• Pörcy

    västerås-brudar 2012??

    MalinH84 skrev 2012-03-27 19:53:50 följande:
    Idag har vi beställt min ring =) Känner mig så glad! Har kikat runt ett tag, så nu känns det verkligen jättebra! Är en solitärring i vitt guld, med en diamtant med briljantslipning! Den passar jättefins med min förlovningsring, men funderar ändå på att ha den själv på ringfingret och flytta förlovningsringen till ringfingret på höger hand istället, den var så tjusig att ha själv!

    Och nu är jag snart färdig med inbjudningskorten! Har kommit på att jag ska limma på lite fint glitter på korten, så har bara det kvar att göra! Får bli imorgon, och sen dekorera klar kuverten och skriva adresser på torsdag! På söndag ska vi skicka iväg dem, så att jag hinner göra klart vår bröllopshemsida i helgen! Och prästen har jag ringt och pratat med nu, hoppas han har möjlighet att viga oss! Han skulle återkomma om någon vecka när han börjat kolla på planeringen i september!

    Bra priser på tårtor från hon i Ramnäs, henne ska jag kika upp! Annars funderar jag också på om vi bara ska ta vanliga tårtor! Så länge den ser ganska fin ut och är god som en vanlig tårta är jag nöjd! Vi kommer servera tårtan i ett rum som är ganska "gammalt", så vi ska fortsätta på den stilen. Tårtorna ska stå på olika tårtfat i glas i olika höjder, och sen ska vi t.ex. socker och te-påsar i gamla fina glasskålar på fot! Kommer nog bli riktigt fint tror jag!

    Va härligt det känns! För nån vecka sen kändes allt så motigt, tyckte inte vi kom nånstans! Det kan vända snabbt!
    Har ni tänkt er en särskild präst? Får man fråga vem? Vi har också en präst vi vill ha, han jobbar i Önsta Gryta kyrka och har döpt båda våra barn. Frågade redan för 5 månader sen och han sa att han gärna ville viga oss! Från början hade jag tänkt en präst som jag känt sen jag var 16 år men han har ingen koppling till min m2b så nu valde vi Per istället.
  • Pörcy
    sofiasmamma skrev 2012-03-29 10:02:19 följande:
    Bor ni på Gryta? Jag är grytabarn som flyttat tillbaka och vi har haft Per med på ett par träffar med f-gruppen. Stan är ju inte så stor förstås... :) Vilken kyrka skulle ni gifta er i?

    Japp, bodde på Gryta som barn och har också flyttat tillbaka! Vi bor numera granne med kyrkan.. :-P Vi gifter oss i Domkyrkan.


    MalinH84: Åh, han är också så mysig! Min tärna hade honom som konfirmationspräst och har haft bra kontakt med honom efteråt så jag har träffat honom några ggr. Vilken kyrka gifter ni er i?

  • Pörcy
    sofiasmamma skrev 2012-03-30 10:08:56 följande:
    Haha, vi grytabarn kanske har en särskild dragning till domkyrkan, vi gifter oss ju också där. :) Vi bor på Hermelinen (vid kiosken). Vilken årgång är du?

    Ja men det är väl för att Önsta Gryta kyrka är lite svår att gifta sig i..


    Jag är född -83 men har alltid gått med 82:orna. Själv då? Och vilken skola har du gått på?

  • Pörcy
    sofiasmamma skrev 2012-03-30 17:01:00 följande:

    Den gamla kyrkan var ju så bedrövligt ful, den nya tycker jag är fin, men... näe, domkyrkan ska det vara! :)


     


    Jag är 77:a, gick på Apalby och sen Hagaskolan.


    Ah.. Ja er gamlingar har jag ingen koll på...
  • Pörcy
    sofiasmamma skrev 2012-04-01 18:25:53 följande:
    Haha, och jag har ingen koll på småungarna. ;) Yngst i min familj är jag dessutom så jag har verkligen ingen koll "nedåt". :)
    Och jag är äldst så jag har ingen koll uppåt..
  • Pörcy
    sandraochdaniel skrev 2012-04-27 08:39:07 följande:
    Oj vart så glad att jag glömde bilden! Hahaha!


    ÅHH, vilka fina!!!!!! Jag älskar lila...

  • Pörcy
    Juni 2012 skrev 2012-04-29 15:23:12 följande:
    Spännande!

    Vi fick inte alls den reaktion på inbjudningarna som vi hade väntat oss. Mina föräldrar hörde av sig omedelbart till både mig och m2b och grattade och tjoade och var glada :)
    Svärmor hade läst sin inbjudan men hörde inte av sig på några dagar.
    Svärfar hörde inte heller av sig förrän efter nästan en vecka vill jag minnas... och då med ett sms "Vi kommer" bara.
    Har ni några som vet innan? Eller är det överraskning för alla?

    Va tråkigt att inte få nån respons!


     


    Hos oss är det ganska många som vet om det redan men vi har försökt hålla datum och detaljer hemligt. Men för några kommer det bli en överraskning.. :-P Vi ska börja knåpa ihop texten till inbjudningarna idag för att kunna skicka dom om några veckor!

  • Pörcy

    Härjade ni också runt på stan?? Jag såg 3 möhippor och 4 svensexor medan jag jobbade.. Tror att en av de kan ha varit du.. :-P

  • Pörcy
    Joanna Marie skrev 2012-05-28 09:58:29 följande:
    Jag gick förbi en möhippa där bruden 2 b fick visa upp en skylt med bilder på olika män (tror jag) och bad folk gissa vem hon skulle gifta sig med, tyckte jag verka superkul! Nån som känner igen sig? ;p
    Henne såg jag också! Nån som känner igen sig?
  • Pörcy
    MalinH84 skrev 2012-05-29 17:55:54 följande:
    Efter några veckors dvala pga massor med jobb och utlandsresa så har vi äntligen fått lite fixat igen. Idag ringde jag prästen, och han blev jätteglad över att vi frågade honom. Han konfirmerade min m2b, så är lite kul att ha någon man "känner". Jag har aldrig träffat honom, men han var hur trevlig som helst. Skämtsam och berättade massa bra info som jag inte alls tänkt på. Så är en stor sten som äntligen fallit från mitt bröst, nu har vi ja faktiskt någon som viger oss också =)

    Och vi har pratat med cateringfirman som godkänt våra egna recept på maten. Vi vill ha en egen prägel på hela menyn, så är skönt att det inte blir några problem med det! Nu är det bara att sätta sig och skriva ner recepten också, får bli någon kväll i veckan.

    Bestmans kläder är klara, iaf allt utom slips som kommer sys upp tillsammans med min m2b:s i vårt färgtema. Tärna nr 2:s klänning är beställd, hon syr upp en genom Ursulas, jättefin verkligen. Så nu är det bara den sista tärnan kvar, men hennes lille son föddes förra tisdagen så hon vill nog vänta tills hon fått tillbaka figuren lite ;)

    I helgen ska vi ner på stan och leta näbbklänningar till min systerdotter och m2b:s systerdotter, vi får hoppas vi hittar något som de båda gillar.

    Nästa grej att fixa blir att hitta violinist som kan spela i kyrkan. Vi har två namn som vi ska ringa, hoppas på att någon av dem kan. För vi måste ha fiol vid inmarschen, annars blir det inte alls lika bra som vi har tänkt. Och mamma sa att hon hade en kompis som är turbadur som hon skulle prata med imorgon, som kanske kan spela vid festlokalen när alla kommer samt lite vid middagen. Tror det kan vara trevligt med lite lätt musik då. Efter det blir det nog dags att bestämma sig för hur vi ska göra med tårta. Min syster jobbar på café och skulle kunna fixa till skapligt pris, så funderar på att ta det genom henne.

    Kul att höra hur det går för alla er andra! Och skoj att höra om första möhipporna här! Jag tror inte min är på g än på ett bra tag, helgerna i juni är smockade och juli likaså, så tror nog att det blir i augusti för min del.
    Vilken präst??
Svar på tråden västerås-brudar 2012??