• UngBrud2012

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Är helt ny här på BT. Ska gifta mig i juli och har kollat in Millys tack vare er. Är det så att man först får hem en provklänning eller är det "originalet" som kommer direkt? När ska jag beställa anser ni om bröllopet står i juli?

  • UngBrud2012

    Tack för svar!
    Ja precis, ska sluta amma om en månad ungefär så jag tänkte nog vänta tills dess så jag vet vad det slutgiltiga bystmåttet blir men sen så blir det nog att köra på  Hellre för tidigt än för sent.

  • UngBrud2012

    Passar på att slänga in en till fråga till Kina-experterna... underkjol.. Är det något man alltid har under en brudklänning och behöver man det till dessa Kina-klänningar?

  • UngBrud2012

    TACK för informativa svar!!


    Jag TROR att jag hittat min drömklänning. Men jag vill inte ha släp som det är på den och tänkte mejla och fråga om man kan ta bort det.


    Så hjälp mig ni tjejer som kan det här... underskirt, funkar det som "underkjol" eller är jag ute och cyklar? Och släp, hur fasen säger man det på engelska?

  • UngBrud2012

    Nu hittade jag.. train hette det visst.
    Eftersom att vi ska ha ett enkelt bröllop skulle det nog se lite löjligt ut med cathedral train

  • UngBrud2012

    Nu känner jag att jag spammar den här tråden lite.. men skulle verkligen behöva smakråd.
    Har läst att snörning är bättre att välja för att man då kan justera måtten bättre.
    MEN vad är finast på den här klänningen jag fastnat för? Jag får en känsla av att knapparna är finare än snörning på just denna modell.

    Den kommer som sagt inte ha något släp.

    http://www.millybridal.com/a-line-sweetheart-neckline-halter-strap-with-lace-appliques-and-ruffles-zipper-organza-wedding-dress-mwg05848.html

  • UngBrud2012

    Vet ni tjejer om det finns någon motsvarande sida där man kan sy upp brudgummens kläder?

  • UngBrud2012
    knyttan skrev 2012-01-13 17:47:26 följande:
    högerklicka på blilden, välj spara bild som i rullgardinsmenyn och välj vilken mapp som bilden ska sparas i, skriv ditt inlägg här, gå till ladda upp bild, öppna ,mappen där du sparat bilden, klicka på den och därefter på posta inlägget.
    Det är just att högerklicka på bilden som inte går.
    Kan du?

    http://www.millybridal.com/a-line-sweetheart-neckline-halter-strap-with-lace-appliques-and-ruffles-zipper-organza-wedding-dress-mwg05848.html

    Tänkte fråga er vad ni tror, blir den här fin utan släp också eller vad är finast?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!