• Anny

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hallå ni duktiga Nätshoppare! ;)

    Nu börjar även jag snegla på att shoppa klänning på nätet. Och just den jag för tillfället snöat in på  har jag hittat på en sida som jag inte riktigt får kläm på vad det handlar om. Seriös eller inte? Kina eller inte? Kopia eller inte? (t.o.m) Då det någonstans stod att klänningarna är samma som man ser i butik.

    Priset är ju självklart oförskämt bra.

    Priset här i butik är 6700:-

    detta är sajten och modellen jag yrar om. Nåågon som har ngra kloka ord? =)

    http://benefitbridal.com/Productshow.aspx?ID=57431&model=Default

    Och om vi nu misstror denna sidan. Tror ni det kan bli bra resultat med denna modell från en kinasida? Just denna klänningen känns som om det inte bir en bra kopia så förstör det hela grejen med denna klänning.

    Klänningen ser för övrigt tuffare ut på i verkligheten än den gör på dessa bilder. :)   

  • Anny

    1700tal. Tack för input! Jag kikar just  allra mest på Landy, för den verkar ju riktigt bra. Plus vad ni nämnt här i tråden. De har flera fina klänningar som jag kan tänka mig också. Men det är ju alltid något som behöver ändras och då blir jag genast väldigt harig. :)  

  • Anny

    Hallå igen.

    Jag har nu hittat en klänning på LandyBridal  som påminner om den klänning jag tidigare visat.

    Dock har den sweethertneckline viket jag inte passar i och den har släp som jag inte vill ha då vårt bröllop blir så pass informellt.

    Denna klänning är det:
     




    Har mailat  med Landy och de kan göra rak  neckline och göra den i floorlength och med laceup in the back (har tappat alla svenska ord känner jag, ursäkta!) För detta vill de ha 40usd extra och sedan 55 usd i frakt. Iom att de just nu har erbjudande på rabatt på 20% så blir totala kostnade 334 usd.

    De är ju supersnabba på att svara på mailen! Och det de skrivit är det bra engelska också.

    Nu till frågan... VÅGAR jag??? ;) 

    Och egentligen. Vad tycker ni om denna klänningen? Ska jag ta snörning (ja jag kom på ordet!) i ryggen eller ha det som det är på bilden? (minus släpet dock)
  • Anny
    achma skrev 2012-02-13 10:04:21 följande:

     


    Här kommer klänningen.
    Jag vet inget om sajten och har inte sett klänningen heller. Men ville bara säga att den var rikigt LÄCKER! :)
  • Anny
    pulmonate skrev 2012-02-13 12:28:40 följande:
    Klart att du vågar!!! Personligen tycker jag det är snyggare med knappar. Jag är inte så glad för snörning och tycker det känns lite mer "bitchigt"?? (jag vet att måånga gillar det, men detta är vad jag tycker). Knappar tycker jag är mer elegant och passar denna klänningen jätte väl. 
    Ååh du har rätt. Inte för att inte lite bitchighet skadat ;) Men den ÄR snyggare med knappar.
    Jag hade dock precis skickat mitt mail (ja jag vågade!) med min beställning med lace up. Och nu ångrade jag mig. Får se hur mycket pannkaka det blir av detta ;)

    USCH!! Nåja, den är ju inte helt beställd förrns man han har betalat in ändå...right? 
  • Anny

    pulmonate: de två översta bilderna är 1 klänning. och de 2 undre är en annan.

    Så 2 olika beskrivningar helt enkelt.

     

  • Anny

    AAAH!! 

    Nu har jag pecis beställt en brudklänning från LandyBridals!

    *nervös*

    Tänk så gjorde jag något impulsivt som visar sig bli fel...igen!?

    *andas djupa andetag* 

  • Anny
    Protexblue skrev 2012-02-14 08:40:25 följande:

     


    Men nu blev de ju plötsligt ännu svårare, hur gör man med underkjol. Ska man köpa en built-in, en utan ringar, med en ring eller en med två ringar. Gaaah!! Hjälp!!
    Den är riktigt fin! Underkjol är jag absolut ingen expert på. Själv beställde jag ingen eller ens frågade om det är built in. Men har provat en liknande med, så vitt jag förstår, samma material och den hade fint fall utan underkjol. Så får väl helt enkelt se!

    daniiel verkar ju förövrigt vara något av en expert på underkjol. Och det lilla jag vet så är det ju att den klänningen iaf SKA ha någon underkjol :)

    Så JA till underkjol ;) Tyvärr vet jag inte vilken. En som inte ringarna syns genom iaf. är min gissning.
  • Anny
    Minuz skrev 2012-02-14 08:50:15 följande:


    Trevlig Alla Hjärtans Dag!
    Viken häftig!

    Det samma till dig. :) 
  • Anny

    emmadeckmar: du är absolut inte ensam. Jag har t.o.m redan köpt en klänning i butik innan jag  nu beställde en från Landy. Och innan september kommer har jag nog hunnit ha ångest mer än en gång även om klänningen som kommer skulle vara superfin. Det finns såå många fina klänningar! Men efter att ha varit i butik och provat ett par ggr så hittar jag ändå inte riktigt vad jag ville ha. Så nu testar vi såhär. 2300:- inkl frakt med ändringar jag vill ha tycker jag är riktigt billigt. Förhoppningsvis kommer den dock inte se så billig ut.

    Har nu kikat på lite youtube-klipp från LandyBridals och tycker det känns riktigt bra. Verkar proffsiga helt enkelt. Me like! 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!