• emmadeckmar

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej, jag är glad att jag hittade den här tråden, men jag har inte tid att bläddra bland alla sidor så jag vill fråga er gällande milanoo.com.

    Jag har hittat en underbar, perfekt klänning där. Men efter att ha googlat en aning så ser jag sidor med massvis av dåliga recensioner :(

    Finns det någon här som har beställt från dem och kan ge mig ett lugnande svar? :)
    Kanske finns det någon som ställt samma fråga som mig?
    länka gärna om det finns nån tråd jag kan ha missat!

  • emmadeckmar
    emmadeckmar skrev 2012-02-13 12:48:44 följande:
    Hej, jag är glad att jag hittade den här tråden, men jag har inte tid att bläddra bland alla sidor så jag vill fråga er gällande milanoo.com.

    Jag har hittat en underbar, perfekt klänning där. Men efter att ha googlat en aning så ser jag sidor med massvis av dåliga recensioner :(

    Finns det någon här som har beställt från dem och kan ge mig ett lugnande svar? :)
    Kanske finns det någon som ställt samma fråga som mig?
    länka gärna om det finns nån tråd jag kan ha missat!
    Såhär ser klänningen ut förresten. Det är inte milanoo´s egna bild (tyvärr, men dom anv. den på sin sida)utan bilden lånar dom från en sida som tillverkar klänningen fast till ett mycket dyrare pris.


    Sååå, nån som beställt från milanoo och som vill dela med sig av resultatet? :)
  • emmadeckmar
    Sommarbrud skrev 2012-02-13 13:00:07 följande:

    Hej!


     


    jag beställde en klänning från Milanoo, den var helt okej men tyget var inte det bästa. Jag har beställt en klänning från Landy och den var så mkt bättre. Kostade lite mer iof men helt klart värt det. Milanoo har verkligen både fått ris och ros finns några som varit väldigt nöjda och sen finns det folk som varit super missnöjda. Jag är mitt emellan... Kanske inte så bra hjälp men jag kan leta efter bilder på den om du vill se ? Jag tror jag har de på datorn så hojta till så letar jag


    Ja visa mig gärna!

    Ska kolla in Landy! fast det är ju så svårt att leta en ny när man hittat en "perfekt". Men man vill ju inte riskera något heller..

    TACK för ditt svar!!
  • emmadeckmar
    daniiel skrev 2012-02-13 13:05:18 följande:
    Ah, Bellas klänning från Twilight.. fin :) Ska bli spännande att se om du beställer den, hur resultatet blir :)
    Ja visst är den! när jag såg den i filmen tyckte jag den var otroligt vacker, och så hittade jag den plötsligt på milanoo där jag först kollat in en annan klänning. Den här skulle passa bra till vårat vinterbröllop i november (ja, jag är ute i god tid ;)

    Borde våga beställa, finns ju tid kvbar ifall den skulle bli helt fel. Fast det är ju plånboken som får lida i så fall.
  • emmadeckmar
    Sommarbrud skrev 2012-02-13 14:02:36 följande:
    Emmadeckmar: fixar det senare, sitter med mobilen nu men senare ska jag kolla datorn så letar bilder då :)
    Yes, gör så är du snäll! jag ska hålla utkik här :)
  • emmadeckmar
    daniiel skrev 2012-02-13 13:51:31 följande:
    Du har så rätt, den skulle vara perfekt till ett vinterbröllop! Haha beställ, beställ, beställ! ;D Jag kan själv inte ha såna där klänningar, ja plus att jag redan är gift, så jag älskar när andra beställer såna vackra klänningar! :D haha

    Ja, du har ju tid på dig, även den inte skulle bli helt rätt, men det är ju som du säger.. plånkan som får lida ;P Mitt tips, skicka in bilderna på klänningen till Landy och be dom sy upp den. Lite dyrare, men chansen att klänningen blir som du tänkt dig är nog större :)
    Hehe, är så sugen! det enda som tar emot är alla dåliga erfarenheter jag LÄST om. Vissa är flera år sedan och vissa är från sent 2011 (inte så länge sedan alltså)

    Sen är ju klänningen så fin så jag vet ju inte om jag vågar bli besviken!

    Vem är Landy? Är det landybridals.com? kikar där nu!)
    Vi har ganska tajt budget (eller, vi har ingen budget utan jag köper grejer eftersom) så jag är ute efter en billig klänning.. som är något utöver det vanliga ;)
  • emmadeckmar
    Sommarbrud skrev 2012-02-13 14:39:36 följande:
    Nu ska vi har hittat några bilder när jag har klänningen på mig, den ser lite konstig ut för att underkjolen sitter inte så bra (tog på mig den efter klänningen gick sådär) men hittar inte bilden på hur klänningen såg ut original, alltså deras bild. Men slänger in bilder ändå så ser du ungefär hur det kan se ut :)
    Tack för bilderna!

    Hur är klänningen om man synr nära? tänkte om dom sytt fel eller så, och hur är tyget? har läst vissa som tyckte det var mest skit bara. Fyy va svårt och veta om man ska våga eller inte!

    Dom har ju varit snabba och svara på mina frågor jag ställt till dom och dom låter proffesionella ju, men det kan ju vara helt annat. Det brukar ju vara recensionerna som visar verkligheten!
  • emmadeckmar
    Sommarbrud skrev 2012-02-13 15:15:01 följande:
    Emma: så nu gick jag o tittade på den lite. Den har även inbyggd bh och är väldigt stadigt sydd. Så min är bra gjord men som sagt flera som är missnöjda så svårt att veta innan. Vilken dålig hjälp jag är känner jag !
    Ja, men tack för dina svar! var ju till bra hjälp :) Ville mest höra från någon som beställt från Milanoo och om det var bra/dåligt. Jag ska fundera lite mer och undersöka lite mer innan jag bestämmer mig!

    Fick ju ett bra tips från daniiel om att skicka bild till Landy. Ska fundera på det också men då är jag även där rädd att det inte ska bli som den ser ut. åhh! har ju fastnat för just den där klänningen :)

    Finns det någon fler som beställt från MILANOO.COM, hur är era erfarenheter?
  • emmadeckmar
    daniiel skrev 2012-02-13 15:11:34 följande:
    Nej, det är ju sådär.. jag var också lite nervig innan jag beställde mina kinaklänningar, men det blev ju bra tillslut :) Det är ju dock alltid en chansning... oavsett vart man beställer ifrån.

    Ja, precis den sidan jag menar :) Dit och till Milly och Mylove kan man skicka in bilder på klänningar och få de uppsydda. Jag har själv klänningar från Mylove och är nöjd, de hör dessutom till de billigare sidorna.
    Har nu mailat både MyLove-Bridal.com och Landybridals.com och frågat om dem kan göra Twilight-klänningen som jag vill ha den (exakt som på bild) + vad det kostar, spännande om jag får nåt svar! :)
  • emmadeckmar
    Just Me skrev 2012-02-13 18:54:06 följande:
    Har du tittat om samma klänning finns hos de andra fabrikerna då? 
    Håller på att kolla genom alla sidor på Landy just nu, tar tiiid! :)
    Men jag hittar inget då jag söker med ord.. typ "twilight" eller "bella" osv.

    Vad jag sett hittills så är det bara 2 sidor som säljer den. Kan det kanske ha med rättigheter att göra om vilka som får göra klänningen? fast man borde ju få göra en kopia tycker jag, milanoo.com har ju den på sin sida. Jag bryr mig inte om det är en kopia utan jag vill ha den rätt gjord i min storlek bara.

    Finns så många sidor att kolla på, kanske den finns på någon fler om jag har tur, eller att någon av dem jag mailat vill göra den :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!