• Semlorna

    Vad ska vi skriva på bröllopssidan om presenter?

    Såhär har vi skrivit: 


    Vi är oerhört glada över att ni vill dela vår bröllopsdag med oss och presenter är inget vi förväntar oss! Om ni ändå vill ge oss något så vill vi inte ha prydnadssaker utan funktion eller köksmaskiner man sällan använder.

    *adress till önskelista*

  • Semlorna
    Sebastiána skrev 2011-03-02 15:23:46 följande:
    Ja så kan vi skriva. Så hoppas jag att de som lagt ut mycket på resa och boende förstår att att vi inte förväntar oss presenter av dem.

    De flesta som gifter sig i vår ålder (snart 40) har väl överflöd på allt, men vi behöver vekligen jättemycket saker. Det mesta av min BM:s saker skulle vi vilja sänga för det är nött och trasigt och lagat. Tänk om alla kunde få äta på likadana tallrikar när vi bjuder på fest, och vad trevligt det hade varit att kunna byta ut de slitna fåtöljerna! Presentkort är ju bra på så sätt att man kan köpa det som passar just ens egna plånbok bäst. Jag hoppas bara att vi inte tappar bort dem.
    Jag tror faktiskt att dom flesta gäster VILL ge något. Jag har sagt att vi bara är så glada att dom kommer och presenter är inte viktigt till våra gäster men dom flesta säger att dom vill. Så tänk inte så, låt gästerna ge om dom vill ge :)
Svar på tråden Vad ska vi skriva på bröllopssidan om presenter?