Inlägg från: sofiasmamma |Visa alla inlägg
  • sofiasmamma

    västerås-brudar 2012??

    MochR skrev 2012-03-28 17:29:43 följande:
    Vi har beställt en med chokladbotten, passionsmousse, jorgubbsmousse och maräng. den kommer bli 3-4våningar hög och dekoreras efter vårt tema, och blommor som buketten. Hon ska också göra ett monogram i choklad efter ritning av vårt monogram från inbjudningarna som vi ska ha som topper. Vi fick välja allt själva och komma på provsmakning och det ingår hyra av bricka och någon slags kylbox. Utkörning var det enda som tillkom i pris på 250kr.
    Oj så gott det låter! Hur många har ni beställt till? Jag är lite nyfiken på hur många 3-4 vån räcker till... :)
  • sofiasmamma
    sandraochdaniel skrev 2012-03-29 11:24:05 följande:
    Hej hopp tjejer!

    Nu har lusten för det här med bröllopsplanering återvänt Solig

    Ska ned på stan och kolla blolmmor i helgen (vi åkte på magsjuka alla 3 förra helgen) Så jag kniper med min min mamma och pappa och kikar, ska kolla Igor efter tipps här i tråden, annars hade jag fått tipps om blomsterbutiken som ligger inne på Skiljebogallerian.

    La ett bud på en liten lila väska på Ebay och hoppas jag vinner den. hittade även en sida på nätet där man kunde custom beställa skor med olika klackhöjder så jag ska nog slå till på ett par lila skor i denna modell

    www.melodyshoes.com.hk/product_detail.php?mpi...

    Åh vad bra att ni börjat snacka tårtor... vi hade tänkt ta från mälarchocolaterian såna där små bakelser till varje person... för 39:-/biten men hoppar det och kör nog vita prinsess tårtor från ICA maxi ist. tänkte knyta lila siden band runt dem som dekoration istället. Tårtan är nog det jag bryr mig minst om...

    Vad kul! Det är hemskt när man är så stressad på jobbet att man tappar lusten/orken för det som egentligen är roligt.


     


    De där skorna har jag tittat på och varit så sugen på, de är jättefina!! :)

  • sofiasmamma
    sandraochdaniel skrev 2012-03-29 12:33:04 följande:
    Fick svar direkt när jag mailade, 59$ inkl frakt till sverige altså endast 420 kr!! Kalasbra!
    Oj det var ju toppen! Jag hade tänkt ha ett par skor jag redan har, de är jättefina och använda en gång bara. Men med det priset måste jag börja fundera. Ska dessutom ha två par skor, det har jag alltid som bröllopsgäst eftersom jag brukar få så ont efter många timmar i festskor. :)
  • sofiasmamma
    sandraochdaniel skrev 2012-03-29 12:46:40 följande:
    Jag går rätt mycket i klackar och tänkte jag kunde försöka plåga mina fötter en hel dag i samma skor om jag väljer lite lägre klackhöjd (typ 6-7cm) istället och sn lägger i ett gele inlägg i trampdynan av skon. Det var ju väldans fiffigt att man själv fick bestämma klackhöjd!

    Vart själv lite chockad över det låga priset, trodde anpassade skor skulle vara mycket mycket dyrare så därför hade jag inte vågat kolla in den sidan tidigare!

    Jag går också mkt i klackar (har dock varit mkt gympaskor nu en tid med bebis...) men kommer ha 2 par ändå, det är så magiskt skönt när man fått ont ngnstans och byter till ett par andra skor... Ahh! :D


     


    Geléinlägg är ju en himla bra idé! Ska skaffa ett par nya. Är det lång leveranstid på skorna?

  • sofiasmamma
    Pörcy skrev 2012-03-30 09:18:12 följande:

    Japp, bodde på Gryta som barn och har också flyttat tillbaka! Vi bor numera granne med kyrkan.. :-P Vi gifter oss i Domkyrkan.


    MalinH84: Åh, han är också så mysig! Min tärna hade honom som konfirmationspräst och har haft bra kontakt med honom efteråt så jag har träffat honom några ggr. Vilken kyrka gifter ni er i?


    Haha, vi grytabarn kanske har en särskild dragning till domkyrkan, vi gifter oss ju också där. :) Vi bor på Hermelinen (vid kiosken). Vilken årgång är du?
  • sofiasmamma
    Pörcy skrev 2012-03-30 13:46:37 följande:

    Ja men det är väl för att Önsta Gryta kyrka är lite svår att gifta sig i..


    Jag är född -83 men har alltid gått med 82:orna. Själv då? Och vilken skola har du gått på?


    Den gamla kyrkan var ju så bedrövligt ful, den nya tycker jag är fin, men... näe, domkyrkan ska det vara! :)


     


    Jag är 77:a, gick på Apalby och sen Hagaskolan.

  • sofiasmamma
    Pörcy skrev 2012-03-31 16:26:53 följande:
    Ah.. Ja er gamlingar har jag ingen koll på...
    Haha, och jag har ingen koll på småungarna. ;) Yngst i min familj är jag dessutom så jag har verkligen ingen koll "nedåt". :)
  • sofiasmamma
    sandraochdaniel skrev 2012-04-01 14:59:01 följande:
    Underkläder inköpta! Så skönt att ha det gjort tills klänningen ska sys in.
    Fick tippset att ha ett extra par trosor till bröllopet, en lång dag och man kanske vill byta.

    Vart en axelbandslös BH från Calvin Klein med matchande trosor och så ett par Hanky Panky trosor bara för de är så nedrans sköna!

    Åh vad härligt att ha det fixat! Bra tips med extra trosor!


     


    Min klänning är aningens genomskinlig så jag är inne på att ha ngn hudfärgad underkjol. Inte så läckert kanske, men det blir nog snyggast så. Alt. sömlösa hudfärgade trosor (då blir det garanterat ett byte sen, haha).

  • sofiasmamma

    Åh vad glad jag är. Äntligen har jag fixat inloggningen på den dator där jag har festprogrammen jag gjorde till syrrans bröllop. Tänkte återanvända mallen. Nu kan jag börja pyssla med det, känns jättekul!

Svar på tråden västerås-brudar 2012??