Inlägg från: bridetobe2013 |Visa alla inlägg
  • bridetobe2013

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Minuz skrev 2011-07-24 15:51:40 följande:

    ">

    " target="_blank">



    Denna sång har jag förälskat mig i.................. Den SKA jag ha i kyrkan. Helt underbar!
    Underbar. Får gåshud
  • bridetobe2013

    http://www.millybridal.com/strapless-a-line-plus-size-scoop-neckline-beading-chiffon-wedding-dress-mwg02365.html


     


    Är lite sugen på den här. Kikar på plus size än så länge. Fast jag skriver in mig på VV efter nyår så förhoppningsvis kan jag ha en vanlig klänning sen.


    Fast jag har börjat gilla den här mkt!


    http://www.millybridal.com/v-neck-off-the-shoulder-plus-size-beading-chiffon-wedding-dress-mwg02332.html


    Gillar den också eftersom den Döljer lite mer. Gillar inte riktikt min kropp men ska på prova klänning tur ngn dag och kolla vilken modell jag kan tänkas trivas i....


    http://www.venusbridal.com/bridals/venus-informals/VN6631


    Ett tag var jag helt inne på den här men vet inte riktigt vad jag vill tror jag... Vet man någonsin det? Förhoppningsvis så när jag provar så känner man vbilken som är den rätta. Förhoppningsvis några kilo lättare...

  • bridetobe2013
    Tinzi skrev 2011-12-31 10:15:05 följande:
    Nu är min klänning klar hos Milly & jag fick en Bolero gratis då jag glömt att utnyttja en kupong på 20 dollar som man fick när man registrerade sig på hemsidan!

    Här är bilderna :)

    Antar att dockan är lite liten för min storlek är ju 48/-52 ca, men blir nog bra!!!

    Den skickas idag! Tjoho!!!

     



     



    Ser verkligen super fin ut.....
    1/6 2013
  • bridetobe2013
    daniiel skrev 2012-01-03 20:55:36 följande:
    Ja, det var en mindre trevlig upplevelse faktiskt. Nåja, det är som det är :) Äh, jag tror det är hyffsat säkert numera, det var för en 3 månader sedan eller något sådant som den tjejen härjade som värst. Pinkgrape hette jag förut och inläggen är ju kvar, men inte bilderna. Lägger in dom igen :)

    Haha ja, ni får väl bara servera plockmat, så behöver ingen sitta på hela kvällen. Då blir det inte lika uppenbart att du inte kan sitta ;P Hehe jasså? Vadå då? Ptja, det är väl sådär dock.. man trivs bättre i vissa saker än andra och kan tänka mig att det blir en rätt stor.. förändring är inte riktigt rätt ord, men när man tar på dig en sådan klänning. En "vanlig" A-linje är ju lite "snällare" kanske :)
    Darling Daisy skrev 2012-01-03 20:49:56 följande:
    1700tal skrev 2012-01-03 20:40:48 följande:

    Men oj vad ni skriver! Ah, förstår hur du tänkte daniiel. Bad sommarbrud uttryckligen om smakråd. Men vill förstås ha råd av er alla! Sommarbrud är ändå så virrig, ingen ordning på henne alls sen hon blítt gift!


     


    Förlåt Daniiel, det lät ju som om jag aldrig sett dig här i tråden innan. Men jag menade bara att det bara är att kasta sig in i diskussionerna, så blir de roligare!
    Haha ingen fara :) Ja, visst är det så, håller med om att det blir roligare då :)
    Visst hade du köpt silverringar... Letade febrilt efter kort på dom när jag tillslut insåg att pinkgrape inte fanns kvar. Är lite nyfiken på dom då jag köpt titanringar och är fruktansvärt besviken och inte har hur mkt som helst att lägga på nya. Så om du vill visa dom är jag väldigt intresserad...
    1/6 2013
  • bridetobe2013
    daniiel skrev 2012-01-03 21:33:11 följande:
    Jamenvisst, vi köpte tre silverringar från indonordic.se :) Två släta med gravyr och en helallians, med stenar runt om alltså. Är supernöjd med dom, även om jag knappt använder dom, men det handlar om mig och inte ringarna :P Tar bara på mig dom när jag ska ut hehe

    Makens ring, 6mm bred


     


    Min släta, 4mm bred



     


    Min andra, 2mm bred



     


     



     


    Nu är vi ju dock helknasiga, så vi använde faktiskt två andra ringar, bild nedan, under själva vigseln, men det är silverringarna vi använt nu efteråt som vigselringar haha



     


     


     


    Jätte fina. Hur "tjocka" är dom? Titanringarna är 2mm och tycker det är snudd på mkt.. Hade helt klart kunna tänkt mig lika som dina men har nickelallergi... Funkar kanske inte då... Men jätte fint i vilket fall. Ska kika lite på den sidan.
    1/6 2013
  • bridetobe2013
    daniiel skrev 2012-01-03 21:37:16 följande:
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 21:31:14 följande:
    Daniiel: Ursnyggt! Ni verkar vara riktigt duktiga, jag får helt enkelt öva har ju ett väldigt dåligt tålamod :/ Men blir lite inspirerad här, både klänningar och tapeter perfekt!
    Tack :) Och jag håller med, det ÄR roligt :D Kan tillägga att vi mäter inget alls och kör mest på känsla bara :P haha Blir ju dock bra ändå :)

    Vi har en rustatapet i sovrummet också :) Har en hel kartong med olika tapeter i källaren och en i sänglådan hehe


    Hihi. Välkommen till vardagsrum Har samma
    1/6 2013
  • bridetobe2013
    daniiel skrev 2012-01-03 21:54:49 följande:
    Haha jasså? Jag tyckte den lila/rosa färgen i den tapeten var så härlig och sedan att det svarta inte riktigt är svart, utan mer mörkgrått.. och silvret och strukturen.. ja, det är så mkt liv i den tapeten :) Plus att jag tycker den funkar rätt bra med väggfärgen i övrigt, för jag fick inte maken att gå med på att måla om allt. Vi hade tidigare sängen mot den väggen och hade då en väggmålning, men jag blev less på den och ville möblera om.. då var inte väggmålningen så snygg längre.


    Fast den var ju också häftig.... Tapeten sitter på en 8 meter lång vägg hemma hos oss. Och sen är övriga väggar enfärgade. Har en annan rusta tapet i gästrummet (blivande sovrum),,, Är mörkgrå/svart ,med guld och vitt mönster. Med fjäril och körsbärsblom eller ngt..
    1/6 2013
  • bridetobe2013

    Har hängt i tråden ett tag lite osynlig och läst allt ni skriver.... En smygare alltså


    Vi gifter oss den 1/6 2013 och har inte planerat ngt... Eller jag har men sambon vet inte om han vill göra det "bara vi" eller med lite folk. Jag har väntat läääänge på det här så är ganska kompromiss vänlig om man säger så. Fast självklart så hoppas jag på ett lite större.


    Har en kompis som beställde klänningar härifrån www.dailymoda.com som blev jätte fina. Så eventuellt blir det därifrån. Ska bara gå ner 20-25 kg först men sen ska det beställas. Men hur f-n bestämmer man sig? Antar jag måste prova lite hur modellerna sitter först. Så bara att börja kämpa med vikten...


     


    1/6 2013
  • bridetobe2013
    1700tal skrev 2012-01-03 22:22:26 följande:
    Välkommen som mera synlig då får man väl säga! Ja, det där med vikten... Har kämpat av mig 14 kg nu så vet hur det är. Och tacka vettja för snörning!
    Snörning är ett måste vilken det än blir ...... Allas klänningar är ju gudomliga. Man vill verkligen ha hur många som helst......
    1/6 2013
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!