Inlägg från: sofiasmamma |Visa alla inlägg
  • sofiasmamma

    västerås-brudar 2012??

    Pörcy skrev 2012-03-12 15:42:31 följande:
    Jag skulle jättegärna gå men min m2b verkade måttligt intresserad när jag frågade så vi får se.. :-/
    Det är även vigselmusik i domkyrkan på söndag, jag vill gå men D är bortrest. Trist för det är ju inte samma sak att gå ensam. ;)
  • sofiasmamma
    carrobarrometer skrev 2012-03-12 19:18:27 följande:
    Vilket bra tips, har helt missat att dom har vigselmusik i domkyrkan. Vet du om det är något återkommande eller är det enbart nu på söndag som gäller?
    Bara på söndag tror jag. Kl. 18.00. :)
  • sofiasmamma

    Jag ska binda min egen bukett med blommor från min och mammas trädgård.


    Den kommer bli ungefär så här. Jag kommer att ha spetsklänning, axellång slöja och mörkröda skor.


  • sofiasmamma
    Anne-sofie875 skrev 2012-03-19 11:28:41 följande:
    hej alla glada! Jag är en blivande brud som ska gifta mig 12 maj och börjar få lite smått panik över tärnklänningarna. Klänningarna ska gå åt de lavendel lila eller cremevita för ca 1500kr/st är det någon som har förslag på butiker eller weddsidor som inte spricker min budget? jag beställde min brudbukett på Lindkvist city flower i Igor!

    Hej!


    Har du kollat Bridal Outlet? Inte så billigt men denna kostar 1590 och finns i syrenlila:


    http://www.bridaloutlet.se/baltrnklnningar/angelina


     


    Annars kan du ju kolla på Saras brud & fest i Eskilstuna, hon har massor av klänningar och det var stor rea när jag var där i februari. Lycka till!

  • sofiasmamma
    Anne-sofie875 skrev 2012-03-19 13:02:32 följande:
    just ja är det någon som vart på ruths eller ursulas och kollat på tärnklänningar?? :D
    Vi ska inte ha tärnor men jag vet att det finns jättemkt fint på framför allt Ursulas- (går ju även att hyra). Båda hade en del klänningar till utförsäljning i feb., (500 kr för en del) så det kan ju vara värt att kolla iaf. Dina tärnor kanske inte måste ha exakt likadan om du hittar tre som passar ihop. :)
  • sofiasmamma

    Vi ska inte köpa någon bröllopstårta utan beställa ett antal "vanliga" tårtor till den stora dagen. Vi är inte så noga med utseendet eller så utan bara vi har en god tårta att skära en bit från. Det blir en chokladmoussetårta har vi kommit fram till, ca 33 kr/bit har jag för mig.

  • sofiasmamma
    MochR skrev 2012-03-27 20:02:21 följande:
    de tar 62kr/bit om man vill ha bröllopstårta, men som du skrev så har ni ju "vanliga" tårtor, skillnanden vet jag inte riktigt vad det är men gissar att det är tid som läggs ner på dem... Vi har besällt bröllopstårta från dem!

    Ja jag skulle tro det, det är ju såklart mkt mer jobb om man ska ha våningstårta eller speciellt utseende. Jag är lite förvånad faktiskt att jag bryr mig så lite om tårtan, så var det inte i mitt fantasibröllop under uppväxten. :)


    Jag antar att man har mer att säga till om vad gäller smak osv. också? Visst var det ni som beställde en tårta som lät supergod och jättevacker? Med päron?

  • sofiasmamma
    Pörcy skrev 2012-03-28 22:23:01 följande:
    Har ni tänkt er en särskild präst? Får man fråga vem? Vi har också en präst vi vill ha, han jobbar i Önsta Gryta kyrka och har döpt båda våra barn. Frågade redan för 5 månader sen och han sa att han gärna ville viga oss! Från början hade jag tänkt en präst som jag känt sen jag var 16 år men han har ingen koppling till min m2b så nu valde vi Per istället.
    Bor ni på Gryta? Jag är grytabarn som flyttat tillbaka och vi har haft Per med på ett par träffar med f-gruppen. Stan är ju inte så stor förstås... :) Vilken kyrka skulle ni gifta er i?
Svar på tråden västerås-brudar 2012??