Inlägg från: Ekorren |Visa alla inlägg
  • Ekorren

    Brud 2013

    Jag och min fästman förlovade oss i januari i år. Vi kommer mest troligt gifta oss under 2013, inget är bokat än men vi har skrivit en preliminär gästlista och vi vet vilken kyrka vi vill gifta oss i Glad.

    För mig går planerandet  i perioder, ibland sitter jag som klistrad vid datorn och tittar på klänningar, dekorationer, skor och gud vet vad... Sen tar jag mig samman och inser att jag inte behöver bestämma det nu och så kan jag göra ett uppehåll i planerandet ett tag ;)

    För tillfället är det jag som "planerar", min fästman tycker att det kan vänta. Fast ibland kan han komma med någon idé sådär spontant, så jag vet att han tänker på bröllop han med, även om han inte riktigt vill erkänna det än ;)

  • Ekorren

    Som sagt, vi är ute i vääääldigt god tid! Men vad ska man göra, tycker man att det är kul så varför inte ;)

  • Ekorren

    Vi gifter oss i Jämtland, Östersund. Som det ser ut nu så lutar det åt bröllop i mars och kanske färgerna vitt/rosa/grönt eller vitt/blått/grönt. Lite åt pastell-hållet, inte för knalliga färger!

  • Ekorren

    Vi har inte planerat så mycket heller så jag smygläser mest så länge ;) Fast vi har nääästan spikat ett datum, 9/3. För vår del är det inte så bråttom heller att vara ute i god tid, eftersom vi bor i en mindre stad och tänker köra på vinterbröllop = ganska liten risk att det kommer vara fullbokat. Men det är ändå kul att sitta och drömma och fundera  Solig

  • Ekorren

    Filibustern: Jaa, fast jag vill ju börja pyssla och köpa saker! *skratt* Det känns (det är) så långt fram fortfarande, jag ser fram emot sen när det börjar dra ihop sig och man ska fixa inbjudningskort och allt annat :)

  • Ekorren

    För oss händer det inte så mycket, känns fortfarande lite "overkill" att bestämma saker, eftersom vi säkert lär ändra oss tio gånger om ändå :) Jag la fram en ide till min blivande om att gå på bröllopsmässan i februari nästa år och liksom kickstarta planeringsåret lite, han tycker fortfarande att ett år är alldeles för lång tid att planera i förväg så vi får se hur det blir med någon mässa ;) 15 månader kvar för oss nu!

  • Ekorren

    Funderar på att ge honom en hotellnatt på samma hotell som mässan är i födelsedagspresent, då kan vi mysa lite på relaxavdelning och så, äta gott osv. Och sen på söndagen när vi vaknar så råkar det vara så att det är bröllopsmässa där också! Fast han lär nog genomskåda mig, är sämst på att behålla hemligheter för mig själv! Han är mest rädd att vara omringad av rosa rysch-pysch och princessklänningar en hel dag, förhoppningsvis är det inte så hysteriskt tjejigt för då kommer jag att få äta upp det ;)

  • Ekorren

    Vi har bestämt färger: mörkblått och orange, kanske lite grönt också :) Har kanske hittat klänning till tärnorna också, men det är svårt att veta om det kommer någon bättre/finare sen. Den här är det iaf www.asos.com/ASOS/ASOS-Midi-Dress-in-Crepe/Prod/pgeproduct.aspx&cid=8799&Rf-200=33&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Navy Jag håller också utkik efter mörkblå ballerinaskor till mig nu i vår när det finns störst utbud på den fronten :)

  • Ekorren

    Två av mina barndomsvänner ska vara tärnor, det bestämde vi redan på högstadiet (klychigt, jag vet) och vi är fortfarande vänner så det är liksom självskrivet :) Marskalker tror jag blir min blivandes två bröder, men han har inte bestämt sig och inte pratat med dem heller. Brudnäbbar vet jag inte men isåfall blir det nog mina småkusiner, fast de är som duracellkaniner så jag vet inte om de klarar av att vara lugna och uppföra sig en halvtimme eller så ;) Jag tycker att man kan ha ojämt antal tärnor/marskalker. Min blivande var marskalk på sin brors bröllop och de var tre och bara en tärna, såg inte alls konstigt ut! Angående toastmaster så har jag frågat en av mina tärnor och hon har tackat ja, hon har tom varit konfrancier (stavning?) på ungdomscirkus så jag litar fullkomligt på henne :) Ska höra med henne om hon vill ha någon till hjälp eller om hon vill göra det själv.

  • Ekorren
    Ekna skrev 2012-01-12 09:09:59 följande:
    Ekorrn, måste säga supersnygga klänningar :)
    Tack! Gillar dem skarpt, har fått gokänt med råge av en tärna, inte fått någon riktigt åsikt av den andra så vet inte riktigt om det blir dessa. Det känns ju verkligen inte som någon brådska egentligen. Men det är kul!
    I helgen är min blivande i Italien så jag får tillfälle att nörda loss i bröllopsdjungeln totalt utan kommentarer om att det är så långt kvar ;)
Svar på tråden Brud 2013