• Sessan67

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hejsan. Verkar vara en livlig tråd det här! Får man hoppa in? Har hittat min klänning på MyLoveBridal och ska beställa den i helgen tror jag. Har hittat en annan bolero från Vila och bandet och blomman ska vara i ivory, som klänningen. Tror även att jag vill ha den något kortare.


  • Sessan67
    Sommarbrud skrev 2011-04-01 15:34:24 följande:
    Välkommen in i tråden!

    Fin klänning!! En sån skulle jag kunna tänka mig ha.. Mylovebridal sa du..

    Bolero från vila, jag letar efter en om det är lite kallt tänkte jag. Ska kolla in vila, tackar !
    Tackar! Tyvärr har jag inte hittat boleron på Vilas hemsida, utan såg den i en Vila-butik. Ska dit imorgon och håller tummarna för att de har den kvar!
  • Sessan67
    1700tal skrev 2011-04-01 15:36:02 följande:
    Jag avrundar åt andra hållet jag... Jag är flera cm kortare i passet än vad jag egentligen är och eftersom passet gäller så är jag alltså 175 cm. Så det så.
    Sessan67 skrev 2011-04-01 15:30:21 följande:
    Hejsan. Verkar vara en livlig tråd det här! Får man hoppa in? Har hittat min klänning på MyLoveBridal och ska beställa den i helgen tror jag. Har hittat en annan bolero från Vila och bandet och blomman ska vara i ivory, som klänningen. Tror även att jag vill ha den något kortare.


    Självklart! Hjärtligt välkommen!

    Den klänning har en annan tjej nyss fått hem. Den finns bilder på i den sammanfattnignstråd som är länk till i trådstarten.
    Tack så mycket! Tror faktiskt att det var hennes bild jag såg och fastnade för Flört Tycker att den var finare där - inte lika strikt, viket passar mig bra eftersom vi ska ha ett litet informellt bröllop!
  • Sessan67

    Herregud vad det går undan i den här tråden - hinner ju inte svara innan det trillar in en hel drös nya inlägg Skrattande

    Tack allihop som önskat mig välkommer i tråden och som tyckt att min klänning är fin!

  • Sessan67
    Malin24 skrev 2011-04-01 16:29:22 följande:
    Bara av nyfikenhet, ni kanske har nämt detta flera gånger tidigare, men när? och var i sverige ska ni gifta er?
    Jag ska gifta mig i augusti i Sigtuna Hjärta
  • Sessan67
    Sommarbrud skrev 2011-04-01 16:33:33 följande:
    Åh vad roligt, är du därifrån
    Nej, men bor inte så långt därifrån och tycker att det är så vackert där. Ska gifta mig borgerligt och Sigtunas rådhus är så fint! Kommunhuset därhemma lockar inte alls Flört
  • Sessan67
    Sommarbrud skrev 2011-04-01 16:32:37 följande:
    2 juli, i en kyrka utanför sigtuna, festen o middagen har vi på görvälns slott,

    själv då ?
    Görvelns slott är väldigt fint Glad Ska bara ha ett litet bröllop, men de allra närmaste (max 20 st), så kommer bara att ha en middag på någon restaurang efter vigseln. Något tips i Sigtuna? Stadshotellet är väl ungefär det som jag vet. Har hört att det ska vara bra! Har inte bokat ännu, men ska till Sigtuna med min blivande i helgen och sen ska vi boka.
  • Sessan67
    1700tal skrev 2011-04-01 20:10:59 följande:
    Mmm, jättesmarrigt men det är bara vinet - köttgrytan är inte färdig än!

    Och vi har diskuterat och räknat lite sen han kom hem (har ju typ inte fått prata med honom på 2 veckor för allt plugg) och vi kanske har råd med Vadstena trots allt!! Åh, är så lycklig över blotta tanken... Så har vi andra "inkomster" vi inte räknat med. Tex får vi skatteåterbäring som blir över. Vi drar extra skatt från min lön för att täcka upp hans studentmånader i början av sommaren utan lön varje år. Men nu har han ju egen inkomst då. Tusenlapparna samlar sig! Tjoho! Solig
    Låter som en bra fredagskväll Solig Tycker absolut att ni ska satsa på Vadstena, eftersom det känns så rätt för dig/er! Härligt med skatteåterbäring! har inte fått veta min än, men hoppas att den ska hjälpa till så att vi kan beställa vår vigselringar (vill ha den som jag har som min presentationsbild) Hjärta Skål på er Skål
  • Sessan67
    S2011 skrev 2011-04-01 20:19:01 följande:
    som av en händelse står det ju en kladdkaka i kylen....Tungan ute
    Satsa på kladdkakan! Motion är överskattat - tacka vet jag choklad Flört
  • Sessan67
    Skumboll skrev 2011-04-01 20:36:07 följande:
    Har du inte fått veta skatteåterbäringen? Du vet att du kan kolla på skatteverkets sida va?
    Skål! Skål
    Mm, jag vet det. Tack för tipset ändå! Ren lathet att jag inte kollat! Lyckas alltid glömma bort mitt lösenord till e-legitimationen och har hoppats hela veckan att deklarationsblanketten ska ramla in så att jag ska kunna kolla där. Kanske ska ta tag i det i helgen ändå!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!