Inlägg från: lordoz |Visa alla inlägg
  • lordoz

    Brud 2013

    Just Me: Hur gick det? Blev det något flor??

  • lordoz
    Lisapi skrev 2012-03-21 10:20:10 följande:
    Jag håller med. Att hitta rätt lokal kommer göra mig gråhårig snart (snyggt till bröllopet) Vi har börjat titta utanför Östergötland nu trots att vi fortfarande är kära i ett slott här i närheten. De får tyvärr bara plats m 80gäster men å andra sidan, måste man bjuda släkt man knappt träffar utöver dessa tillställningar?!
    Hejsan!

    Jag tänkte personligen bara bjuda släkt som jag umgås med, och som faktiskt ringer och vill hålla kontakten, och inte dem som man bara träffar när någon fyller jämt, gifter sig eller dör. Satsar hellre på att bjuda in lite extra vänner som jag har daglig kontakt med i så fall.

    Lycka till!
  • lordoz

    Jag har också bokat lokal. Har en lokal inom bostadsrättsföreningen, så det blev den.

    100:- ska de ha för 3 dagar (fredag för att pynta, lördag för festen och söndag för städning). Där finns dessutom bord och stolar samt porslin till oss alla. Pefekt!

    Enda nackdelen är att det ska vara tyst kl. 01, men då får vi väl gå till vårt hus och fortsätta festa om vi vill det. Det ligger ju typ 50 meter därifrån. :)

  • lordoz
    CoG skrev 2012-04-28 19:48:43 följande:

    Vi tänker inte på vad alla andra tycker/ anser osv
    Vi har ingen prestationsångest
    Vi har vårat bröllop precis i den skala vi vill och fokuserar på det vi känner är viktigt.

    Varför ska man gå med på något annat?
    Varför ska det vara värt att må dåligt för att man planerar ett bröllop?


    Det finns INGEN anledning öht.


    Det blir fint och speciellt om man gör det som känns bra i hjärtat, inte det som man kanske "borde" göra, eller det "alla andra" gör.

    En vän till mig gifter sig nästa helg och där blir det mycket mer än vad vi ska ha, men jag tycker inte alls att det behöver jämföras.
    Om det är någon som jämför bröllopen är det dom som har problem och tappat fokus på vad det hela handlar om.


    Instämmer!

    Min bror gifter sig om ett par veckor, och hans och mitt bröllop kunde inte vara mer olika. Han ska gifta sig i kyrka, hyrt dyr lokal och ska ha trerätters och bjuder hela släkten. Själv ska jag gifta mig borgerligt i lokalen där jag ska ha festen, ha buffé och lokalen kostar 100:- för 4 dagar (två för att förbereda, en för firandet och 1 för riva och städa). Och på mitt bröllop kommer den närmaste familjen och desto fler vänner.

    Jag tror att vi kommer få precis lika underbara bröllop!!! Formen och hur man gör spelar ingen roll! Det viktigaste att tänka på, anser jag, är att det är VÅR (eller ER) dag och att VI/NI ska ha en underbar dag! Skit i alla måsten, alla bör och alla åsikter runt om. Tänk på att det är ni som ska ha en underbar dag!!!
  • lordoz

    Jag skickade ut STD-kort nu i april, ett år innan bröllopet. Lite tidigt kanske, men ville förklara för alla nära och kära hur glad jag var/är. Dessutom har vi en del släkt och vänner som tycker om att åka på långresor, typ 3 månader i Asien eller liknande, så vi ville ge dem en hint om att de kanske kan försöka hålla sig hemma på vår dag. :)

    Jag funderar på att sno en idé som jag läst här inne, nämligen att skicka ut inbjudningarna så att de kommer den 14/2 (på alla hjärtans dag) och sedan ha OSA typ 1/3. Bröllopet ska vara den 6/4. Tror ni det blir för kort om tid? Tänkte att eftersom alla redan vet om datumet i och med STD-kortet, så kanske inte OSA-tiden vara så lång? Eller??

  • lordoz
    aviman skrev 2012-08-01 15:47:59 följande:
    Wiiiieee!!!! Ringde just kommunen och bokade tid för vigsel! Så nu är vi inbokade till den 8de juni! Jag bubblar av glädje!!! SoligHjärta{#emotions_dlg.flower}
    Skönt att ni 'kunde' boka 'redan'... I min kommun så kan man inte boka förrän 4 månader innan när hinderprövningen är klar... *suckar*... Så jag hoppas verkligen verkligen att de inte är fullbokade på vår dag!
  • lordoz

    Igår firade jag och min sambo/fästman 9,5 år... och det var dessutom exakt 6 månader till bröllopet.... :D

  • lordoz
    Sjörå skrev 2012-10-29 21:20:07 följande:

     


    Nu kom bilden med också
    Jättefin ring!! Vad heter den??
  • lordoz
    ThereseV skrev 2013-01-28 10:40:09 följande:
    Igår var vi och kollade på lokalen igen och testade att möblera..vad är egentligen det minsta avståndet man bör ha mellan borden/ bord till vägg? Lokalen är såå fin, men på gränsen till för liten=/ 
    När vi provmöblerade och provsatt och testade att gå bakom varandra så kom vi fram till 90 cm mellan bord och vägg... Kanske i minsta laget, men det räcker... Mindre tror jag inte på om ni inte bara har smala gäster... :)
Svar på tråden Brud 2013