Inlägg från: Sebastiána |Visa alla inlägg
  • Sebastiána

    Vad ska vi skriva på bröllopssidan om presenter?

    Vi är i stort behov av både det ena och det andra. Glas är väl det enda vi har gott om. Min sambo har satsat fullt på barnen sedan han och exet gick i sär och allt är jätteslitet förutom de saker jag fört in i boet.

    Vi skulle gärna önska oss allt från presentkort på IKEA till onödiga saker som expressomaskin. Saken är den att hälften av gästerna reser långt och betalar dyrt för resa och boende och av dem tycker vi absolut inte att vi ska önska oss presenter, men de som bor på orten vi gifter oss på och som i princip kan gå till festlokalen har säkert råd med något litet. Hur ska vi skriva på hemsidan? Vi önskar oss presenter, men bara av vissa och så kan man ju inte säga!!!

  • Svar på tråden Vad ska vi skriva på bröllopssidan om presenter?
  • Sebastiána

    Ja så kan vi skriva. Så hoppas jag att de som lagt ut mycket på resa och boende förstår att att vi inte förväntar oss presenter av dem.

    De flesta som gifter sig i vår ålder (snart 40) har väl överflöd på allt, men vi behöver vekligen jättemycket saker. Det mesta av min BM:s saker skulle vi vilja sänga för det är nött och trasigt och lagat. Tänk om alla kunde få äta på likadana tallrikar när vi bjuder på fest, och vad trevligt det hade varit att kunna byta ut de slitna fåtöljerna! Presentkort är ju bra på så sätt att man kan köpa det som passar just ens egna plånbok bäst. Jag hoppas bara att vi inte tappar bort dem.

Svar på tråden Vad ska vi skriva på bröllopssidan om presenter?