• Junibrud12

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag är supersugen på en klänning från Milly, men nu blev jag osäker på vilken sida som är den rätta egentligen. Är det millybridal.com eller millybridals.com? Alltså med eller utan S i slutet?

  • Junibrud12

    Jättefin klännning! Är den från Millybridal? Jag har förstått att det finns två Milly, en bra och en dålig, stämmer det? Och vilken är den "rätta" Milly? Med eller utan S på slutet?

  • Junibrud12

    Nån som beställt från den här sajten? www.weddingdressonlineshop.co.uk/

    Jag har hittat min drömklänning där och funderar på om jag vågar beställa. Det känns ju bra att det är en engelsk sajt, rent språkmässigt är det ju mindre risk för missförstånd. Men samma klänning finns hos Milly också, för samma peng... Tips?

  • Junibrud12

    Ni som är proffs på Kinaklänningar kanske kan hjälpa mig med en grej? Jag ska beställa klänning från Milly och tog därför mina mått igår. Med höga klackar var mitt hollow to hem-mått 143 cm. När jag sedan kollade i deras storlekstabell så var det minsta hollow to hem-måttet 148 cm. Därför blev jag orolig att jag beställt för kort klänning. Jag är 162 cm lång och mina skor är typ 10 cm höga. Eftersom min klänning är av spets är jag orolig att ta för lång då jag inte vet om det blir fult att fålla upp den.

    Sen funderar jag på att korta av hela släpet. Vad tror ni blir snyggare, att göra en bustle eller korta av släpet? Jag vill kunna dansa. Om jag väljer att ha långt släp men ångrar mig efter att jag fått hem klänningen tror ni att en sömmerska kan korta av det åt mig, eller är det kört i och med spetsen?


  • Junibrud12

    Undrar om jag mätt fel då... Jag mätte från golvet till gropen mellan nyckelbenen. Stämmer det?

  • Junibrud12

    Hahaha, jag kanske stod som en ostkrok med skolios, måste testa igen... Angående gropen så har jag ingen direkt grop mellan nyckelbenen, den sitter nog precis ovanför när jag känner efter. :)

  • Junibrud12

    Puffar lite för min andra fråga: Vad tror ni blir snyggare; att göra en bustle eller att korta av släpet?

  • Junibrud12

    Det var ett smart förslag, tack!

    Nu fick jag precis svar från Milly som skrev "your measurement is normal,pls don't worry" men jag tycker ändå att det låter helt stört att jag kan ha såpass mycket kortare mått än dig om vi är lika långa. Om inte mina nyckeben sitter extremt långt ner... Kanske halterneck är fel modell för mig när jag tänker efter, borde kanske satsa på polo?

  • Junibrud12

    Hmm, låter ju helskumt! Hoppas det löser sig!

    Nu har jag panik för jag hittade just en annan klänning som jag blev totalt kär i... Älskar halternecken på den första, men den nya som jag hittat är helt underbar. Egentligen passar nog den första bättre eftersom vi kommer att ha en enkel vigsel vid havet, vad tycker ni??


  • Junibrud12

    Gaaah jag blir tokig på mig själv!! Nu funderar jag på om jag skulle kunna koka ihop en ny klänning av båda två. Att jag använder överdelen från halterklänningen på underdelen av den andra. Är jag helt ute och cyklar eller skulle det bli fint? Är det väldigt dyrt att göra ändringar hos Milly?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!