:59:27 följande:
    140712 - Haha ja, då tror jag definitivt att detta är tråden för dig. Välkommen :) Jättefina klänningar. Vilka är från Landy och vilken är från LITB?
    Den första är från LITB och de tre sista från Landy. Som du ser har jag vacklat lite mellan olika klänningsmodeller... hoppas kunna ha den kortare på kvällen och någon av de längre på dagen.
  • 140712
    Lommila1 skrev 2012-05-20 11:21:31 följande:
    Spännade:) jag troro no nån kommer falla dig i smaken! När har du beställt?
    De tre första beställde jag i slutet av april och den understa från Landy beställde jag igår. Får se om den hinner komma. Har förstått att Landy inte alltid är att lita på vad gäller att hålla leveranstider. Bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa :)
  • 140712
    140712 skrev 2012-05-20 09:48:32 följande:
    Det här är tråden för mig tror jag. Igår beställde jag min fjärde klänning. Väntar nu på 3 st från Landy och en från LITB, nämligen dessa:


     




    Håller nu tummarna för att klänningarna hinner komma i tid (14 juli är det dags) och att åtminstone någon av dom passar.
    Tänkte rapportera om hur mina klänningar blev. Beställde ju 4 st eftersom jag inte kunde bestämma vilken sort jag ville ha. 1 st beställdes från Light in the box (översta bilden ovan). Den var fint sydd, men för vid i livet för att passa min kropp (såg gravid ut i den). De två mittersta klänningarna beställdes samtidigt från Landy Bridal. Tyvärr fick den korta klänningen fel färg på bandet i midjan. Detta såg jag på bilderna som Landy skickade, men orkade inte krångla med det. Fick istället lägga ned tanken om att ha en kortare klänning på kvällen. Klänning nummer 4 beställdes lite senare än de första 3 och kom någon vecka senare.

    Från LITB fick jag inga provbilder, men Landy skickade följande bilder:

    Klänning 2 (ref inlägget ovan)



    Klänning 3



    Klänning 4


    Samtiga klänningar kom 25-30 dagar efter att de beställts.
    Vad som jag ser som positivt med att beställa från Landy är att de skriver ned värdet på klänningarna, för min del skrev de ned värdet från 199-299 usd till 39-59 usd. Jag bor i Norge och fick betala tull på klänningarna, men kom ändå lindrigt undan tack vare nedskrivningen av värdet. LITB skrev dessvärre inte ned värdet så den klänningen blev desto dyrare...

    Älskade både klänning 3 och 4 och väntade fram till jag satt hos frisören innan jag bestämde vilken klänning jag skulle ha. Det blev:



    Nu är jag sugen på att bli bjuden på bröllop eller annan fest så att jag kan få beställa en festklänning från LandyFlört
  • 140712
    JOOL 09 skrev 2012-08-02 14:16:15 följande:
    Måste börja med att säga att du var fantastiskt fin i din brudklänning :)

    Jag är ute efter något som din klänning nr 3 och letar nu febrilt på Landys sida men kan inte hitta den, vet du om den finns kvar? Eller har du någon större bild på den?
    Tack :) Är jättenöjd med klänningen och hur hela dagen blev.

    Jag beställde klänningarna innan Landy gjorde om sitt bildgalleri och har inte lyckats hitta någon av mina klänningar efter det. Låna gärna mina bilder om du vill ta kontakt med dom för att fråga om den modellen. Min klänning ska säljas, så inboxa om du tycker att den är av intresse (storlek 40 enligt Landys size chart).
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!