• Pluppe

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    ewaulrica skrev 2011-11-21 10:00:45 följande:






    Bilder från min helt UNDERBARA vigsel i Stockholms Stadshus, i lördags den 19/11! :) Ser ni hur det blev med pälsen också ;)
    HEEEEEEEEJ Ullic :D
  • Pluppe
    Pluppe skrev 2011-11-21 13:56:02 följande:
    HEEEEEEEEJ Ullic :D
    Vad fina ni är!! Hoppas dagen blev aldelles underbar!
  • Pluppe
    ewaulrica skrev 2011-11-21 16:32:22 följande:
    nämen tjeeena!!!!!! :) haha! kul att du har hittat hit! :) tack så mycket, vi hade en alldeles fantastisk dag!!!! är helt varm av känslor, kan varmt rekommenderas ;) känns lite tomt nu, har ju inget mer att planera :( haha, mannen sitter på jobbet han också och LÄNGTAR HEM :)

    Evelina var en ängel hela dagen, kvällen och natten och sov till 9 morgonen efter, det tackar vi för ;) (lämnade inte bort henne eftersom vi hade middag/fest hemma ju, med hela familjen och vi ville helt enkelt ha henne nära som vi alltid har) Jag är ju ingen bridezilla heller så det var kolugnt :) Gissar att hon nog njöt lika mycket som vi?!

    vi fick vår 7-årsdag som bröllopsdag, känns helt fantastiskt. Att den hamnade som en strålande vacker dag mitt emellan två dagar igenmurade av regn och tjocka gråa moln, och visade upp Stockholms Stadshus i sin allra vackraste skrud, gjorde ju inte dagen sämre heller.. ;) allt var helt enkelt perfekt! du skulle ha sett tårtan vi fick av svärmor!! Jesus!
    Jajemän, Niklas friade för några veckor sedan. Han skrev frieriet på Arwens body, snacka om att jag blve paff när jag skulle byta kläder på henne Drömmer

    Kan tänka mig att det känns tomt nu men helt underbart att dagen blev så bra!
    Och skönt att Lillan "skötte sig"!! Klart hon inte ska lämnas bort, hon måste ju dela den stora dagen i punkt och pricka ju :)

    Låter som det blev mer än lyckat, så himla mysigt! Oh!! Har du ingen bild på tårtan? Låter ju väldigt spännande Solig
  • Pluppe
    ewaulrica skrev 2011-11-21 17:04:01 följande:
    nämen vad rart.. det var nog bland det gulligaste jag har hört.. på bodyn... åhhh, vad romantiskt! Vilken uppfinningsrik blivande du har, haha ! Andreas tjötade om att han minsann skulle fria ordentligt, jag sa bara "jaja" hela tiden.. (vi bokade stadshuset när vi såg att vår 7-årsdag var en lördag, mycket passande)

    trodde inte han skulle hinna med att fria innan, men i torsdags hade han fixat minsann.. kom hem och vi var sjuuuukt stressade, för vi skulle hämta bord och stolar, porslin osv osv så vi kunde duka på fredagen.. var väl inte så där jätteglad m a o.. när han hade åkt sista gången stod han (och jag) i träningsoveraller båda två, jag vevandes Evelinas kvällsgröt och han höll på att fiffla i hallen. Stod bakom vårat skynke där vi hänger kläder bakom, fattade inte varför men var för trög för att orka fundera.

    "kom" säger han och drar fram VÄRLDENS längsta, största rosor, (tror de syns på en av tårtbilderna? dock har jag klippt dem där) går ner på knä, och friar.. och vad gör jag? börjar asgarva. stackars man... blev så tagen på sängen att jag typ bölade, skrattade och fnissade, allt på en gång. Han drar fram skumpa, en nalle som håller ett hjärta och däri har han pillat in vigselringen. Hur han nu har fixat allt detta.. säger med ett lurigt leende: "jag sa ju att jag SKULLE fria innan!" Plutt!! Glad sen att han glömde jordgubbarna ute i en påse bakom ytterdörren, det är en annan historia. (åt dem till frukost morgonen efter när han messade och sa att han glömt dem, sötnöten, haha)

    När gifter ni er då? (om du nu vill berätta... ;))

    skickar med några bilder på tårtan, tror man "får" ösa på med bilder på vad som helst i denna tråden, gudskelov ;) haha! Caketoppern heter "Promise" från Willow Tree, en av de absolut vackraste prydnadsföremålen jag vet!!! Hjärta
    Haha, han är inte dålig han ;) Den 8 september nästa år är det bestämt, beställde klänning igår bara för att vara på den säkra sidan, blev ifrån Milly!

    Låter ju inte helt fel det frieriet heller, så himla sött!!!

    Tårtan var verkligen jätte fin!
  • Pluppe
    FelizLane skrev 2011-11-21 20:47:54 följande:
    jooo har tittat på bilderna och instruktionerna på bilden ser det ut som haka, men när jag har sett när ni pratat tidigare tyckte jag att ni sa från typ halsgropen..? Blir osäker nu..
    Nyckelbenet/halsgropen har jag läst mig till iaf, när jag har sökt runt lite..
  • Pluppe

    Hur har det fungerat med tullen för er som har beställt från Milly Bridal? Någon som behövt betala tullen? Skriver dem något på paketet, "gåva" eller liknande?

  • Pluppe
    Italia08 skrev 2011-11-25 13:59:15 följande:
    Är det någon annan som har fått ett vääääldigt kort "hollow to hem-mått", som jag, typ 141 cm med skor? Borde man lägga på någon centimeter på alla mått man har för att vara säker på att inte få en för liten klänning?

    Och vad har ni andra använt som hälsningsfras, varken "Hello" eller "Dear Milly bridal" passar väl, eller?

    /En lite stirrig blivande brud med hjärnsläpp Skrikandes
    Jag har väldigt kort hollow to hem mått med ;) Är 159 cm lång.. Mitt hollow to hem mått är UTAN skor 131 cm så då la jag till 4 cm för antingen klackar eller ifall det är så att man skulle behöva ha en underkjol till den. Så mitt mått är ju ännu mindre än ditt Solig

    Jag skrev Hi eller Hello i början, när väl kontaktpersonen och jag började diskutera klänningen osv så har vi nu börjat skriva Morning eller som i början Hi.. Jag avslutar alltid med att skriva Kind regards :)
  • Pluppe
    Love you til the end skrev 2011-11-25 21:03:09 följande:
    Riktigt fin klänning!! Har beställt min klänning från Milly med, är 1 vecka sedan nu. Och jag längtar redan Solig
  • Pluppe
    Italia08 skrev 2011-11-26 12:17:25 följande:
    Jane skrev 2011-11-25 14:52:20 följande:
    Håller med Godis man måste fjäska för att dom ska göra sakerna korrekt och bra.
    jag skrev typ:

    Hi Milly bridal!

    I am a girl from sweden and i am getting married date: xx xx xx.
    I have heard so much good things about you, therefore would i like to order a dress from you.
    Here is the picture of the dress:.......
    Is it possible that you can make it with a built-in bra?
    How much would this dress cost and how long will it take to receive it?

    Best regards
    Jane
     
    Sedan väntar man på svar från dem, är du nöjd med svaret kan du skicka dina mått.
    Haha, vad skönt att se att jag inte är ensam om att vara mini. Tungan ute 
    Bra tips med underkjolen förresten, då borde jag kanske lägga till några extra centimeter för att den inte ska bli för kort..? Hmm ...
    Love you til the end skrev 2011-11-25 21:22:33 följande:
    Tack :) Ja, jag är helnöjd!
    Den kostade c:a 2500 och den är från Milly! :)
    Ja.. Kanske.. För mig spelar det ju ingen roll om jag har skor med eller utan klack så jag kände att jag lägger till 4 cm för antingen klacken eller underkjolen. Men du har redan hittat dem skorna du ska ha? Och är det redan hög klack på dem skorna du har är det ju lite tråkigt ifall klänningen inte behöver underkjol och klänningen då är för lång och du behöver välja ännu högre skor. Svårt det där!
  • Pluppe
    helsingebrud skrev 2011-11-30 21:34:16 följande:

    Drömbröllop12:


    vi vill se bilder!!!! Kyss


Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!