Inlägg från: missidis |Visa alla inlägg
  • missidis

    Brud 2013

    Vi kommer inte ha med några barn överhuvudtaget förutom vår dotter som då är 3år... Hon kommer vara brudnäbb och är sedan med tills de första går och då följer hon med dem till hotellet.. Jag tycker inte barn och bröllop hör ihop och hade gärna haft barnvakt åt även vår dotter men alla barnvakter är ju bjudna på bröllopet så hon kommer vara med tills middagen är över...


    Svårt med barnvakt då man oftast bjuder både familj och vänner.. :P


    Beccastina skrev 2011-11-04 11:51:55 följande:
    Tjejer jag behöver lite hjälp.. Hur gör ni som har barn, barn och ungdommar kommer vara bjudna på vigseln i kyrkan men sen är det stopp, vill verkligen inte ha någon under 18 år där.

    Hur gör man med barnvakt? Jag har två knottar som kommer vara 4½år samt 2 år..
  • missidis

    Några som bärjat titta på vigselringar? Vi har nog bestämt sedan tidiagre vilken ring jag ska ha eftersom det finns en som hör till min förlovningsring.. Men herregud vad mycket fint det finns... hur ska man kunna välja??? :D


  • missidis

    Skulle vilja ha lite åsikter från er :) Svårt att veta vem man ska fråga då man inte vill att de nära som ska närvara på bröllopet ska veta för mkt ;) 

    Vi kommer ju gifta oss borgligt men allt kommer gå till på samma sätt som vid en kyrklig vigsel, ingångsmusiken har vi några val och sen kommer en solist sjunga Utan Dina Andetag med Kent då både jag och min sambo älskar dem. Sen försöker jag hitta en riktig kärlekslåt till som är "vi"  men det kommer nog :) Nu till saken, när vi träffades så blev "våran" låt papparazzi med Lady Gaga och vi skulle gärna ha den som utgångsmusik dock utan text och någon lugnare version men nu har jag hittat en lite funky melodi och vad tror ni om denna?
    The Chart Toppers – Paparazzi (Made Famous by Lady GaGa)

    Vi ser gärna att när vigsel är över så börjar festen och då skulle mina tärnor kunna få igång alla att klappa i takt när vi går ut till denna?

    Långt inlägg men vad tror ni? :D 


  • missidis

    Nä jag är lite skeptisk till sådana ringar med men de är väldigt fina att se på men kasmke inte så fina att ha på handen Skönt att jag har ett par månader till att fundera :p


  • missidis
    Mela01 skrev 2011-11-21 18:56:21 följande:
    Jag har ringen längst ner som förlovningsring. Den e gansnka bred så jag har själv problem med att hitta en vigselring som passar den. Har provat många olika varianter men den tar över pga av sin bredd. Så funderar på att ta bort den ena kanten.
    Ja okej, jag har redan en ring som är 5mm kanske blir tight... Men jag har ganska långa fingrar :) hihi..
    Får prova och se hur de ser ut ihop....
    Hur bred är din? 
Svar på tråden Brud 2013