• söt nöt

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    majjja skrev 2012-07-26 20:49:47 följande:
    Hej alla, leytat febrilt efter klänningen som någon här hade på sitt bröllop med Tivoli-tema,.. men hittar inte. Vill bara veta vart hon köpte den då det var om jag minns rätt en kinaklänning och såg så himla fin ut. Är det någon som vet vem jag talar om. Tea length och bilder tagna på Gröna lund tror jag. 
    www.landybridal.co/a-line-sweetheart-tea-length-ivory-wedding-dress-h1eb0028.html

    Gissar på att det är denna du letar efter. Kan det vara så?
  • söt nöt

    Har kollat en hel del i den här tråden och jag måste säga att det är fantastiskt roligt att se alla klänningar. 
    Kan ni som köpt från Milly sammanfatta hur det gick för er? Blev det som ni ville? Jag har hittat flera klänningar där som jag tycker mycket om.
    Gärna bilder på "orginal" och slutresultater.
    Jag tackar å förhand för hjälpen 

  • söt nöt
    Darling Daisy skrev 2012-09-13 19:10:34 följande:
    Jag är också lite större med mycket mage och jag valde draperingar över magen. Jag tillhör dem som inte kan visa sig i en empireskärning utan att bli gratulerad till kommande bäbisen, så för mig var den modellen utesluten

    Jag tror att jag har nån bild på mig i min klänning i mitt galleri, fast jag har ingen koll på om ni kan se dem eller inte. Ni får kolla o rapportera sen  
    Det krävs behörighet för att se dina bilder :) Lite nyfiken jag med. Jag kan "trolla" bort min mage med en A linjeformad klänning med vidare kjol. Spännande att se hur andra gör. Det beror ju lite på kroppsform. 
  • söt nöt

    ser ut som att det kan vara den ja. Vi får se vilken det blir :P
     

  • söt nöt

    En klänningsfråga. Jag behöver tips och råd.
    jag har lite över 100 cm i omkrets på rumpan/höften. stl 75B upptill midjan är något mindre än under brösten, men det är ganska lite. Så jag är med andra ord ganska rak upptill med större höft/rumpa. Vad kan passa på mig? 

  • söt nöt
    daniiel skrev 2012-09-16 17:13:59 följande:
    Det är ju jättesvårt att säga. Det beror ju lite på vad du vill framhäva och vad du vill dölja, samt vad du tycker är fint och känner dig fin och bekväm i. Har du inte möjlighet att gå till en butik och pröva lite olika modeller?

    Jag skulle väl säga att en A-linje passar de flesta kroppsformer och en ball gown kan vara bra om man vill dölja sina "breda" höfter. Välj något som markerar din midja om du vill framhäva och förstärka den :)
    tack daniiel! Kan den här passa tror du? men jag vill inte ha något band i midjan. Så det för bli minus det. Men själv modellen? Denna tycker jag är fin. Är inte så van vid att ha långa klännngar, men när jag har korta så väljer jag gärna 50-60 tals stilen. 
    Jag ska försöka komma iväg och prova lite. Men det är så svårt att hitta tider. jobbar på ett kostigt schema. 

  • söt nöt

    Bandet på den andra klänningen vill jag nog ha kvar. bandet på den första klänningen är lite för markant för min smak. Ev m det skulle gå att få i en annan färg. men iså fall vet jag inte vilken :p
    den andra har jag kollat på ett tag. jag återkommer till den lite då och då. 

  • söt nöt

    Hej tjejer!

    Det är visserligen ingen kinaklänning men jag vet att ni är mycket duktiga på att hjälpa till här. Jag har hittat min klänning men jag funderar på vilken underkjol jag ska ha till? Något tips? Jag har provat den med en kjol med två ringar, men jag tycker att den får lite konstig form av det (som på bilden). Jag vill ha den mer jämn i formen på kjolen. 



    www.bridaloutlet.se/brudklnningar/malachite

     
  • söt nöt

    Tack daniiel! Då blir det väl lite mer "lyft" på kjolen. Då blir den ju jämnare och inte går in igen efter den sista ringen. vet du om det finns någon bild på en klänning som har den underkjolen? 

  • söt nöt

    Tack! Det ser ju bättre ut än det gör på bilderna dom har på sin sida. Mjukare intryck. :)

  • söt nöt

    jag har ju provat klänningen och jag kan ju säga att bilden inte alls gör den rättvisa. Gäller bara att hitta rätt underkjol. Men jag ska nog försöka få tag på en som liknar den du tipsade om. Så får jag prova md den. Jag tror att det kan bli bra. 
    Kände mig som en riktig brud när jag provade den :) Den satt som att den var sydd för mina mått. Vilket är ovanligt när det gäller kläder.  

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!