Inlägg från: Principisessan |Visa alla inlägg
  • Principisessan

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej alla, leytat febrilt efter klänningen som någon här hade på sitt bröllop med Tivoli-tema,.. men hittar inte. Vill bara veta vart hon köpte den då det var om jag minns rätt en kinaklänning och såg så himla fin ut. Är det någon som vet vem jag talar om. Tea length och bilder tagna på Gröna lund tror jag. 

  • Principisessan
    1700tal skrev 2012-07-26 21:09:28 följande:
    Det är monstertjejen. Hennes klänning är från Milly Bridal.
    ooh tack :) 

    Har nämligen hittat en jättefin klänning på Etsy men säljaren har bytt nickname i år, och bara en enda försäljning gjord. Inga betyg över huvud taget. Klänningen kostar bara 1080 kr, men blir lite nojjig.. kanske värt att lägga en tusing till typ och köpa från någon som man vet levererar det man beställt... vad tror ni?  
  • Principisessan
    1700tal skrev 2012-07-26 21:19:09 följande:
    I mina ögon är det tveklöst värt en extra tusing! Men det är jag det.
    jo, jag tror nog det också. :) är det milly som gäller eller vart vänder sig de flesta som är nöjda? 
  • Principisessan
    Darling Daisy skrev 2012-07-27 08:11:44 följande:
    Visst var det prickig tyll i hennes klänning?
    Om jag minns rätt så var det inte prickig tyll på originalklänningen, det var något som monstertjejen valde till. Fråga henne om du får skicka med hennes bilder på hur du vill ha den (om du vill ha exakt lika klänning, alltså).
    nja det är inte alls den klänningen egentligen. Men jag vill ha en tea length och såg hennes. Tyckte den såg så välsydd och fin ut att jag bara därför tänkte att jag kan ju beställa från samma ställe.
    Har dock svårt att bestämma mig för om jag vill ha axelbandslöst och en spetsbolero i kyrkan, eller en båtringning. Har stor byst så jag vet inte om båtringningen blir snygg, eller om det passar bäst på dem med mindre byst. 


     
  • Principisessan
    Sirifisen skrev 2012-07-27 11:15:36 följande:
    Låter jättesnyggt!!! Båda är tokfina!
    ja visst är det :) vet inte hur jag ska göra med axelbandslöst eller båtringning bara. Kanske borde prova något med dessa ringningar för att kunna bestämma mig. 
  • Principisessan

    daniiel och 1700-tal: måste nog gå och testa som sagt. Har en klänning med ärm och skuren under bysten med typ båtringning, och den är fin på. Men så är det ju lite olika det där. Vissa modeller funkar och andra ser inte alls ut som man hade tänkt sig. Vill inte att bysten ska se ut som en limpa. Har e-f kupa så bysten är rätt stor. 

    1700-tal: jag har ju varit gift förut o hade då en la sposa, och de sitter ju som smäck på. Superfina och sköna. Kan inte direkt jämföra med så många andra klänningar då jag köpte den första jag provade. Men i övrigt var millyklänningen med det svarta bandet och all tyll underbar. Så är jag väl lite svag för just tyll själv förstås :) 
    Den med ett par läckra pumps som matchar bandet i midjan vore snyggt :) 
     

  • Principisessan

    fick prisförslag från Landy nu, på ca 2400 kr inkl frakt för den axelbandslösa. Tror det blir den faktiskt.Det var den jag föll för först. Och så bara en spetsbolero till att ha i kyrkan. 
    Min blivande är inte religiös men tyckte att man inte skulle ha baraxlat i kyrkan. Så ja, det kan jag väl gå med på om han tycker att det är viktigt (plus att boleros i spets är ju skitfina :)) 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!