Inlägg från: ChristineL |Visa alla inlägg
  • ChristineL

    Brud 2013

    Vi bestämde datum igår och känner mig överlycklig! 14/2 iår friadde han och igår satt vi och kollade kalendern för att se när brölopet kan tänkas bli, då ser vi att 31/8 nästa år är en lördag, och det är precis fem år sedan våran första dejt, kan det bli mer perfekt? Hjärta

  • ChristineL
    Linda L skrev 2012-04-16 10:02:25 följande:
    GRATTIS!
    Det va romantiskt, välkommen Glad 
    Tack så jättemycket! Ska ägna hela sommaren ått att reka platser :)
  • ChristineL
    Linda L skrev 2012-04-16 15:42:03 följande:
    Fru hassel, eller någon här, ursäkta men hur tar man bort en startad tråd?? tryckte på enter för fort haha :/
    Kan man inte redigera tråden man själv har skapat? Har sett en del som gjort det tror jag...
  • ChristineL
    FruHassel skrev 2012-04-16 16:23:49 följande:
    man kan ju göra tilläggskommentarer men det blir ju lite rörigt i TS.
    Ah, det kanske är det jag sett...
  • ChristineL

    Vad många det är som har flerfärgat tema, vi har bestämt os för grönt och rosa, åt det ljusare hållet, då det är våra respektive favoritfärger som dessutom passar väldigt bra ihop. Men det kommer väl antagligen bli en del vitt, grått silver på vissa detaljer.

    Klänningen har jag i huvudet, tårtan likaså. Men vi har inte ens kommit fram till om vi vill ha det kyrkligt eller borgerligt :P 

  • ChristineL
    drömmer skrev 2012-04-17 18:21:21 följande:
    Vitt blir det naturligt för oss då jag kommer ha vit klänning (som de flesta andra ), liksom vår dotter. Tärnorna ska ha knallrosa klänningar och silvriga skor och silversmycken och det gröna kommer mest in i dekorationer då vi ska ha murgröna och lite så .
    Jo, vit klänning blir det här med Flört Och dukarna lär ju också vara det, åh, det är så mycket att tänka på! Solig
  • ChristineL
    drömmer skrev 2012-04-17 19:17:12 följande:
    Jag ska kolla ring på lördag, hos guldsmeden som gjorde min förlovningsring. Vill ha en som ser likadan ut, fast med några diamanter, som en halvallians ungefär. Har en ringbudget, och hoppas kunna hålla den då vi redan är uppe i mer än tänkt för bröllopet. Men så är ju de där diamanterna så fina .

    Funderar faktiskt ibland på att ta alla de här pengarna och bjuda med våra familjer utomlands och gifta oss där . Men så är det ju upplevelsen vi vill åt också. Fy så svårt det är!!

    Vad har ni för budget och antal gäster?
    Vi hade också en egen guldsmed till förlovningsringarna. Dom gick på nästan 10 000 tillsammans, släta i guld. Jag vill också ha en matchande ring fast med diamanter, vet dock inte hur min m2b ska ha det med ring.

    Vi har inte lagt budgeten än, men ca 50 gäster blir det. Har kollat lite på budgetverktyget här på bt och vill hamna nånstans mellan låg- och mellan- budget. Men det är inte lätt!
  • ChristineL
    drömmer skrev 2012-04-17 20:00:41 följande:
    Nej skitsvårt!! Vi vill inte lägga för mycket på "bara en dag", men vill samtidigt att det ska vara "stort och lyxigt". Vi kommer ha ca 100 gäster och hoppas kunna få ner kostnaderna med att göra egen mat. Kommer bli en tuff utmaning, men jag tänker mig buffé som är både varm o kall så det ska nog gå bra och jag lagar ofta varm mat när vi har familjekalas och då är vi ca 25 personer, och vid större kalas ca 50 så jag tror vi klarar det med hjälp av tärnorna . Ska bara hitta serveringspersonal som kan hjälpa till med uppvärmning och sådant medans vi är i kyrkan. Sedan kommer vi ha värmeskåp också...
    Ah, vil vill också ha buffé! Skrattande Min bror är kock så han får fixa det med hjälp av våra mammor, serveringspersonal/bartender hade jag tänkt fråga ett par kollegor, så får dom en peng som tack, och mat naturligtvis. Men man sparar jäkligt mycket på att fixa maten själv. 
    Våra tankar går också kyrkligt v/s borgerligt. Jag drar mig mer och mer åt kyrkligt för att spara pengar, svårt att hitta ett fint ställe som är billigt där man får ta med egen mat, dom flesta verkar ha som krav att man måste catera från dom... Men vi får se vad som händer, vi har en del ställen vi vill kika på i sommar :) 
  • ChristineL
    FruHassel skrev 2012-04-17 21:08:56 följande:
    Jag sitter och tänker på nattamat .... tänk va gott med varma kanelbullar och mjölk :) Hur mysigt som helst!
    Angående nattamat så tänkte vi duka upp typ ostbricka, frukt, lite pålägg, kex oxh smörgåsar som man får ta själv av. Känns roligare än korv med bröd, men ingenting går ju upp mot varma kanelbullar och iskall mjölk ;)
  • ChristineL

    Vi pratade ringarna och min fästman säger att han också vill ha en till ring, brukar männen ha två ringar? Jag hade tänkt mig att han antingen gör om förlovningsringen eller skriver in bröllopsdatumet bredvid förlovningsdatumet. Naturligtvis får han göra som han vill, men hur vanligt är det att mannen har två ringar? Hur ska ni göra?

Svar på tråden Brud 2013