• Sirifisen

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Nu har jag beställt en klänning från JenJenHouse!! Mkt pännande! Blev denna. Väntar spänt på att den ska komma Skrattande

  • Sirifisen

    Min klänning från JenJenHouse har kommit!!! Betsällde den 28/6 och kom igår så ung 3 veckor. Men har inte vågat öppna den än. Ska vänta till söndag och öppna den ihop med m2b då. Åh vad det kliar i fingrarna. Oöppnat paket! Spånnande! Vet dock att den kommer vara för liten för jag min nöt trodde jag ska kunna gå ner 3-4 cm till på 1,5 mån. Får vi fan hoppas!!

  • Sirifisen
    fruwesterlund skrev 2012-07-21 16:37:36 följande:
    denna klänning tycker jag väldigt mycket om. Hur tror ni den ser ut på mig som är en storlek 40/42 ?

    Från meganbridalshop.com. en mori lee-kopia antar jag

     
    Tror den skulle se jättefin ut!! 
  • Sirifisen

    Jaha, den var ju inte lite felsydd Rynkar på näsan Skit, så måste jag gå till skräddare och sy in hela övre delen av ryggen som är så stor att hela hans näve fick plats, på tvären. Sen var även rätt mkt blingigare än väntat och även om den var fint sydd - trots katastrof felsyningen - satt den i övrigt precis som den skulle iaf (blev lite paff att den passade för det skulle den egentigen inte gjort då jag beställde en storlek mindre). Men både rygg och ärmar måste sys in och fixas. Men här är den iaf, som den ser ut just nu, nyuppackad. Fram och bakifrån.  Övre delen av ryggen är alldeles sladdrig Rynkar på näsan Risken man tar antar jag.


  • Sirifisen
    daniiel skrev 2012-07-22 20:11:26 följande:
    När man beställer en kinaklänning ska man ju i princip alltid förvänta sig att man måste lägga ut eller sy in klänningen någonstans. Väljer man en axelbandslös, så finns det ju inga ärmar och sånt som måste passa och väljer man med snörning så ökar ju också chanserna för att klänningen ska sitta bra. Jag tycker din klänning ser väldigt fin ut och det är ju såklart att avgöra från en bild bara, men der ser inte ut som att det är jäättemkt som måste ändras ändå. Är det silvriga broderier och champangefärgat band i midjan? Själv har jag lite svårt för att blanda silvriga/gråa och lite bruna/guldiga/champange-toner, men smaken är som baken :) Överlag tycker jag att klänningen såg ut att vara lik orginalet och det där med paljetter och bling är en annan sak man kan förvänta sig, om man inte säger ifrån att man absolut inte vill ha det :P Jag tycker du ska vara nöjd över din klänning, för den var faktiskt fin :)
    Till att börja med trodde jag det var spetstyg i färgen "ivory" och då hade ett guldband passat. Nu visade det sig vara silverspets sydd på tyg med silvriga paljetter och bandet var mer "bronsigt". Att det var pärlbroderier visste jag, men inte att det var i silver eller att det var så otroligt mkt. Att det skulle bli ngt fel på den visste jag, men inte att man lyckades så otroligt tokigt som man gjort Tungan ute Men än så länge har inget varit som tänkt. Killens väst måste bytas för den är mer "gul" än min klänning som är väldigt mkt mer vit än "ivory". Skorna jag hade köpt passade inte alls och inte heller ballerinorna jag hade så jag får köpa nya skor också. O göra en ny håruppsättning för den jag provade var ok men inte rätt. Nu måste allt upp helt och hållet.  Tänkte jag ev kunde haft lite nere, men det funkar inte nu. Allt blev inte riktigt som jag hade väntat mig helt enkelt. 

    O så ber jag om ursäkt för mitt stökiga hem Skäms.  
  • Sirifisen
    emmadeckmar skrev 2012-07-23 09:15:54 följande:
    Tycker så synd om dig! just för att du känner att så mycket blivit fel. Hoppas det löser sig för dig! man vill ju att allt ska vara perfekt på sin bröllopsdag. Jag tycker iag klänningen ser fin ut på dig, ser att den är lite sladdrig i rygg & armar, har du ekonomi till att få det insydd så är en sak löst iaf :)

    Ang. bandet kanske du kan ta bort det helt? eller ha något i en annan färg? Svart är ju alltid läckert (som daniiel hade på sin klänning, jättesnyggt!)
    Bestämt mig för att klänningen åker tillbaka asap och så kollar jag i butik istället och ser om jag hittar ngn billig som ser bra ut. Tröttsamt när så många viktiga saker blir så fel. 
  • Sirifisen
    emmadeckmar skrev 2012-07-23 17:52:20 följande:
    Ja känner du så, så är det ju helt rätt! Får du tillbaka pengarna?

    Annars finns det många fina klänningar på blocket, eller Köp&sälj avdelningen här på BT. Fast du kanske redan kollat där :) 
    Har skrivit till dem nu och hoppas jag får sända tillbaka och få pengarna åter, eller iaf en del. 

    HIttade faktiskt en söt liten enkel klänning i butik i stan. Ångrar att jag inte gick dit först och spejade, men jag var snål och dum =( 
  • Sirifisen
    majjja skrev 2012-07-27 11:10:29 följande:
    och till detta ska jag ha en liten smäcker brudkrona och en kort slöja som går ungefär till axeln. Lite audrey hepburn stuk tänker jag. 
    Låter jättesnyggt!!! Båda är tokfina!
  • Sirifisen

    Ang den misslyckade klänningen fr JenJenHouse skulle jag få 30% rabatt om jag gick till skräddare och sen sickade kvittot till dem. Men jag har lagt ut den som den är här och ska även lägga ut den på Blocket och hoppas ngn vill ha den och blinga som en prinsessa...

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!