• Äldre 8 Jan 20:44
    89500 visningar
    477 svar
    477
    89500

    västerås-brudar 2012??

    Vi är från Västerås, gifter oss 22 september i Domkyrkan. Ska ha festen i Tegnérmatsalen, det blir ca 80 personer. Han som har lokalen ska även fixa maten.


    Kul att se att det finns fler Västeråsbrudar. Är ni inne på "herrgård" som festlokal allihop eller hur ser önskemålen ut? Hur många blir det på era fester?

  • Äldre 10 Jan 10:34
    #23
    Elenoor skrev 2012-01-09 19:26:17 följande:

    Vi gifter oss också i år. I september smäller det, vi kommer att ha både cermonin och festen i Skerike Bygdegård. Känner att jag har svårt att komma igång, vart ska man börja?


    Jag började med att leta lokal och så långt har ju du också kommit.. :-P Sen började jag faktiskt titta på klänningar för jag vill ha en klänning som inte bara är vit så efter att jag hittade den kunde jag även bestämma färgtema och börja spåna på dekorationer och inbjudningskort o dyl. Sen gör väl alla lite som dom vill med ordningen, men är du osäker kan du ju alltid gå in i planeringskalendern här på BT och kika vad som behöver göras. Lycka till!
  • Äldre 10 Jan 16:48
    #26

    För er som letar tårta kan jag rekommendera er att gå in på Facebook och söka upp De lilla goda. Det är en tjej som bor utanför Skultuna som gör otroligt vackra tårtor! Jag kommer troligen anlita en gammal vän för vi tänkte "bara" göra cupcakes och det är hon jätteduktig på. har ni inte Facebook så kan jag nog fixa fram uppgifter om ni vill?!

  • Äldre 18 Jan 13:50
    #45

    Apropå musik, vi kommer nog att bara ha dator med playlist som nån får ansvar för bara men vi får se då flera av min fästmans kompisar är DJ:s. Känns taskigt att de ska behöva stå och spela när alla andra festar. Men om nån av de erbjuder sig så får de absolut göra det!

  • Äldre 19 Jan 09:26
    #47

    Vi var och träffade cateringkillen igår! Känns super med både lokal och mat, vi fick t.o.m bättre pris än vad han hade på hemsidan! Så vi är helnöjda! Sen kollade jag med min kompis om hon ville göra våra cupcakes (istället för bröllopstårta) och hon sa att det ville hon väldigt gärna göra! 10:-/st istället för bröllopstårta hos konditor för 45:-/biten tycker jag blev bättre än bäst! Och fick omedelbar inspiration så nu är det mest synd att det är så långt kvar.. :-P

  • Äldre 21 Jan 12:07
    #54

    Åh va kul för er att prova klänningar!!! Hoppas min kommer snart så jag får se den på riktigt! :-P

  • Äldre 27 Jan 10:11
    #68
    KirsiLaa skrev 2012-01-25 06:57:08 följande:
    Jag blir illa tvungen att ta mig till både Ursulas och Ruths idag. Efter att ha testat min kinaklänning igen, med underkläder, har jag kommit fram till att jag inte kan ha den. En halvtimme framför spegeln visar en hel massa fel.

    Kläningen satt visserligen mycket bättre med korsetten under, men den är fortfarande på tok för kort. Den måste fortfarande sys in en hel del. Och nu såg jag också att korsetten sticker ju fasen upp en 10 cm ovanför klänningskanten på ryggen. SUCK! säger jag bara. Jag hade accepterat många varianter av förlängning av klänningen, men att på något vis ändra så att den går högre upp i ryggen känns som ett alldeles för avancerat jobb. Dessutom vekrar ingen vilja sy i en klänning som har prälor och paljetter.

    Inte fungerade boleron heller. Den är ju alldeles sned i framkanterna vid axlarna där. Så jag kan inte använda den för att dölja den uppstickande korsetten.

    Så ett sista desperat försök till butikerna i stan för att se om det finns något nytt sedan förra gången jag besökte butikerna och provade halva sortimentet. Det känns som att jag får ge upp det där med röd klänning... :/ Och hittar jag ingen klänning idag så blir det fasen ingen klänning alls.
    Har du kollat i deras kataloger och så också? När jag beställde min klänning på Ruths så visade det sig att man kunde välja färger lite hej vilt hos Nixa (där min klänning kommer ifrån) men jag valde ändå det som var på bilden i katalogen. Har du frågat om man kan beställa andra färger? Lycka till!
  • Äldre 2 Feb 12:06

    Gillade också nr 3 bäst! Men huvudsaken är väl ändå att du trivs än att vi tycker en massa.. :-P


     


    Jag var och provade min klänning igår igen tillsammans med mamma och tärnan. Kändes bra att få lite feedback. Men det blir toppen! Ska och prova m2b:s kläder i helgen. MEN klänningen som Judit (på Ruths) hade hängt undan till min tärna hade hon sålt! Så himla besviken! "Oj då måste jag ha missförstått dig, jag trodde att du skulle komma i fredags". Jag var där på torsdagen och sa att min tärna var sjuk så att det kunde dröja nån vecka... "inga problem, jag håller den åt dig"... Så nu måste jag påbörja ny sökning av tärnklänning.. Tack och lov så fick hon dåligt samvete så hon skulle försöka göra nåt på priset sen OM hon hittar en annan..

  • Äldre 5 Feb 19:11
    sandraochdaniel skrev 2012-02-05 17:47:16 följande:
    Nämen fy så hemskt! Hoppas det löser sig och att ni hittar en ny... När giftre ni er?
    I september. Så vi har visserligen tid på oss men den var verkligen precis vad jag hade tänkt mig... :-/
  • Äldre 7 Feb 09:51
    sofiasmamma skrev 2012-02-06 10:50:20 följande:
    Tack!
    Jag är jätteglad att vi fick en tid i domkyrkan, bokade 9 månader innan (det gick inte att göra tidigare).

    Vad gäller lokal väntar vi på en uppdaterad offert. Vi har även prel.bokar rikssalen på slottet men där finns inget kök & ingen kyl så det är ju lite besvärligt.

    Vi gifter oss också i Domkyrkan. Snacka om att man "hängde på låset" prick 9 månader innan planerat bröllop.. :-P Vilken söt klänning du har fått tag i!

Svar på tråden västerås-brudar 2012??