• Hotlena

    Han vill inte ha ring

    Ja håller med så många andra i den här tråden. Jag skulle verkligen bli jätteledsen om min BM inte ville ha ring på sig. Lyckligtvis så har jag inte det problemet, varken jag eller han har nånsin tagit av våra förlovningsringar sen vi tog på dom första gången =) Utom då för att visa någon gravyren på insidan. Han får inte ens av sin om han inte använder våld. :P

    Åh, jag längtar till den dan jag kommer på honom med att läsa bröllopstidningar, haha! Vi har fortfarande två år kvar till bröllop och jag spanar forum och tidningar hela tiden, och han lyssnar när jag hittat något roligt eller vill berätta nåt jag läst, men han kollar inte så mycket själv direkt :P

    Jag tycker för övrigt att så länge man är överrens så kvittar det om det handlar om att ha ring eller inte. Man måste försöka kompromissa så inte den ena i ett förhållande ska behöva känna sig ledsen över något varje dag!
    Och ta på dig din ring för tusan! =) Om du vill ha den på dig. 

  • Hotlena

    Ja det kan nog vara så att man kan få svamp och allergiska utslag, men så länge det är friskt och fint så ser jag ingen anledning att ta av den, varken när jag sover eller diskar. Jag tycker oxå att slitningar är en del av personligheten i ringen. Det ska synas att den är med i vått och torrt. =) När jag har haft den i 10 år ska det synas. 
    Min MB kan röra ringen jättemycket där den sitter, men han får den inte över knogen, som en ovanför även har beskrivit läget för dennes kille. Självklart går det om han verkligen kämpar med tvål och tar i, men vi har fina friska fingrar båda två och har dom alltid på.  =)

Svar på tråden Han vill inte ha ring