Inlägg från: Hoffsennanen Tottoplex |Visa alla inlägg
  • Hoffsennanen Tottoplex

    Visa era skor :)

    Marie80 skrev 2011-07-14 19:20:15 följande:
    Görsnygga!
    Har någon hittat dessa i fler färger än denna och svart?
  • Hoffsennanen Tottoplex
    hjgs skrev 2012-04-23 21:30:33 följande:

    Har köpt dessa och älskar dem men har inte bestämt mig helt då jag inte tror att jag kommer palla klacken plus att jag blir längre än sambon.


    Har även ett par enkla matt silvriga ballerinas och har beställt hem två par ballerinas ifrån www.laredoute.se/ det är nått knas får bara error när jag går in där nu. Med det är samma sko men olika färger ett par i vitt och ett par i silver ser som lite virkade ut och snörning upp runt vristen... svårt det här....



    Vart har du hittat dessa? Jag har ett par i svart men sett ett par i lila med täckt tå samt i svart och vita. Skulle vilja ha ett par med täckt tå i grönt!
  • Hoffsennanen Tottoplex

    Jag försöker hitta skor i lite mer åt mörkt grönt än lime till ett höstbröllop och det verkar hopplöst...!

  • Hoffsennanen Tottoplex

    Jag letar efter ett par gröna skor alt. gråa...men just nu letar jag viat med bara för att det är så sjukt svårt att hitta ett par skor i en perfekt grön nyans....


  • Hoffsennanen Tottoplex

    Sett dessa skor genom en annans bröllops bilder... och idag sprang jag på dem i en affär! Vi har ju i huvudsak champange och grått i grunden med lite grönt och orange som accentfärger. Har hela tiden velat ha ett par gröna skor...men det är ju lättare sagt än gjort att hitta så...ja..mina funderingar har startat


  • Hoffsennanen Tottoplex

    Finns det någon som hittat gröna eller gråa skor? Är ju fint om de är i sation, täckt tå samt band över fotryggen eller runt vristen! kan tyvärr inte ha enkla pums utan band då jag tappar skorna väldigt lätt...och öppen tå är svårt då min stortå är onormalt stor..! Men det blir ju höstbröllop då de blir ju fint med täckt tå!
    Ser ni något får ni gärna hojta till! 

  • Hoffsennanen Tottoplex

    FruW!!! Nina shoes!? Jag är 99% säker på att beställa deras höga gråa med rosett och vristband! Så fina! Vart beställde du dina?

  • Hoffsennanen Tottoplex
    FruW skrev 2013-07-06 17:08:17 följande:

    Ja det är Nina Shoes :) Tycker också att de har jättemånga snygga skor, vad kul att du funderar på att beställa några därifrån. Jag beställde från onlineshoes.com, det var bra priser men sedan tillkom ju frakt. Om du googlar lite kanske du lyckas hitta nån sida med ännu bättre priser. Fick i alla fall skorna snabbt, tog ca en vecka.


     


    Tyckte dock att det var svårt att välja rätt storlek, är inte van vid amerikanska storlekar och när jag fick skorna var de mindre än jag trodde... Lyckades ändå klämma in tårna men det var på håret! Jag tog storlek 6 som enligt tabellen motsvarar 37, men de kändes mindre. Bara så att du vet!


    Okej! Har kollat på nordstroms.com ! Ska bara se lite med frakt och retur osv. Blev det någon tull för dig?
    Ja storleken är jag väldigt osäker på! Ligger ganska stadigt på en 40:a men den där öppna tån ska bli spännande då jag har en väldigt lång stortå... Jag skippar dock  lätt i klackskor så kanske 40 blir bra... det blir väl en nia tror jag!
    Får väl mäta foten och gå efter va de skrivit annars  
  • Hoffsennanen Tottoplex

    Oranget tema här med! Skor har jag nu dock givit upp då jag inte hittat ngr jag kände var helt rätt. Så då vi ändå har grått i färtemat med så får skorna bli grå! Ska dock ha oranga stövlar på vår fotografering!

Svar på tråden Visa era skor :)