• Goabullen

    2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar

    Fenuril skrev 2012-01-26 17:24:49 följande:
    Hum, länken fungerar inte. Provar så här istället. 

     
    Shit va fin! Känns lite vintageaktig! Helt min stil! Fast jag har tyvärr inte bysten för urrigningen..
  • Goabullen
    Fenuril skrev 2012-01-26 20:19:24 följande:
    Tack! Jag är helt förälskad. =) Överdelen kan man ändra lite hur man vill också, man måste inte ha den halterneck utan alla möjliga varianter fungerar.

    Jag kommer ha en liten tubtopp i samma tyg under, annars blir det på tok för urringat för mig. Vill inte utsätta gästerna för det. ^^

    Smart med tubtoppen - det är väl dumt och chansa, hih Vore kul och se hur du kommer ha den sen! Riktigt fin! Var köpte du den och vad kostade den om jag får fråga?


     

  • Goabullen
    Fenuril skrev 2012-01-27 14:59:33 följande:
    Jag har inte köpt den än, den är bara en tjuvtitt på vårens kollektion och går inte att beställa. Men så fort den kommer ut på hemsidan så är den min. =) 

    Den är härifrån och om jag gissar pris så kanske 2000 ungefär. Deras långklänningar ligger därikring. Kanske upp till 3000 då den är "dubbel" så att säga. Två lager tyg plus fodringen.  Fortfarande väldigt bra pris tycker jag. =) Kommer nog kapa den och färga den efteråt så jag kan ha den fler gånger.

    www.musebridalwear.com/ (Får man länka förresten? Det räknas inte som reklam? Säg till isf så tar jag bort den.)
    Ja länka får man - tror jag iaf! Det gör ju många ofta! Det blir ju inte så mycket det! Bra pris för en brudklänning. Sen kan du ju använda den sen också! Min klänning gick på 9 tkr.. Och då var den ändå använd en gång.. Om jag nu ska ha den - har nämligen två att välja på. Dagens i-landsproblem - haha
  • Goabullen
    Willow skrev 2012-02-10 14:24:09 följande:


    Har äntligen beställt min drömklänning Glad
    Underbar!! Jag valde själv mellan Jenny Packham och Claire Pettibones klänningar. Jag föll dock för Claire Pettibones klänningar mer och köpte en sån.. Men oj så fin den var! Vad fick du betala om man får fråga?
  • Goabullen
    Willow skrev 2012-02-11 12:41:26 följande:
    Kopte den i London. 
    Goabullen skrev 2012-02-11 08:23:21 följande:
    Underbar!! Jag valde själv mellan Jenny Packham och Claire Pettibones klänningar. Jag föll dock för Claire Pettibones klänningar mer och köpte en sån.. Men oj så fin den var! Vad fick du betala om man får fråga?
    Jag tittade ocksa pa Claire Pettibone klanningar, men JP kandes mer som mig! Tror dem ligger runt samma prisklass. Finns det nan i Sverige som har Jenny Packham klanningar?
    Nej tror inte det.. Tittade på nätet på Claire Pettibone och Jenny Peckham på nätet och köpte en begagnad Claire Pettibone från en tjej från Irland.. Du kansek bor i England och köpte på plats?
  • Goabullen
    Silme skrev 2012-02-24 14:58:17 följande:
    Härligt inspirerande tråd! Skrattande

    Här är "min". Beräknad leverans i slutet på april, gifter mig i mitten på augusti. Ska bli spännande att se om de lyckas få den som jag vill ha den med bl.a. lägre urrigning i ryggen... Flört


    Fantastiskt fin klänning! Den har jag själv kollat på om jag ska sy upp!! Du måste dela med dig av resultatet sen. När beräknas den komma?
  • Goabullen
    Wintercandles skrev 2012-04-04 22:44:17 följande:


    Så här såg jag ut i vintras på vårt bröllop :)
    Åh va snygg! Ser ju inte riktigt hela men "fallet" var ju underbar!!
Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar