Inlägg från: Pimpinellros |Visa alla inlägg
  • Pimpinellros

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej tjejor.

    Har hängt med sedan förra kinaklännings-tråden = awesome!  Och nu när ni tagit steget till ett litet "friare" forum måste jag skjuta in min stora oro inför den stundande dagen.

    Har nämligen inget med klänningen att göra. Men ni brudar verkar vara så härliga så ni kan säkert hjälpa mig lite på denna punkt. Nämligen med fotograferingen!

    Inte för att jag är fotograf, verkligne inte! Men jag ser ändå bilderna framför mig, hur jag vill att dom ska se ut. Men hur ska jag förmedla detta till fotografen!? Hur ska jag få henne att se det ur mina ögon?

    Usch....

  • Pimpinellros

    jennifaer och skumboll: jo jag her letat runt, men tycker det är super svårt. sen så har vi ju tyvärr inte så stor budget till just detta. så valet av fotograf är ju knivigt redan där. tänk om jag inte lyckas förmedla vad jag önskar och inte alls blir nöjd?

  • Pimpinellros

    1700-tal. Önskar verkligen att jag kunde göra på samma sätt. Men då vår ekonomi redan är stram är det nog tyvärr inte så aktuellt. Känns som jag sitter i den typiska konsumetsaxen. vill ha mycket men inte betala för det :-P

  • Pimpinellros

    typ som något gymnasium då eller? nja. blir lite skeptisk, för jag hade nära vänner som "lallade" runt där och det var kanske mest en skämt över det hela.... Men så var ju vi flummiga rockers också som bara dräggade utanför med ciggen i mungipan :-P

  • Pimpinellros
    jennifaer skrev 2011-04-01 21:20:18 följande:
    Ooooh ja det är gammal surfing/skateboard-slang tror jag. Vet att det har hängt med sen minst när jag gick på högstadiet i alla fall så ganska länge är det i alla fallGlad
    Word!
  • Pimpinellros

    skumboll: hahaha så det bor ett litet mediadrägg i dig också nej vars. seriöst. Jag har jätte svårt att sätta ord på vad jag ser framför mig. Det handlar liksom om själva bildmopositionen. Känslan som ska förmedlas. Jag vill ha en varm ton, inget svartvitt! Och saken är den, att om jag tex vill ha något inzoomat ( stavas?) så vill jag ju ha det på ett visst sätt...... vill ju inte behöva dirigera genom hela fotograferingen...

  • Pimpinellros

    Nu blir jag tvingad från datorn av familjen. Så jag får väl sätta mig och läsa igenom alla sidor jag missar tills imorgon!

    Tack alla för svaren. återkommer som sagt imorgon igen.

    Go kväll!

  • Pimpinellros

    Tjejer ni skriver ju SJUKT mycket!! Kommer ta mig flera timmar att läsa ikapp....

  • Pimpinellros

    1700tal: Vi gifter oss 6 augusti. Ska ha själva viseln på slottet, men sedan bli middagen inne i Ljungsbro.
    Men ska ni ha både bröllop och fest på slottet? eller blir det kyrkan och sen slottet?

  • Pimpinellros

    Okej ni kina kunniga brudar. Jag behöver akut hjälp!

    Bröllopet är 6 augusti, och jag har en superfin klänning hemma! Men....
    nu har jag kommit fram till att jag vill ha något att byta till på kvällen. En kortare, knälängd (?), OM jag behöver. Vilket, ju mer jag tänker på det, tror jag kommer behöva.

    Hinner jag beställa en klänning eller ska jag bara söka i affärer? Tänkte om jag skulle välja en från deras sida och sedan köra på vanliga storlekarna. Alltså inte specialbeställa.

    Känner mig helt sönderstressad nu

  • Pimpinellros

    Tack för hjälpen. Får väl ut och reka på stan imorgon!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!